"Emanet" (Наследство) с Халил Ибрахим Джейхан и Съла Тюркоглу

• 144 061
  • 748
  •   1
Отговори
# 555

ПРЕГЛЕД НА ЕПИЗОД 323.
КАНАН: Щом брат ти е толкова ценен за теб, ще ми дадеш още десет милиона долара.
ЯМАН: Не можеш да ме заплашваш!! Няма да оставя нито една частица от праха ти на този свят.
ДУЙГУ: Няма какво друго да ти кажа!
АЛИ: Тогава няма смисъл да говорим.
Какво правиш?
ЯМАН: Днес е първият ден от новия ни живот, затова трябва да започне с твоята усмивка.
Ще построим новата си къща всички заедно. Ние ще се погрижим за всеки детайл. Зухал, можеш да бъдеш наш гост. Казах ти, че не мога да търпя повече гости. Нека дъхът ни бъде винаги върху тях.

Е,Джанан си поиска от Яман още десет милиона в замяна да не обвини Зия.Ще има война между тях двамата.
Зухал май е поканена от Яман да си ходи вече!

Последна редакция: вт, 22 фев 2022, 22:44 от Keski1821

# 556
ДА разбирам ли, че вече ще се местят? Ура! Дано!

Да, споменават името на Зухал по едно време на фрага, но в какъв смисъл....?
Джанан е толкова долна, че чак не ми се коментира. Да речем, че й даде още 10 милиона, каква ще е гаранцията че след врвме няма да извърти и да иска пак пари? Трябва някакво по сериозно и оправдано решение от раздаване на пари. Според мен.
Явно в следващия епизод ще има спокойствие вече като ги гледам колко са щаатливи и всички на масата, само нз колко дълго ще им трае щастието, ще ги оставят ли поне един цял епизод на спокойствие?

Щеше ми се да видя шопинга на Яман и Сехер, но уви и това ни спестиха.

Последна редакция: вт, 22 фев 2022, 22:03 от Petyan87

# 557

Добро утро,
Ето фрагмент 324
Сехер: Какво е това?
Правосъдие : М. Яман ги беше поръчал за вас.
Сехер: Дали Яман имаше предвид това, когато каза първия ден от новия ни живот?
Яман: Подбрал съм ги всички индивидуално. Мечтайте колко красиви ще бъдете в тях. Искам да имам деца от теб. Сехер Каримли...
Сехер: Не бързаш ли малко?
Яман: Мисля, че вече е твърде късно. Искам да ги носят веднага.
Юсуф: Всички ли чуха? Ще си имам брат!
Зухал: Какво?
Усещане : Жасмин ...
Керем: Нали не си мислел, че ще живея с теб цял живот?
Canan: Не!
Сехер: Той иска да се носят веднага.

Имам усещането ,че Назмие си играе с нашите желания.Не знам дали Сехер ще забременее във втори сезон,но Назми ни го показа сега с топката под блузата и комплекта детски дрехи.Ееее,дано не си останем само с това.Яман направи заявката за бебето.Става доста напорист и дори казва,че е закъснял.

Не знам Джанан кога си тръгва от сериала,но нейният брюнет и Зухал май ще продължат да правят мръсотии.Я го гледай Есмерим,докато се овърта около Джанан каква млада любовница си е прихванал.Доста злобничка ми изглежда любимата му.
Дали той няма да отвлече по-нататък Сехер и да иска откуп от Яман-как само ги огледа в болницата като се разминаха.

Иска ми се Зухал да излезе извън контрол и да се издаде,но за нея казват,че ще напусне сериала в 355 епизод.Дано и съкратят престоя и да си кажем чао с нея по-рано.

Ох,появи се снимка и на Камгоз.Остава и той де се върне.Доста се чудих в началото на сезона как го появиха за една серия и полицията го арестува чрез Яман.Тогава го претупаха набързо,но явно сега ще се вихри.Може би Джанан няма да успее да отвлече Сехер поради напускането на сериала.Но пък Зухал познава Камгоз и може да се съюзи с него да отвлекат Сехер.

Рейтингът танцува и пак надолу.

Последна редакция: ср, 23 фев 2022, 22:45 от Keski1821

# 558
Много сладко са го измислили това с бебешките дрешки, на мен лично много ми допадна.
И колко сладко Юсуф се върти и вика щастлив...Наистина ми се иска да видя това щастие за тях, ( и ние като зрители да се порадваме на нещо в този сериал),  но да си кажа честно малко ме е страх да си го мисля след сценария в "Обещание"....
Сега след като Зухал беше приятно "поканена" да си ходи какво ли ще направи? А "цветето" на Зия ще се мести ли с тях?
Мисля, че сега трябва да очакваме хода на Зухал, който ще е необмислен и ще приключат и с нея набързо.
Как само се зарадвах на Джанан като й отмъкнаха парите! Оооо....може би и от нея ще има още какво да се очаква. Сега като е без пари какво ще прави?! - можем да очакваме всичко от отчаян човек!

