Нашите цветя - обща тема 8

• 35 067
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
Нат,идвай! 😁🤗 Работа колкото искаш.
Днес окосихме,нооо толкова трева има още за плевене из цветните лехи...
Иначе в момента ме радват магнолиите, флокса,лаленцата,момините сълзи и японския клен.
Днес изнесох мушкатата навън,на прозорците и няма да прибирам повече. Омръзна ми да ги разнасям. Даже получих комплимент от една жена,която минала и ги видяла. Много били свежи и хубави. 🥰

# 211
CandyОнова първото мушкато като сладолед стои! Аз нещо съм на сладка вълна днес Smile И розовия зюмбюл е бонбон Candy

женскисвят, уау Nature Sparkles Моля пусни още снимки на тия екзотични хубавини! Отнема ли много време да се занимаваш с тях като имаш повече?

От мен незабравки

Овошки и първия клематис

И камбанките тръгнаха

Още една камелия, която беше в дебела сянка и не й се цъфтеше много, но сега й пуснахме повече светлина и веднага се показа

Метла

Последна редакция: пт, 23 апр 2021, 01:45 от Eфибуш

# 212
Мисля, че трябва да обединим темите за Градина и Цветя Simple Smile току едната или другата заспива...
Мнооого красота, Ефибуш!
Много наситен цвят камбанки! Моите камбанки/кандилки са готови да се отворят. Розови имах и Мин година си купих жълти. Да видим дали пак ще се появят.
Ефибуш, какво е това интензивно цикламеното, на тази снимка с мускарите?
Btw аз си отмъкнах мускари от гората и се хванаха!

# 213
  • Бургас
Олеее, големи красоти!
Радост и наслада за очите!
Благодаря ви, момичета!

Обожавам зюмбюли, момина сълза ❤️

Нати, идея си нямам къде ще ги слагам. Искам всички мушки и сакъзи да са ми на открито, но нямам място 😢
Искам къща с двор!
На работа няколко дена се занимаваме с градинките, копаме, плевим, садим цветя. Много добре ми дойде. Имах нужда да се поровя в градина.

# 214
Карз,
Много екологично го давате! Браво!
2 в едно - Ден на Земята и Грижа за менталното здраве чрез зелена терапия!

# 215
  • Карлово
Нат,идвай! 😁🤗 Работа колкото искаш.
Днес окосихме,нооо толкова трева има още за плевене из цветните лехи...
Иначе в момента ме радват магнолиите, флокса,лаленцата,момините сълзи и японския клен.
Днес изнесох мушкатата навън,на прозорците и няма да прибирам повече. Омръзна ми да ги разнасям. Даже получих комплимент от една жена,която минала и ги видяла. Много били свежи и хубави. 🥰
Без снимки не вярвам.

# 216
E то гледам че доста градински цветя се гледат и в саксии, няма особена разлика. Градинската тема е може би повече за идеи, технологии, по-общи неща за целия терен.

Червеното е аубретия, тази година за пръв път видях такова винено. Нещо виненото е на мода, и при зюмбюлите също Thinking Аз тамън реших че искам повече сини цветя, а те червени изкарват Smile

Още едно ново тазгодишно, аубретия на раенца. Под дърво е и навсякъде е наръсено с котенца в момента Worried

И един арабис пак раиран

# 217
Дама,аз нали пусках на скоро и се притеснявам да не досадя с едни и същи растения,просто малко по-нацъфтяли. 😁 Иначе всеки ден снимам ли снимам,напълних тел с китки. 😆
След малко ще нащракам пак и ще покажа. 🤗
Ефи,страхотни цветенца си имаш! ❤ И на мен ми хареса тази винената аубретия. 😍

# 218
  • Карлово
Е-е-е, ама те са динамични, напъпили, разцъфтели..

# 219
Ето ме с пресните фотки:
Скрит текст:
Флоксчето:

Това е от една грудка, която бучнах преди два месеца, даже ви питах какво е:

Японския клен:

И момините сълзи под него:

Много са се разлистили, не се виждат цветчетата.
Едни жълтурковци:

Магнолката:

Другата я чакам за втора вълна цвят.
Винката и тя е напъпила, че ското я отрязах до долу:

Мушкатата, нощували навън:

И лалетата:

# 220
Ени,чудесни са!При мен още нищо не е цъфнало,с изключение на едни нещастни зюмбюли и цели 3 нарциса от общо не знам колко бройки.

# 221
  • Бургас
В парка

И една бегонийка новодомка.

Още едно цъфнало кралско

А на това мушкатце, така и не мога да му оцеля цвета. Много тъмно червено, кадифено е, а на снимката не излиза така.

# 222
Anyyyone, прекрасна е магнолията, в лилаво-пембяно са ми любимата разцветка Heartbeat Флоксчето си заслужава бис, много е красивичко, такава перфектна туфичка Hug

karzz, действително прилича на кадифе това мушкато, съвсем гладък цвят без венички Hands Plus1  А такава поляна с глухарчета и горски цветя и ние искаме, ама има тепърва да дерзаем. Оказва се че дивите цветя хич не са диви, ами доста си подбират къде да растат Unamused Що глухарчета издухахме миналото лято в градината и не се вижда подобрение Satisfied

Като тръгнахме да се захласваме по чужди цветя, да ви покажа къде ми падна ченето онзи ден. Плет от магнолии, не знаех че могат да се подрязват така, дори четох че тези големите не обичат да ги режат. Обаче някой измайсторил това, към 10м дълъг плет до езерце. Приятни сънища на всички Smiley

# 223

Малко и от мен

# 224
Всички сте много прекрасни и цветни 🌺🌼🌷
От мен нещо скромно..., ама за начинаеща цветарка толкоз ☺️

Общи условия

Активация на акаунт