"Emanet" (Наследство) с Халил Ибрахим Джейхан и Съла Тюркоглу

• 144 227
  • 748
  •   1
Отговори
# 360

azisiq,при нас не е закупен сериалът.Мисълта ми беше ,че в много държави вложиха пари за двата сезона,надявайки се на зрителски интерес и рейтинг по каналите си.Но втори сезон е боза и зрителите роптаят,а оттам и каналите закупили сериала недоволстват от Назмие,защото тя докара ЕМАНЕТ до потъващ сериал,а и продуцентската къща Карамел е собственост на Назо.

Ох,тая Назмие колко серии ще протака това състояние на Яман!!!За кой ли път повтаря Яман в болница и в безсъзнание.Толкова ли не може да напише нещо по-различно.Абсолютно същите сцени и в другия и сериал Клетва и там главния герой в безсъзнание и жена му плаче пред стъклото на стаята.Да не говорим за образа на майката.Мале,мале Джанан е жив дявол,но и майката на Дойгу  не пада по-долу.Назо съсипа образа на майката в този сериал.Няма такова зло като Джанан-Икбал е нищо в сравнение с тази.Дори не заплака пред умиращия Яман,а това че не изпита вина за случилото се я прави още по-ужасна .Актрисата играе ролята толкова добре,че всички я намразиха.
Двойката Дойгу-Али ме изнервя.Кираз-Али ми допадаха много и много сбъркаха, като убиха Кираз и я извадиха от сериала.Актрисата играеща Дойгу ме дразни и не виждам никаква химия с Али.

Еееее Сехер и Яман са супер двойка.Много химия ,много погледи,много чувства.Гледам само сцените с тях.Другото с мишката на прехвърляне.

# 361
Разбрах те Keski1821, явно ние в България нямаме достатъчно пари да си го закупим.
Настина сериала съвсем се развали, незнам Назмие докога смята да прави само глупости. Сега ще откараме бая серии с това че Яман  е в болница и не се събужда, Тотално се измени сериала. Какво стана с Юсуф пълна мъгла, а за любовта на Яман и Сехер хич да не говоря няма я никаква, а пък за "халвет" не си и мечтая вече.
Малко зад кадър

Съла с Йозге

# 362
azisiq,съгласна съм с теб.Юсуф въобще не е вече еманета в сериала.Но нали Джанан е на първа линия Назо е доволна от глупостите си.Снощи писаха,че Джанан ще се опита да премахне Сехер ,да я убие,за да завладее богатството на Яман.Голяма мръсница е -капка не съжалява за Яман,но за парите му е готова да убива.Да видим Зухал много и се закани,че ще я унищожи,но Джанан пак ще я изманипулира.Дразнят ме Ченгер и Недим-толкова ли не усещат ситуацията при условие,че Яман ги предупреди.Но карай да върви до края на сезона ще гледаме още 185 епизода,що боза и зло ще изтече!

В неделя след обяд Съла е поканена в Канал 7 за интервю.Ще чакаме да го качат в Ютуб.
Халил е поканил Съла в дома си ,за да отпразнуват заедно рожденният му ден.Знам,че той живее с родителите си.Даже туркините го казаха,че е поканил Съла при майка си ,за да отпразнуват рожденния му ден,което ме кара да си мисля,че отношенията им не са само колегиални,но и интимни.Колко приятно я покани и да духнат заедно свещичките на тортата в онова видео.

Зрителите на сериала са много чувствителни и изнервени вече,реагират всяка серия!!!

Последна редакция: нд, 19 дек 2021, 18:06 от Keski1821

# 363
Благодаря за новата информация Keski1821ще чакам да споделиш видеото на Съла от нейното интервю.
За отношенията между Съла и Ибрахим се говореше доста отдавна че са пренесли любовта си от екрана в реалния живот, но заради договорите които са подписали няма ли право да коментират отношенията си. Много се радвам за тях прекрасна двойка са. Как ли са прекали рождения ден Халил можем само да гадаем.
Относно рейтинга не съм учудено изобщо с тези тегави и безинтересни епизоди на напоследък чудя се как не е паднал под нулата.  Майката не мога да я понасям вече, няма ли да се разкара от сериала стига ни Зухал. Последната трайно се настани и тя в конака до кога ?
Ако Назмие не се вземе в ръце тотално ще развали сериала.
Момичетата извън сериала , явно са приятелки в сериала ще си избодат очите но извън него са в добри приятелски отношения.

Съла и Йозге(явно след сериала Обещание поддържат приятелски отношения)

Зад кадър

# 364

Забава и любов май,май!!!

Водещата на интервюто по канал 7 Сейхан и Съла с кучето и Бъффи.Не го намирам с превод!

# 365

[video]https://www.youtube.com/watch?v=BuvecNxSX9w[/video

Последна редакция: ср, 22 дек 2021, 07:38 от Keski1821

# 366
Много благодаря за видеото от интервюто на Съла. Може ли да попитам за какво става дума, какво я питат и нейните отговори?