# 559
И малко настроение зад кадър.

# 560
Чак след 1 година ще се местят в новата къща. Сега ще започват да я мислят, че сетне ще я строят... - това са им плановете поне!

# 561

ПРЕВОД НА ПРЕГЛЕД ЕПИЗОД 325.
ЯМАН: Може да има друг член на семейството ни, когато се преместим в тази къща. Това бебе ще се появи на този свят като чудо. Докато сме живи, никога няма да пуснем тези малки ръчички. Като баща му и майка му винаги ще сме до него. Прекарваме първата си нощ в новия ни дом. Може би най-специалният момент от живота ни. Незабравимо завинаги.
СЕХЕР: Този огън от камината в нашата стая ли идва?
ЯМАН: Не. Това е огънят, който ме изгори в деня, в който те срещнах. Това е огънят, който ме заобикаля. Като магнит на стоманата. Това е огънят искам да съм с теб.

Хайде ,уважаеми,Назо ви отпуска първа брачна нощ в палатката,която е на поляната, където ще построят новият си дом.Целувките и халвета ще си ги представиете във вашето въображение.Стига ви да ви загатнат ,че са се случили.

В този епизод телефонът на Яман не спря да звъни.Ах,тоя Недим все звънеше в най-сюблимния момент и прекъсваше целувка,след целувка.Новият начин да разберем,че са се целунали е като щракне фотоапаратът и се появи снимката.

Джанан инсулт ли получи?Ами като я заряза Керем и и отмъкна любимите и парички ,не инсулт трябваше да умре вече!Обаче злобата и не спира ,още по-отмъстителна става.

Последна редакция: пт, 25 фев 2022, 01:08 от Keski1821

# 562
И е време за романтика и признания! Браво! Много хубаво! Всъщност се е влюбил в нея още когато я е видял. Аз се сещам за момента. Беше много заплашителен, когато нахлу в дома и. Много са сладки там до огъня. Хайде, дано всичко е наред вече!

# 563
Днес дано се радваме на халвет. Назмие дано не ни подведе. От кога чакаме този момент от 225 епизода го чакаме.
Много сладък беше Яман като призна на Сехер че е влюбил в нея още когато я е видял.
Няма значение къде ще бъдат дали в палатка или в някоя стая само да имаме първа брачна нощ.

# 564

Ето фрагмент 326
Cenger: Притеснявахме се и за двамата. Не сме те чували от известно време.
Сехер: Трябва да останем на земята на новата къща.
Adalet: Беше толкова студено.
Яман: Всъщност не ни беше студено.
Зухал: Какво да направя, за да ме видиш, Яман? Трябва ли да се изнасиля? Трябва ли да пътувам с лед светлини?
Сехер: Направих ти кафе. Мислех, че може да искаш малко
Яман: Бих го искал, дори да го пия на всеки час. Бих пропуснал това.
Кара: Има едно момиче. Тя е млада, но може да го направи. Казват, че тя е неудържима.
Али : Ти ! Издърпай! Не бягай!
Недим: Ти подписа ли го?
Яман: Не. Какво се опитваш да направиш? Разсейване по средата на деня? Искаш да не мога да мисля за нищо друго освен за теб? Ти го направи да се случи. Тази вечер пак ще спра времето за теб. Ще бъдем сами.

Момичета ,Яман опита от меда и вече няма спиране!!!С нетърпение очаква вечерта и съм убедена ,че вече има ключ на вратата.Ненаситен е и както каза готов е на всеки час да пие от кафето на Сехер.Сехер дали е наясно колко подвластен и е Яман след вечерта в палатката.

Яман полудя от любов,дори и там където трябва да се подпише,той пише името на любимата си Сехер

Днес актрисата изпълняваща ролята на Чичек-Берен Акън Кая е рожденичка!Да и пожелаем здраве и успешна кариера в света на турското кино!

Е,приятели дългата епоха на злобила Джанан приключи.Назмие отново я пощади и я уби бързо без да си понесе наказанието за сторените злини в близо сто епизода.Но умря точно както и предсказа Яман-излъгана и убита от мъжа,когото обичаше .Ограбена от любимия и Керем ,който и изневери .Умря отново бедна и сама.

И едно видео на Сехер и Яман .Песента се изпълнява от Халил Ибрахим.

