Стегна куфарите циганското лято.... 09.10-15.10

• 11 787
  • 291
  •   1
Отговори
# 225
catnadeen, има много програмки. За такава елементарна операция е достатъчно нещо от типа на Microsoft Photo editor (за по-старите уиндоуски версии) или как там се казваше по новому за Windows XP...
Някой слуша ли днес парламентарния контрол? Какво стана с писмото до народната представителка, въпроса за ресурсните центрове и отговора на министъра на образованието?

# 226
  • густо майна Филибето
catnadeen, прати ми ги, ще ти ги намаля веднага. Най добре на скайп , ако имаш месинджър пак става, кю не съм ползвала, но ще го изтупам от праха ако няма как. Ако са много лични...ще ти трябва програмка. Всъщност се сетих че можеш да ги качиш на yahoo photos, намаля ги и като размер и като пиксели.
Мда, всъщност се сетих, че можеш да ги качиш и тук http://picvalley.net/index.php?PHPSESSID=21bcbf2171d2f0c3a88c35f2c0d7b954 и да ползваш опция Настройка на размера. Само че не можеш да ги режеш.

Последна редакция: пт, 13 окт 2006, 15:00 от ljuboznatelna

# 227
    "Хоризонт" не излъчваха парламентарния контрол.

# 228
#Cussing out Полудявам наистина вече...пък и кръста така ме стегна. Тръгнах към офиса на патицата счетоводка.... с двете деца. Мънечката я понесох както винаги на хълбок със слинг, каката за ръка. Дърпа ми се разбира се, всяко червейче иска да хване и погали....по едно време кръста ме застави да спра. После трескаво главата ми замисли - къде съм потеглила с двете деца да ме правят на смях...? и се върнах едва, едва до нас. Обадих се, помолих мъжът ми в обедната почивка да се поразходи до другия край на София и да ми вземе майчинските.  Олеле,мале....
Току що ми се обади да ми каже как се разходил за зелен хайвер. Тая никаквица ,просто не знае какво й се пише. Самата тя му казала да иде в 15ч. а после се оказало че я няма. От офиса друга служителка я издирила и тя отново се опитала да извърти номер. На майчински, ни обяснения...просто безумие.... ...не, не безумие....просто и аз не знам какво...
В тази мила държавица, дето едно нещо поне ни се полага, да се мъчим по този начин и за него...просто  Cry
От вчера ми е толкова тъжно за всичко, че не знам....
Къде ли отиваме...
Говорим за интеграция на дечицата (и големите) с проблеми, а дали ние самите сме успели да се интегрираме.  Трябва интеграция за майките с деца ( че няма как да бутат количка по тротоари, да качват количка в превозните средства и т.н. и т.н.) , трябва интеграция и за обикновения селянин, дет се вика...че няма как да стигне до някое място без да му се случат хиляди гадости по пътя...няма как дори едни социални помощи да се вземе човек, камо ли нещо друго....
Искам да се интегрирам в тази луда държава, така че да мога да живея без този стрес, който ми е обхванал сърцето и душата.
Мисля че наистина почвам леко да полудявам Cry  нощно време не  мога да заспя без да съм заключила входната врата, два пъти.  При всеки шум сърцето ми изтръпва, че някой влиза да ме коли и обира.... при всяко пресичане на улицата, дори на светофар си казвам молитва и стискам ръчичката на детето си до посиняване....
И този страх,който така ми е стегнал душата се превръща в една болезнена привързаност към децата ми...може би дори задушаваща, травмираща ги.... Скоро чух, че такива жени дето болезнено не могат да се откъснат от децата си са предразположени към рак.... и това пак стресира...
А мъжът ми иска да ходи на ергенско парти със стриптизьорка.... Shocked как виждат тези хора света? как?

Последна редакция: пт, 13 окт 2006, 15:59 от DOROTEIA

# 229
  • София и там където не се пуши
http://dnes.dir.bg/2006/10/13/news790647.html

Доротея потрай още малко

# 230
    Случвало ли ви се е да опитате да направите нещо невъзможно? На един филм видях един мъж, който с дистанционното на телевизора се опита да изключи говора на жена си. Аз във форума веднъж бръкнах в окото на една сива котка със стрелката на мишката. Слава богу нищо не се случи. Вече 2-3 пъти се улавям, че се опитвам да гъделичкам ходилата и ходилцата от профила на ПетяК.