# 367

https://www.youtube.com/watch?v=hHP4NkemMN8

azisiq,не можах да открия интервюто с превод,но водещата проведе интервюто в някаква градина на открито,заради мерките за ковид.За това са и с връхни дрехи.Попита Съла за семейството и за родното място Измир.Съла и отговори,че в Истанбул живее в апартамент и не и е много комфортно, но в Измир имат къща с градина ,където си отглеждат зеленчуци и животни.Попитаха я защо в Измир има толкова хубави момичета като нея,а тя  каза,че въздухът и водата,и природата спомагат за това.Говори за семейството си,че има две сестри и четири племенника,изброи  им имената и каза за единият,че в училище учителката го е попитала за Съла и я е похвалила,че е добра актриса,а малкият се е почувствал горд с леля си.Водещата Сейхан и каза,че е задала такъв въпрос и на Халил,а той и е отговорил ,че има дванадесат племенника,но иска тринадесетото дете в семейството да е вече негото.Не би ли искала и тя самата следващото дете в рода да е нейното.Съла се усмихна и каза, че сега работи много усилено.Попитаха я дали има желание да се снима във филм,но Съла каза ,че повечето актьори са принудени да играят в сериали,защото на този етап само от там се печелят добри пари.Попита я за приятелите и и тя каза,че приятелите и са в Измир.В Истанбул почти няма приятели.Нищо не я попитаха за играта и с Халил в Еманет,както и за отношенията им.Може би Съла не е искала такива въпроси.Попитаха я и за кучето и Бъффи,което през цялото интервю се разхождаше в импровизираното студио.

# 368
Много ти благодаря Keski1821 за резюмето относно интервюто. Било е доста интересно, може да не е говорила за Халил и техните отношения заради договора който са подписали. Надявам се след края на сериала да разкрият чувствата си и да не се крият повече.
Зад кадър

Халил

Съла

Явно Съла е по активи в социалните мрежи от Халил

Хилял (Зухал) извън образ Зухал изглежда доста красиво

Последна редакция: чт, 30 дек 2021, 21:44 от azisiq

# 369
Здравейте,момичета!!!
Честита Новата 2022 г.!!!Пожелавам ви да сте здрави,с много късмет,да сте щастливи,обичани и много успешни!!!Нека е мирна,нека разбирателството и доброто ни водят през Новата година !!!И нека това чудовище наречено Ковид ни напусне и да се върнем към нормалния си живот!!!

След цял месец гласуване Халил е на първо място в класацията за най-добър актьор на Турция за месец декември!

Имаме поздрави от актьорите на Еманет по случай Новата година!

https://www.facebook.com/100056528911428/videos/pcb.452230699834 … 4/666044704412851

https://www.facebook.com/100056528911428/videos/pcb.452230699834 … /3018662365128238

https://www.facebook.com/100056528911428/videos/pcb.452230699834 … 4/341895901091082

Рейтингът удря дъното .Всички са категорични,че такава майка и Зухал унищожават сериала,но Назмие се е заинатила и не променя нищо.Уж майката беше за 36 епизода ,но уви май ще е до края на сезона,ако остане някой да гледа този тъп сценарий.Говори се ,че сезонът ще приключи февруари,както и че лекарската асоциация в Турция ще съди Назмие за начина по ,който представя лекарите в сериала.Ами да вземат и от полицията да я осъдят,че тя превърна полицейското в нещастна любовна академия,а като се сетя Фърат какви ги свърши в първи сезон, колко незаконни неща направи като използва това ,че е полицай.

Последна редакция: сб, 01 яну 2022, 19:15 от Keski1821

# 370
Здравейте момичета.
За много години дано новата 2022 ви донесе повече здраве, късмет, благополучие и повече поводи за усмивки.

Не се учудвам че рейтинга пада как няма да удари дъното то тези серии не са за гледане, незнам Назмие него ли вижда това, как екипа го позволява.
Дъртата Джанан и Зухал няма ли вече да се махат много се застояха. Изцяло се измести фокуса на сериала с този 2 сезон. Надявам се до февруари Назмие да си субере акъла и оправи този сценарий то на нищо не заприлича. Първо Икбал тровеше Сехер но я разкриха, а тая дърта змия до кога ще си развява байрака.

Неможах да отворя линковете които си публикувала Keski1821 в фейсбук поздравителните пожелание на екипа. Пише че файла не съществува.

# 371
azisiq ,съмнявах се,че ще ги отвори,защото са от затворени групи.Ако не си член не ти ги отваря и понеже на мен ми ги отвори се надявах и вие да ги видите.

А от тези снимки става ясно,че Халил е получил подарък колие,пръстен и молитвена броеница специално изработени за него.Бижутерът на марката му ги подарява лично.

# 372
azisiq ,съмнявах се,че ще ги отвори,защото са от затворени групи.Ако не си член не ти ги отваря и понеже на мен ми ги отвори се надявах и вие да ги видите.

А от тези снимки става ясно,че Халил е получил подарък колие,пръстен и молитвена броеница специално изработени за него.Бижутерът на марката му ги подарява лично.

Благодаря за информацията относно за Халил.
А за тези групи когото се опитах  да вляза дори не ми дава за се присъединя нищо . Само пише че такъв клип не съществува.
Маже ли да качиш тези клипове в докс ако може разбира се.

Последна редакция: нд, 02 яну 2022, 12:43 от azisiq

# 373

Нямам думи за така наречената “майка” на Яман. Искрено се надявам вещицата или да пукне, или да влезе в затвора. Такива като нея само гроба ги оправя!!!

Последна редакция: вт, 04 яну 2022, 18:58 от mimchyyy9

# 374
Добра вечер!!!

А ето и екипът сценаристи плюс Назмие ханъм дето творят тази недоумица наречена сценарий на Еманет.

Последна редакция: вт, 04 яну 2022, 23:30 от Keski1821

Общи условия

Активация на акаунт