azisiq,при нас не е закупен сериалът.Мисълта ми беше ,че в много държави вложиха пари за двата сезона,надявайки се на зрителски интерес и рейтинг по каналите си.Но втори сезон е боза и зрителите роптаят,а оттам и каналите закупили сериала недоволстват от Назмие,защото тя докара ЕМАНЕТ до потъващ сериал,а и продуцентската къща Карамел е собственост на Назо.
Ох,тая Назмие колко серии ще протака това състояние на Яман!!!За кой ли път повтаря Яман в болница и в безсъзнание.Толкова ли не може да напише нещо по-различно.Абсолютно същите сцени и в другия и сериал Клетва и там главния герой в безсъзнание и жена му плаче пред стъклото на стаята.Да не говорим за образа на майката.Мале,мале Джанан е жив дявол,но и майката на Дойгу не пада по-долу.Назо съсипа образа на майката в този сериал.Няма такова зло като Джанан-Икбал е нищо в сравнение с тази.Дори не заплака пред умиращия Яман,а това че не изпита вина за случилото се я прави още по-ужасна .Актрисата играе ролята толкова добре,че всички я намразиха.
Двойката Дойгу-Али ме изнервя.Кираз-Али ми допадаха много и много сбъркаха, като убиха Кираз и я извадиха от сериала.Актрисата играеща Дойгу ме дразни и не виждам никаква химия с Али.
Еееее Сехер и Яман са супер двойка.Много химия ,много погледи,много чувства.Гледам само сцените с тях.Другото с мишката на прехвърляне.