Хайде на срещааааааа - ПЕТЪК 18ч.!

• 4 635
  • 95
  •   1
Отговори
# 30
  • София / Пловдив
  Габи, около 18 часа народът все още е на работа, въпреки че е петък. Да се надяваме, че ще има място, поне "мазето" да е свободно. Пък които от нас отидат по - рано ще пазят места на останалите.
  Ако пък е фул, ще го мислим на място  ooooh!

П.П. Най - много да отидем в Клисуров на пелмени  Mr. Green

# 31
  • София
А ако няма места и тези които закъснеят къде ще се търсим  newsm78
Искате ли да запазим някъде другаде, примерно в Славяни, където се събират общите форумски срещи. Аз не съм ходила на тях, някой знае ли телефон и отзиви ?

# 32
който запазва да запази направо мазето  Mr. Green   Peace

# 33
  • София и там където не се пуши
който запазва да запази направо мазето  Mr. Green   Peace

Ами да за каква маса говорим. Мазе. И ако се опитат като миналия път да не ни пуснат, че не работи - първия да им припомни, че като ни видят отварят мазето.

# 34
Големи еквилибристики ще трябва да правя,за да дойда,но ще опитам,много ми се идва.

# 35
  • София / Пловдив
А ако няма места и тези които закъснеят къде ще се търсим  newsm78
Искате ли да запазим някъде другаде, примерно в Славяни, където се събират общите форумски срещи. Аз не съм ходила на тях, някой знае ли телефон и отзиви ?

Ще имаме ли време да се организираме за друго място?  newsm78
  Дай, да го караме на късмет в Дон Домат, пък каквото сабя покаже. Ако няма места там, аз на теб ще ти звънна на ГСМ-а  Hug

# 36
... П.П. Най - много да отидем в Клисуров на пелмени  Mr. Green
Може, ама няма пелмени (приготвят се предварително, като трябва да замръзнат и не знам си още какво).

PS А защо "без ремаркета"?!? Аз моите какво да ги правя  newsm78 Ако кажа: Аз отивам на среща с жени ... сам  Wink ... май ще ме удушат  Cry

# 37
  • София и там където не се пуши
... П.П. Най - много да отидем в Клисуров на пелмени  Mr. Green
Може, ама няма пелмени (приготвят се предварително, като трябва да замръзнат и не знам си още какво).

PS А защо "без ремаркета"?!? Аз моите какво да ги правя  newsm78 Ако кажа: Аз отивам на среща с жени ... сам  Wink ... май ще ме удушат  Cry

който както иска. А ремаркетата в случая са децата не съпрузите

# 38
Хора не разбрах само в кой Дон Домат - дето и преди правихме среща ли????
Дето минава 20 и 22 трамвай - лелеее ама съм и аз софиянкааа не е истина просто... хайде пояснете ми  Embarassed

# 39
  • София / Пловдив
Хора не разбрах само в кой Дон Домат - дето и преди правихме среща ли????Дето минава 20 и 22 трамвай - лелеее ама съм и аз софиянкааа не е истина просто... хайде пояснете ми  Embarassed

Същият, същият  Laughing
  Улицата, на която се намира, май беше "Веслец", ама номер не помня.

# 40
Хора не разбрах само в кой Дон Домат - дето и преди правихме среща ли????
Дето минава 20 и 22 трамвай - лелеее ама съм и аз софиянкааа не е истина просто... хайде пояснете ми  Embarassed
Доколкото схващам е тук, кръгче 3

PS Съпругата надали ще дойде (учи за второ висше  newsm78), питането ми е за децата, и те обичат пици  Wink

# 41
PS Съпругата надали ще дойде (учи за второ висше  newsm78), питането ми е за децата, и те обичат пици  Wink
вземай ги! и аз най-вероятно ще бъда с моята бесотия, която е голям любител на пиците Joy

# 42
  • София / Пловдив
Да взема да стопирам анкетата, а?  newsm78

Щом решихме за петък вечер.

# 43
Да взема да стопирам анкетата, а?  newsm78

Щом решихме за петък вечер.
Ами ... стопирай я ... ама напиши някъде [ако можеш е Edit в първия (за тези, които тепърва отварят темата), но и в последния пост (аз на теми с мое мнение чета само последните писания)] кога, къде и от колко часа  Wink

# 44
Аз работя наблизо и ще отида да направя резервация .
Ще пиша по-късно днес за да ви "осветля".

Общи условия

Активация на акаунт