"Emanet" (Наследство) с Халил Ибрахим Джейхан и Съла Тюркоглу

• 144 075
  • 748
  •   1
Отговори
# 225
Да се надяваме , че като започне новия сезон Съла и Халил по често да се включват на живо заради феновете, а и да им се радваме като двойка, от кога ги чакаме.

# 226
Добра вечер!!!

Съла с родителите си.

# 227
Добра вечер!!!

Малко зад кадър от втори сезон!Ако някой може да помогне с превода.

# 228
Остава още малко, няколко броени дни, нямам търпение.

# 229
Здравейте,дами!
Остават броени дни до старта на втори сезон на Emanet.Във форумите е като кошер ,жужат почитателките и всеки предполага всякакви варианти на развитие.Най-убедени са ,че Сехер ще забременее във втори сезон.
Другото ,което обсъждат е дали Яман и Сехер са във връзка извън сериала, и ако е така ще трябва единият да напусне сериала.Това се е случило с героите в другия проект на Назмие Клетва.Не го гледам и не знам героите.Също така има информация ,че в третия сезон на Клетва ще вземе участие Гюлдерен-актрисата ,която игра Кираз в нашия сериал.

За ето тази актриса казват,че ще играе в ролята на новата съпруга на Зия.Казват,че Икбал ще ни се види цвете в сравнение с нея.Тя ще успее да вземе частта на Зия от акциите и също ще се опита да унищожи Сехер. Заедно и със злобната майка на Яман ще се нагледаме на по-големи мъки и злини.Назмие ханъм няма да ни отпусне спокойствие и любов.Мъка и тормоз с тези двете +Зухал,Селим и новият Аксак ,май ни чака по-тежък и труден сезон.

Последна редакция: пн, 06 сеп 2021, 08:18 от Keski1821

# 230
Ако Яман и Сехер имат връзка в реална, не е задължително единия да напуска, как стана  С Почукай на врата ми ? Керем и Ханде имат връзка извън сериала но си го изкараха да края самия сериал.
А относно мъките за които споменавате, ако наистина излезе вярна, че ще е гадна,тегаво и мъчително ще се замисля да ли да го гледам. То и ще се загубят феновете ако има само мъки, без романтични моменти.

# 231
Добър вечер!

Явно ни очаква много тегава и тежка 206 серия!!!
Предполагат ,че поне десет серии ще е спомени,издирване и лечението на Яман.Сехер ще реве много още в първите серии,но май си го заслужи.Не знам колко обича Яман,но никога не му го показа и каза.За нея водещо беше да е до Юсуф с цената на всичко,а после без да мисли за детето водеща цел и стана да накаже Яман отмъщавайки убийството на сестра си!

# 232
Добро утро!

Май са си взели забележка след критиките на зрителите относно облеклото на главните актьори.Виждам по-свет ли тонове не е постоянна чернилка.
Официалният постер на сериала за втори сезон!

Нов персонаж в коя ли роля ще е на нова прислужница в къщата, или медицинска сестра грижеща се за Зия.

Докато си чакаме началото още от новия сезон.

Последна редакция: пт, 10 сеп 2021, 00:44 от Keski1821

# 233
Дано целия сезон не е само сълзи, интриги, и злодеяния. Че незнам как ще го гледам. Дано новия сезон се наблегне малко повече на чувствата на Яман към Сехер и обратно. Щом се коментира че Сехер ще е бременна значи трябва да има и романтика.

# 234
Добра вечер,момичета!!!

Не остана- утре по това време ще сме изгледали новият епизод!Пожелавам си да ни изненадат и задържат пред екраните цял сезон!!!

# 235
Не остана много.

Днес е денят на началото на продължението на приказката на Яман и Сехер. Очаква в да бъде приятно изненадана.

Последна редакция: пн, 13 сеп 2021, 19:19 от azisiq

# 236
Пораснал е кючюк бей ,поне на мен ми  изглежда по-голям, променен ,друго излъване

# 237
Добра вечер!!!

Започна се!

Определено ме е яд на Сехер!На какво подложи Юсуф.Решена на всяка цена да отмъсти сестра си,но го прави най-вече за сметка на детето.Сега Юсуф има мъртва майка,леля убийца и застрелян от леля си чичо И в новия епизод тя се самоуспокоява,че заради баща си и сестра си е постъпила правилно като е застреляла Яман.Превърна се точно в убийца,а най-много съдеше Яман,че е убил сестра и.Струва ми се,че тя не обича Яман или ,ако изпитва нещо то Яман е след Юсуф,мъртвите баща и сестра.Ох,когато Яман я открие трябва да я накара да си плати,но той много я обича ,без нея не е на себе си и ще и прости!

И фрагмана за утрешния 207 епизод!

Последна редакция: вт, 14 сеп 2021, 00:31 от Keski1821

# 238
Минаха два епизода, дано в утрешния епизод Яман открие Сехер и се видят, не искам много дълго да протакват с тяхната среща. Като се видят дано Яман върне Сехер в имението.
Сехер стреля да така е но ми се струва че уби както Яман така и себе си, защото тя толкова го обича че неможе да понесе болката.

# 239
Добра вечер!

До тук не чух от Сехер да се запита :какво направих аз,в какво се превърнах.Тя дори не показа съжаление ,че го е застреляла.продължава да го обвинява ,че е убиецът на Кевсер,а тя какво е-убиецът на чичото на Юсуф.Яман е този,който обича истински и много-той се съсипа от бяството и с Юсуф,Той оживя ,но спря да живее,а Сехер гради нов живот !

И рейтинга за 206 еп.Много слаб интерес,но това е положението.Назмие ханъм се заинати да съсипе отношенията между Яман и Сехер,да отрови зрителя със злоба,мъка и насилие,отблъсна зрителите и сега ще си го гледа сама или с 1-2%зрители.

Последна редакция: ср, 15 сеп 2021, 01:25 от Keski1821

Общи условия

Активация на акаунт