Нашите цветя - обща тема 8

• 34 973
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
Сестра ми е сложила нейния на средата в хола, където му е даже малко тъмно. И се развива идеално. Моят само на главата не съм си го слагала и на нищо не прилича.

# 481
# 482
Честит празник!

# 483
  • Мадрид / София
Фикуса също е дърво. Не знам защо се споменава само за фикус бенжамин, когато от бенжамин няма нищо. Ашладисват се с ретуса, тайгърбаг, микрокарпа. И не всеки върви добре. В един от предишните постове бях писала подробно.
Иска да му е светло. Може и на прако слънце, но не веднага, а постепенно се излага. Не понася единствено заледявания и Т под 1 градус.

# 484
  • Карлово
След тази снимка никога няма да показвам момина сълза.

# 485
Честит празник !
Влизам с питанка за фрезия и жасмин в саксия .
Фрезията ми засега е добре - но  трябва ли да я преместя в друга саксия / 4 отделни растения са в една саксия/
Жасмина го купих днес / от Лидл - поколебах се между гардения и жасмин / от другия жасмин нямаше останал и един , че поне да се почудя и за него , ако имах място бих награбила и трите /
 Въпросите ми са как се отглеждат / новак съм в тази област - почти не съм отглеждала цвете в апартамента /

# 486
  • оттам, откъдето започва България

Красотата и ароматът на момината сълза са ми толкова на сърце. Simple Smile
Благодаря ти, J_M_M, за споделената красота. Лично за мен - уникална снимка. 
Честит празник на всички именици!

# 487
След тази снимка никога няма да показвам момина сълза.
Разсмя ме. Снимай и показвай.
Ако питаш мъжът ми, ще обясни  колко време съм била отделила на "тревите" и колко съседи са оплакнали очи през това време...

# 488
Честит празник!
Показвам малко от моите цветя

# 489
  • оттам, откъдето започва България
Благодаря за красотата, която споделяте. (не искам да изреждам поименно, за да не пропусна някоя съфорумка)
Аз само се радвам на цветята ви, но със сигурност скоро ще мога да се включа с моите. Relaxed
Днес при разходката в гората отново напълних очи и душа от красотата, която ме обграждаше. Heart

# 490
  • Бургас
Ауууу,момина сълза! Много я харесвам!
Благодаря ти JMM ,че я сподели с нас!
Искам още снимки,снимайте и качвайте,момичета,не се притеснявайте!

# 491
Честит празник!
Имам си две нови красавчета подарък от един и същи човек, защото не могъл да реши, кое ще ми хареса повече Heart

Аз обаче не съм гледала такива, та ако има тънкости, ще се радвам да споделите Hug

# 492
  • Мадрид / София
За горното (коледниче) писахме преди 1-2стр. Калата си има тънкости. Аз не съм гледала такова растение и затова не мога нищо да кажа за начина на отглеждане.

# 493
Черна и жълта кала опитах да отгледам, но не ми се получи. При сестра ми виреят, но там всичко вирее.

Гледам  аз по съседните градинки разкошни лилави облаци цветя и си казах, че и аз искам. Оказа се, че го имам - флокс, обаче не е цъфнал така все още.

# 494
С калата и аз не се справих.
Съни,ягода ли е това?Интересен цвят.

Общи условия

Активация на акаунт