# 231
  • София
DOROTEIA, казваш че ти бави майчинството от няколко месеца. Няма ли начин да се оплачеш в НОИ или някъде другаде, или да се прехвърли да ти го плащат от социалните примерно  newsm78 Че ти като се върнеш на работа и със заплатата ти така може да правят. Най вероятно счетоводителката не ги дава парите, защото шефа й така е наредил. Та те не са нейни и фирмата не е нейна да се крие Sad Ужасно е. Дано се нареди положението. Струва ми се, че си преуморена или несигурна, затова те обхващат страхове. Няма ли кой да ти помага, някоя баба чат пат?

Нандии, раздуй клюката, как го хвана бат Бойко, плиииз  Grinning

# 232
Що не ми раздуеш за тази история, че аз съм я изтървал  newsm78 и на знам как да ти помогна  Cry Работя в Картов център на ДЗИ Банк (РС и комуникации), част от социалните помощи минават през нас и питах колегите: майчинските се дават от Социална служба! Това ти от къде и как ще си ги получаваш решаваш сама! Няма логика да ги чакаш от работодателя си (освен ако не си го заявила в социала), може да ги взимаш и по банков път и не знам си още как ... Раздуй за случая за да се ориентирам и консултирам за решение ...

... че се опитвам да гъделичкам ходилата и ходилцата от профила на ПетяК.
А тя коя е, дай линк ..
Edit: намерих я  bowuu Ама като не помня имена  Embarassed

# 233
     Може работодателят да им е намерил място и да ги няма в наличност т.е. той да и е наредил да се потапя. Защо не и публикуваш тук телефона? Мога да и се обаждам през 5 минути и да я питам дали ти ги е изплатила.
     Снощи късно ми се обади по телефона 1 мошенник да въртим далавера с газови вентили. Той защо си мислеше, че имам 3500 в къщи. Аз имам 3.50. Доста го задържах на телефона да го набутам с разговорите. От друга стая се обадих на 166. Ченгето ми каза "Аз какво да правя?". Явно съм гледал американски филми.

# 234
Това направо си е чиста проба криене (по чии инструкции не знам). Не вярвам да работи на принципа
"Я проснулся в понедельник, чтобы во вторник пойти на работу, но в среду я узнал, что в четверг будет дождь, и тогда в пятницу я подумал: зачем идти работать в субботу, если в воскресенье выходной? "

# 235
  • София
Петък 13 - Мими падна от масата, удари си главата и доста порева, сега спи за втори път, незнам това опасно ли е ... невролога ми каза да я наблюдавам да не стане по сънлива от преди и да не повръща... май е по-сънлива ... счупи ни се и амортисьора н адетската количка ....
Не съм казала още на татко Ицо- страх ме е, а може би ще се наложи да ходим на скенер ....
Ужасен ден  Cry много ужасен ден ... а аз съм с ужасна хрема, ходя вече с маска покрай малката

За бат Бойко ще ви разказвам друг път .... а и за хубавите комплименти ще почерпя, ама пак друг път  Wink

# 236
... Мога да и се обаждам през 5 минути и да я питам дали ти ги е изплатила...
И аз мога, а и из нета може да се разнесе смрадта ...

... Ченгето ми каза "Аз какво да правя?"...
Ами ще знаеш май наистина няма какво да направи ... гледах наскоро някакъв репортаж по подобна случка, даже човека и парите беше дал, ами ... няма престъпление, никой не го е карал насила да дава парите ... а на теб че някакъв ти се обадил ...

# 237
Нанди, още малко остана от този петък 13!
знам колко е притеснително като падне детенцето...това със сънливостта трудно се преценява...предполагам при вас е още по-трудно. наблюдавай я да не повръща, виж дали са и разширени зениците, дали мрънка повече от обикновено. стискам палци всичко да е наред! Praynig

# 238
Нанди, дано всичко е наред. Praynig А ако случайно нещо те притесни, не се чуди дали да отидеш на скенер.
Все казвах днес е хубав ден, все нещо хубаво ще стане а то...
Все пак не губете кураж. Както каза agneshka "малко остана". А и нещата са добри, когато свършват добре. Simple Smile

# 239
Нанди, дано нищо й няма на Мимето. ДА се наспи сладко, сладко и да не се тревожиш. Нацелувай я едно хубаво от мен.

Единственото нещо което ме задъжра да се оплача е че тя знае, че съм фиктивно на работа при докторчето. Той е колега на мой добър приятел и е светсно момче. Не вярвам да я заставя да не ми ги дава. Той също си има проблеми с нея, но и той самия е малко мързелив та не я преследва да ги решава. Тя не му внася наввреме осигуровките и т.н....
Как да се оплача в случая? - ми не знам дали мога. Казала на мъж ми, че в понеделник ще му обяснява, защо не са й превели и за друготе месеци пари. Очаквам в понеделник да е я болна, я извън страната.... само да смеееееее #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт