Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 84 «Финал на сезона» 🐵🐒 18± 🍌🍌

• 25 930
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
Как момичета в Бг-мама гледаме Керем 🤩 :

Не Магийке , така го гледа Ханде, ние няма да гледаме, а направо ще нападаме! 😝😁
Влизам да пусна да изплакнем очи преди лягане Heart Eyes Joy

Направо ми се прииска да съм щанга или гума, само да съм му в ръцете! 😁😝
Отивам да спя, че нещо започнах пак да халюцинирам будна! 😜😂🤪

# 136
Аз рекламата я знам, но в задачата се пита защо Керем бей не е споделил някоя от тези снимки досега?? Една, едничка дори... Grinning А кой ги споделя сега?? Не намирам първоизточника. Thinking Интересно ми стана!

И аз не намирам първоизточника. Две снимки беше споделил и толкова.

Май част 4 идва. Satisfied

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 13 апр 2021, 23:08 от midnight__sun

# 137
Здравейте!
Тъкмо се наканих да кажа колко е перфектна Ханде и колко много ми харесва тази снимка в профил и изведнъж Керем бей изскочи от засада и направо забравих какво исках да кажа. Леле, и още има, ще се припада, телетъбисчето на midnight__sun е много подходящо Joy

# 138
  • София
Това момиче ги качва тези снимки. Не знам от къде ги има.

А за тези две снимки е написала    They fit.  или "Те се вписват"

Последна редакция: вт, 13 апр 2021, 23:53 от БлагаВест

# 139
Охххх,момичета изтървах ви за два часа и в темата пак е станало горещо🔥🔥🔥
Ахххх ,този Керем!Какво да ви кажа мъж мечта от където и да го погледнеш.
Така като гледам повечето в темата сме с греховни мисли😂😂,ама то не се издържа...

Няма да забравя когато го видях за първи път в рекламата на Mavi още тогава ми грабна вниманието,след това изгледах “в очакване на слънцето “и от тогава ми е номер 1.🔝
Заслужава щастие това момче☘
Дано наистина са двойка с Ханде ,ще ми напълнят душата❤

# 140
Освен да е хакнала нечий компютър Laughing
Това момиче ги качва тези снимки. Не знам от къде ги има.

А за тези две снимки е нописала   They fit.  или "Те се вписват"

# 141
И аз си взех гадже с мускули, а сега си имам съпруг с коремче Stuck Out Tongue Winking EyeJoy

Желая/обичам теб

Мисля за теб, сънувам те, обичам те лудо, всеки ден , без почивка, без мярка. Да пропадна в душата ти е като падане в бездна от нежност. Да се влюбя в теб , докато изгубя страховете си, съня си и разсъдъка си. И да, възможно е за остареем заедно , и не просто ще те гледам, а ще те съзерцавам, не просто ще правя любов с теб, а ще прегръщам душата ти.
@j.wailen

# 142
Пишат в Туитър, че снимките идват от този сайт.

https://goshots.net/under-armor-kerem-bursin

Там, където най и отива. Flowers Hibiscus Purple Heart

Последна редакция: вт, 13 апр 2021, 23:43 от midnight__sun

# 143
Мечтите са безплатни, само да ви напомня за реалността 🙃

🤐

# 144
Да де разпиша и аз в новата тема, нищо че ви хващам чак на 10-то страница. Но изкарах 2 кофти дни на работа и ви изтървах.
Вчера някой беше споделил песен на Мурат 1, покрай Ханде се заслушах в музиката му и въпреки, че ми е много антипатичен е голям талант, музиката му е качествена. А това, че явно е ла*но като човек е друга работа.

# 145
И тя е негова! 😍❤️🥰

# 146
Хубав ден беше, добре ни изненадаха с толкова снимки.
Керем изглежда страхотно! Уникален е този мъж. И аз ще започна да ходя в същия фитнес. Heart Eyes Grinning

А нося и снимка на Ханде от 2018 година днес качена. Тъкмо щях да кажа, че с Керем колата зареждат пък то.. Grinning

# 147
# 148
  • София
Serenay Sarıkaya'nın yeni sevgilisi Haldun Demirhisar kimdir?
(Кой е Халдун Демирхисар, новият любовник на Серенай Саръкая?)

Бившата приятелка на Керем, Серенай Саръкая има официално ново гадже . Това е Халдун Ибрахим Демирхисар. Той бил един от водещите архитекти в Турция, доста богат. Собственик на плажовете Куум и Изоли в Чешме и на хотел The Stay.

Това момиче откъде ги намира такива грозни екземпляри.  Да бъдеш с такъв прекрасен мъж като Керем, а после да се хвърлиш в обятията на такива мъже.
Божеее, не мога да повярвам

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
А Ханде продължава да покорява върхове.  Ето и в тази класация за ТОП 40 най-красиви турски актриси, тя е на първо място.

# 149
  • София
Привет, момичета! Flowers Hibiscus

Щом ще се приспиваме с Керем Бурсин, една черно-бяла снимка и от мен! Тя е от същата фотосесия Kerem Bürsin X Under Armour/2020.

Спокойна нощ и сладки сънища! Nature First Quarter Moon With Face

Общи условия

Активация на акаунт