Последна редакция: пт, 25 фев 2022, 22:15 от Keski1821

# 565
Имало е халвет. ЧУДЕСНО. Макар че Назмие не ни го показа поне се е случило. Да видим в понеделник какво ще направи Яман за да е заедно отново със съпругата си. Толкова са сладки.
Само не мога да търпя Зухал. До кога смята да стои в имението. Тя е напълно луда като все още се опитва да спечели вниманието на Яман. Не вижда ли че той е луд по жена си.

# 566
Добре че обстоятелствата наложиха да останат извън имението, че и толкова нямаше да видим. На актьорите им се отдава и да бъдат романтична двойка, успяват да покажат онова усещане за интимност, което всички очакваме и търсим. Много са ми сладки и успяват да ме накарат да забравя, че това е само филм.

Колкото до Зухал не знам какво да очаквам от нея - да се опита да премахне отново Сехер или да се опита да прелъсти Яман чрез някакви упойващи, например... тя е психично обсебена - още в началото замени оня от Лондон с Яман, не знам някакъв комплекс от отхвърляне...

Много ми се иска напред в сериите да виждаме по- често Фърат. Да го вплетат някак в линията на Сехер и Яман, там някак по изпъква. Недим също...много ми се иска да разбера тяхната история с Яман. Всичките му близки хора имат някакъв драматичен момент, който ги прави близки до смърт...и там ме гризе любопитство...

Много хубави моменти им се очертават....дали бързо ще се случат нещата с бебето?!

# 567
Здравейте,момичета!!!

Готвим се за втора интимна вечер,но дали Назмие ще ни я даде?Нали помните колко се радвахме ,че Икбал умря и си мислехме,че сме се отървали от нея.Уви мъртва причини много повече болка на Сехер и Яман,като Яман прие вината за убийството на Кевсер,за да защити брат си Зия,мислейки,че той е бутнал Кевсер.Толкова тежки епизоди до края на първи сезон и началото на втори.
Та затова сега се страхувам мъртвата Джанан да не предизвика същите преживявания.Сехер и Яман бяха сами на терена за новия си дом.Ако започне разледване,те не могат да имат алиби.А любовникът на Джанан, като нищо може да инсценира нещата и да бъде заподозрян Яман.Чудя се дали Зия като чуе ,че майка му е мъртва няма да направи признание ,че той е опитал да я убие и Яман отново да поеме вината ,за да го спаси.Другото ми съмнение е дали Зухал няма да се свърже с любовникът на Джаан и да отвлекат Сехер .Така тя ще се отърве от нея,а брюнетът на Джанан да иска откуп.
Както казах сценарият е доста променен и пренаписан.Така,че остава да видим кое от всичките тези предположения ще е .

И нека да ви кажа,че все се надявам Чичек да каже на Яман що за боклук е Зухалина.

# 568
Дано се радваме на втора брачна нощ утре . Дано Назмие ни покаже поне малко. От първата нищо не се видя.

За Зухал се моля по бързо да се маха от сериала защото вече не се понася.
Мисля си че Чичек ще я спре ако Зухал се опита да направи нещо лошо защото в серията когато подслушваше Зухал зад врата нещо говореше че няма да я остави да навреди на това семейство, че си мисля че може да признае на Яман що за змия е, че вече искам и Зухал да се маха.
Ново от Съла

Да попитам тук Съла и Халил са зад кадър има ли го някъде това видео?

# 569
azisiq,едва ли ще ни покажат нещо по-интимно.Канал 7 се води консервативен.Целувки и интимни сцени са забранени, иначе отнасят глоби,но естествено за насилие и убийства няма забрани.Всичко ще си е на нашето въображение от казани изрази от Яман като- на нас не ни беше студено ,или довечера пак ще спра времето за теб.

Нека се порадваме и тази седмица на романтиката,защото от другата се започва пак и май до края на сезона ще е мъка.Отвличането на Сехер,злините на Зухал,струва ми се,че Чичек няма да успее да я спре.Ще има разследване за смъртта на Джанан,защото е ударена в главата и тук си мисля,че Зухал ще накара Керем да обвини Сехер.Така той ще се измъкне с парите,а Зухал ще се освободи от нея.Зухал ще напусне сериала към 350-355 епизод още 30 серии ще ни нерви.А след нея се задава Камгоз,който явно излиза от затвора.Той ще търси отмъщение и май ще блъсне Сехер с кола.Нищо чудно и така с лош край да завърши втори сезон,като ни оставят с впечатлението,че Сехер е убита,както беше с Яман на финала на първи сезон.

Общи условия

Активация на акаунт