"Emanet" (Наследство) с Халил Ибрахим Джейхан и Съла Тюркоглу

• 144 047
  • 748
  •   1
Отговори
# 195
Сериала ми липсва. Нямам търпение да дойде септември и да започнат новите епизоди. Надявам се новия сезон да е по добър от стария и Яман и Сехер да ги дават повече като влюбена двойка.

# 196
Сериала ми липсва. Нямам търпение да дойде септември и да започнат новите епизоди. Надявам се новия сезон да е по добър от стария и Яман и Сехер да ги дават повече като влюбена двойка.

Май са ни приготвили точно обратното-разделени и с нови персонажи предизвикващи ревност, може би най-вече при Яман.

# 197

Май са ни приготвили точно обратното-разделени и с нови персонажи предизвикващи ревност, може би най-вече при Яман.

Недей така , дано не излезеш права. Стига разделени в първи сезон достатъчно беше .

# 198

Недей така , дано не излезеш права. Стига разделени в първи сезон достатъчно беше .

Дано аз да греша!Толкова ми се иска да видим един сезон,в който Сехер и Яман да са заедно и да се борят срещу враговете си.Но доколкото знам как Назмие се храни от болката и разделите на влюбените,едва ли ще ни предложи щастливи Сехер и Яман!

Все по-често снимки на Фатих

Мисля,че малката Еда Дуру също е нов персонаж във втори сезон на сериала.

# 199
Двама сладки мъже

# 200
Добра вечер!!!

Съла и Халил .

# 201
???
Дали  са снимки от яхта ,на която тъй и не се качиха!

Снимки от новият сезон с лошо качество:

# 202
Ето ни го и втори сезон на сериала!!!

Защо двамата гледат в различни посоки?Изглеждат отчуждени и враждебни.Нищо добро май няма да ни е подготвила Назмие .
Туркините пишат,че Юсуф ще срещне малкото момиченце в парка и ще станат приятели,а неин баща ще е Фатих,който ще се влюби в Сехер.Не знам това любителски сценарий ли е или серията е заснета вече.

Съла с племенницата си:

И още:

# 203
Ново от Съла и Халит явно в клипа коментират за началото на снимките на 2 сезон на сериала. Нямам търпение вече.

# 204
Здравейте,момичета!!!

Ето, наистина ни канят да гледаме новите епизоди и втори сезон  на сериала .

Вчера хубавото ни момче Мелих беше рожденник!Да му пожелаем всичко най-хубаво!!!

# 205
Остава съвсем малко до започването на новия сезон.

# 206
Добър вечер дами!

Промото към втори сезон на Emanet!Поне са облечени доста по-свежо,но Сехер си е все с тия рокли за лелки.Яман е с нова кола.Каква любов струи от очите му само.И сигурно докато се радва,че ги е открил ще се появи Фатих/все още не знаем как ще се казва героят му/и Яман ще полудее от ревност.

Има и два фрагмана за втори сезон!
Бива ли още в началото на сезона Сехер отново да лее сълзи.Питам се това кошмар ли е от това,че го застреля и я мъчи съвестта или е сън?

Ето я и новата героиня,която май ще е колежка на Али,а сигурно и бъдещата любов!

и едно комбинирано видео

Последна редакция: пт, 20 авг 2021, 21:49 от Keski1821

# 207
Явно се задава нова любов на Али? Като гледам фрага.
Малко остана дано 3 сезон ни изненада повече от приятно отколкото предишните.  Може да ни подвеждат с тези фрагове знае ли човек?

# 208
Малко остана дано 3 сезон ни изненада повече от приятно отколкото предишните.  Може да ни подвеждат с тези фрагове знае ли човек?

Със сигурност има уловки във фрагманите,но Назмие няма да ни даде романтика,тя обича героите и да се измъчват и много да реват.След втория фраг туркините са много разочаровани,част от тях мислят,че Яман е убит и Фатих ще го замести,но за мен няма такъв вариант.Тогава сериалът ще пропадне.Заканват се да спрат да го гледат.Всички искат романтика и любов ,а не рев и мъки.

# 209

Със сигурност има уловки във фрагманите,но Назмие няма да ни даде романтика,тя обича героите и да се измъчват и много да реват.След втория фраг туркините са много разочаровани,част от тях мислят,че Яман е убит и Фатих ще го замести,но за мен няма такъв вариант.Тогава сериалът ще пропадне.Заканват се да спрат да го гледат.Всички искат романтика и любов ,а не рев и мъки.

Аз също смятам че няма да махнат Яман, ако го няма аз лично няма да го гледам със сигурност. Надявам се този път пък Назмие да ни изненада иначе сериала ще изгуби аудитория.

Общи условия

Активация на акаунт