Нашите цветя - обща тема 8

• 35 047
  • 741
  •   1
Отговори
# 270
  • забравих си мисълта...
Честит рожден ден на ММ на Бисерка! Бисе, да ти е жив и здрав, и много да те слуша! Wink
Anyyyone, честит имен ден! Бъди винаги усмихната обичана, обичаща и красива като цветята! Heart

Аз да попитам. Моите мушката са доста пораснали и днес смятам да изкарвам навън, че така съвсем ще израснат нагоре и ще са тънки и светли. Като ги изнеса, да ги скъся ли малко или да ги оставя така и те ще си заякнат. Хем ми се иска да ги подрежа малко, хем ме е страх да не ги унищожа, а цяла зима си ги гледах и в момента на са никак зле.

# 271
Честит имен ден на всички именици  и Честита Цветница, цветни момичета! 🌷🌺🧙‍♂️

Благодаря за милите пожелания, момичета!❤ Бъдете живи и здрави!

Вени,  и аз съм пред същата дилема с мушкатата. Някои са се източили много на височина. Не ми харесва така и май ще ги поокърша, пък каквото- такова.

# 272
Честит имен на всички празнуващи цветя!

Скрит текст:

# 273
Честит имен ден на всички именици!
Някой може ли да ме насочи къде да търся Euphorbia tirucalli?

# 274
  • на чист въздух

Честит имен ден Анион, честит рожден ден и на Мм на Бисерка и на Вас цветни приятели. Да ви е цветно и разкошно край вас.

# 275
Честито на именниците! Да са здрави, те и близките им!

# 276
Честит имен ден Ени, на дъщеричката също. Носете си с радост красивите имена
ЧРД и на мъжа на Бисето, то и за нея си е сериозен празник.
Хубав ден е днес, много го обичам, нищо, че нямаме именяци у дома. Бъдете всички обичани, усмихнати и щастливи
Новата ми придобивка, радвам и се постоянно, че не се знае колко ще изкара

Копривките ми от семенца. Чудно бързо растат

И една аранжировка, на която най-после дойде ред

Много красоти си имате, момичета Flowers Hibiscus
Ефибуш, при теб наистина е някакъв рай, фантастично

# 277
  • Бургас
Честит имен ден на всички цветенца в темата! ❤️ Бъдете здрави!

Разкошни цветя, момичета!

Ефи, последните две снимки какви цветя са!?

# 278
  • Варна
Честит имен ден на всички именници и честит празник на Бисерка и нейният съпруг, Simple Smile

# 279
Благодаря ви!
Ходихме на гости и пак си отмъкнах две цветенца. 😁 Станала съм ужасна!
Не ги знам какви са,но вие ще помагате:

И малко от техните китки:

От това беличкото май също ще си открадна. Много е нежно,ама няма къде да го бучна.

# 280
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
първото е лечебната "Дебела Мара' https://e-zdravey.com/bg/bilkata-debela-mara-lekuva-rani-povishava-imuniteta/

второто е лилиум и май не е трябвало да го вадиш Sad дано се хване и да цъфне, но е късничко за такива работи

# 281
floren, това розовото е направо хипнотично, перфектно розово Revolving Hearts

Anyyyone, както Добри каза, това прилича на sedum spectabile, точно сега тръгва да се показва. Много лесно се прихваща, само късаш клонче един пръст дълго и го бучваш направо в почва, поливаш и 99% се хваща. Хубаво растение е, привлича пеперуди.

Ефи, последните две снимки какви цветя са!?
Ранункул, фритилария и арабис.

# 282
А Добри,рано-късно,те са им в градината и да не се хване,на есен ще взема пак. 😆
Благодаря ви!
🤗

# 283
  • Gorni Bogrov
Момичета помагайте ,подариха ми това цвете.Мислех ,че е азалия ,но ми казаха че не е,но забравили как се казва.

# 284
Това не е ли гардения? Мисля че не обича много вода, държелива е, гледала съм я на северна тераса и се развиваше много добре на сянка...

Общи условия

Активация на акаунт