:
Ей искам го и аз този пръстен. Божествен е

Хубав пръстен,но не искам него,по би ми допаднал човека който го избира,за мотивация де.
:

Колко по-добре е като е с нормална прическа... 

Преди време ви бях писала относно тренировките, които Керем прави. С тях се оформя добра физика, освен това те учат на издържливост и сила. Кросфит, кондиционни или функционални тренировки, съчетани с хубав стречинг и йога - за мен това е най-добрият начин да се поддържаш в отлична форма и да изглеждаш добре. Разбира се, всеки човек трябва да открие своя спорт. Споделям мнението си, че е строго индивидуално. Както кой спорт ще се отразява най-добре на тялото и духа ти, така и начинът на хранене е индивидуален и според нуждите и целите на човек. Но страшно много се възхищавам на хора, които изглеждат като Керем, без това да е тяхна професия, да са професионални спортисти или да си изкарват хляба със спорт. Изисква се воля, постоянство, правилен начин на хранене и подходящи тренировки, за да изглеждаш така. Знам, че за много хора не е важно, че е въпрос на приоритети, но за мен е вдъхновяващо и повод за възхита.

А кой ги споделя сега?? Не намирам първоизточника.
Интересно ми стана! Препоръчани теми