Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 84 «Финал на сезона» 🐵🐒 18± 🍌🍌

• 25 923
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Аз като видях отговора на Ханде, не знам защо точно, ама веднага си помислих за това Grinning :

Ей искам го и аз този пръстен. Божествен е Heartpulse

Хубав пръстен,но не искам него,по би ми допаднал човека който го избира,за мотивация де.

# 121
Как момичета в Бг-мама гледаме Керем 🤩 :

# 122
  • Кърджали
Анъл е пуснал стори, в което казва, че Сарп е сред болните от Ковид19 в екипа и го карал с температура и болки... Неслихан и тя беше пуснала едно стори, че запопва да пие антибиотик, не разбрах защо... Дано успеят да заснемат серията, явно има доста болни...
Моят Малчи като пе ли оздравява. Още кашля, но само вечер докатп заспи и сутрин рано рано....Надявам се скоро и от това да не остане спомен.

# 123
  • Пришълец
Алекс, дано вече всички сте здрави и да си отдъхнеш.

Как момичета в Бг-мама гледаме Керем 🤩 :

Без да припадам по баклави по принцип, но тази на Керем хич не е зле, зяпам ги и двамата в продължение на минути и забравих каквото щях да казвам Stuck Out Tongue Winking Eye Колко по-добре е като е с нормална прическа...

# 124
  • Кърджали
Оф дано до лятото му мине мерака за дълга коса к го пострижат. Че ми иде првз монитора аз да взема ножица

# 125
Мале мале Stuck Out Tongue Closed Eyes

Скрит текст:

# 126
Влизам да пусна да изплакнем очи преди лягане Heart Eyes Joy

И един много сладък колаж от инстаграм:

# 127
  • София
Това момиче Сандра е от Сърбия. Изработила е много красиви кукли, които наподобяват Ханде и Керем и ги е изпратила на двамата като подарък. Написала им е и много мило писмо.

Sandra
Dear Hande and Kerem,
made this unique and hand made gift from Balkan. She enjoyed making it. We are hoping that you got them and that you like them as much as we.Smiling face with smiling eyes
Greetings from Balkan.Sparkling heart

@HandeErcel@KeremBursin

Един много апетитен Керем. Малко потничък, но няма да го върнем.
Бърборанке, взимай хавлията и не се мотай. Момчето ще вземе да настине.

# 128
  • София
Аз обичам добре оформени тела, признавам си. Самата аз тренирам и винаги съм изглеждала добре, във форма. Керем има хубаво тяло, не е прекалил, отиват му мускулите и на ръцете, и на корема. Хубавото е, че има и здрави крака. Защото някои мъже забравят да тренират за долна част, докато помпат горната. Wink Преди време ви бях писала относно тренировките, които Керем прави. С тях се оформя добра физика, освен това те учат на издържливост и сила. Кросфит, кондиционни или функционални тренировки, съчетани с хубав стречинг и йога - за мен това е най-добрият начин да се поддържаш в отлична форма и да изглеждаш добре. Разбира се, всеки човек трябва да открие своя спорт. Споделям мнението си, че е строго индивидуално. Както кой спорт ще се отразява най-добре на тялото и духа ти, така и начинът на хранене е индивидуален и според нуждите и целите на човек. Но страшно много се възхищавам на хора, които изглеждат като Керем, без това да е тяхна професия, да са професионални спортисти или да си изкарват хляба със спорт. Изисква се воля, постоянство, правилен начин на хранене и подходящи тренировки, за да изглеждаш така. Знам, че за много хора не е важно, че е въпрос на приоритети, но за мен е вдъхновяващо и повод за възхита. Simple Smile

# 129
Част 2 Blue Heart

Скрит текст:

Satisfied

# 130
  • София
Ъъъ, лека нощ. Scream

Ама откъде се взеха тези снимки??

# 131
  • София
Прекрасно му е тялото, няма спор. Само с каква лекота вдига тези тежести.
Той затова си понесе Ханденце като перце по стълбите нагоре.

А когато говорим за Ханде и казваме, че е перфектна, имаме предвид това...

Последна редакция: вт, 13 апр 2021, 23:14 от БлагаВест

# 132
Част 3
Снимките са от рекламата за Under Armour, която излезе миналата година. Защо сега ги пускат не знам, но е грехота, че не са ги споделили по-рано. Smile

Реклама, да си я припомните.
https://www.instagram.com/p/CDjo-3Kgw4z/

Скрит текст:

# 133
  • София
Аз рекламата я знам, но в задачата се пита защо Керем бей не е споделил някоя от тези снимки досега?? Една, едничка дори... Grinning А кой ги споделя сега?? Не намирам първоизточника. Thinking Интересно ми стана!

# 134
И ние в нашето семейство (да се разбира аз и мъжа ми) тренирахме редовно, докато той не се контузи сериозно, а аз родих. От тогава тренировките ги превърнахме в дълги разходки из парковете и тичане зад малкия. Харесва ми да спортувам, но не е на всяка цена за мен. Винаги съм била едни и същи килограми, само по време на бременността качих няколко (9), които изчезнаха няколко дни след голямото събитие.
Но пък се радвам като виждам хора, които са постоянни и отдадени на спорта като Керем. И го правят за лично удоволствие, а не защото им е работа. Действа много вдъхновяващо, защото всички знаем, че хубавата фигура е резултат пт тренировки и правилно хранене. Ние се придържаме само към второто 😇😂 ама гледайки Керем се замислям дали да не посетя фитнеса.. ех, ако ми оставаше малко времеее...

Общи условия

Активация на акаунт