Нашите цветя - обща тема 8

• 34 922
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Венета,като изнасяш саксиите на терасат направо ги ръси с брашно и канела,а пода с сол.Може и да помогне срещу мравките.

# 106
  • Карлово
Един прекрасен нарцис ми е цъфнал, но се е обърнал към оградата проклетникът и не мога хубаво да го снимам, не смея да го въртя повече от 1/4 оборот и го застопорих на една хортензия, която май ще се захване.

Последна редакция: пт, 16 апр 2021, 17:17 от ДамаТрефа

# 107
Прекрасни неща показвате! 🥰😊

Аз тъкмо си посадих наново някои едногодишни растения и сега чакам  Simple Smile

Забелязах, че някои саксии, които не са гланцирани, а само боядисани започват да се обелват.. доста неприятно, май ще ги заменя всички с керамични не боядисани.

# 108
  • Мадрид / София
Едни петунии от мен, които видях, но не купих. Няма условия за тях при мен.

# 109
  • оттам, откъдето започва България
Скрит текст:
Добри, помниш ли юката? Мислиш ли че трябва да ги разделя?

Споделям аз какво направих с юката, на която дълги години се каних.

Скрит текст:
Тука са още двете разклонения.

От миналата седмица сме така:

Малко сме накриво, но се надявам да се поизправи с времето. За седмица изсъхнаха 2 листа от долните, явно боледува. Sad

Междувременно алоказията отново ме радва, макар че в понеделник я намерих цялата в бяла паяжина. Astonished

# 110
Благодаря за темата!
И при нас пролетта закъсня, но се усеща вече.
Скромно:

Подкрепям, че шибоят не е двугодишно. Баба ми навремето имаше много, не е правила нищо специално, а си цъфтяха година след година. Обожавам аромата!

# 111
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
похвалих се в друга тема, но да се похваля и тук Simple Smile

Днешните покупки от склада н ТСМ под моста чавдар.

бяхме и до пазара Петков. има индришета по 2,50. аз пък си купих кукуряци. Simple Smile

# 112
Еее, момичета, благодаря на всички! Много се радвам, че шибоят не е двугодишен, така пишеше на пакетчето. Ако пусне семена, и тях ще сея, много ми харесва как мирише.

Дама Трефа, нолината измръзна навън. Началото на зимата беше много топло и само събрах саксиите на завет до стената, да не ги прибирам. После като задуха ледения вятър, просто я забравих между другите саксии. Аз съм си виновна, трябваше да я завия поне. Не очаквах да е толкова чувствителна, но и беше сравнително малка още.

# 113
  • Карлово
Флокс,
попитах, понеже моята е много голяма около 1,60-1,80см. И опитах да я оставя до сградата на завет, опакована с фолио и тя да си реши ще дочака ли пролетта. Мъжът ми я съжали и прибра в къщата. Още не съм я изкарала навън.

# 114
Ох, и аз минах през Д. Петков днес, защо ми трябваше да ходя. Идваше ми да напълня багажника, но се въздържах да чакам до другата седмица. Разминах се само с тези

Сега ги гледам умно и се чудя къде да ги сложа Joy Вътре, вън, на стълбището?

# 115
  • на острова на мечтите
Когато ми изпише, че снимката надвишава допустимия размер, й правя скрийншот и я качвам без проблем.
Kissing HeartKissing HeartHug
Ми аз докато напиша нещо, вие пет страници сте изпълнили!
Магни, благодаря и на теб! Да, заради размера не мога да качвам снимки.
Много красоти ,много нещо... Голямо удоволствие е да влизам в темата.
Приятен следобед!

# 116
Аз като качвам снимки тел ми предлага да им намали размера (МБ)

# 117
Още малко снимки:

# 118
Много се радвам, че шибоят не е двугодишен, така пишеше на пакетчето.
Ако е цъфнал на първата година не е двугодишен, но все пак, съществуват и двугодишни. ¯\_(ツ)_/¯

У нас керията е останала на единични стръкове, но колкото-толкова, май са повече от миналата година, все пак е успокоително че една легенда се завръща Hands V

Това ми е новата придобивка, арабис, само заради раираните листа го взех

И една аубретия с подбни

# 119
  • Бургас
Ени, детелинката спа ли през зимата!?
Моята май няма да се събуди, никакви признаци, а и грудките не ги намирам. Малки бяха 😢😭

Общи условия

Активация на акаунт