Нашите цветя - обща тема 8

• 35 059
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
За първото не съм сигурна дали съм показвала, но второто е ново новиничко.

# 226
  • Бургас
Спайка, разкошни са! ❤️ 😍
JMM, много нежни! ❤️

# 227
  • In transit
Ени, Ваня, Спайка, прекрасни цветя!
Ефибуш, нямаш сърце момиче! Broken Heart Умирам за магнолии. Толкова са красиви. Heart Eyes
Сетих се да видя как се казва тъмночервения ми зюмбюл. Hyacinthus Woodstock За нещастие явно попаднах в рая на зюмбюлите...а този цвят ме разби:

Догодина ще си направя огромна градина от различни цветове.
Ваня, много красиви лалета имаш.

# 228
  • Бургас
Уаууууу 😍😲Мики, уникален зюмбюл! ❤️
Страхотен е!

# 229
Ени, Ваня, Спайка много са ви красиви цветята, и какви спретнати и кипри градинки имате Simple Smile!
J_M_M, много харесвам такова лилаво и цикламено, какво е това красиво цвете?
Карзче, прекрасен е парка, отдавна не съм го посещавала Simple Smile!
Бисерчето, ми се губи отдавна не се е включвала .

# 230
  • Бургас
Нати, и аз днес си мислех за Бисерка! ❤️
Не е писала... Дано всичко е наред при нея! ❤️

# 231
Нати, Карзче, много сте мили, момичета!❤🌷
Всичко е наред при мен, наглеждам ви, но времето ме притиска, защото организирам парти за юбилея на ММ, но винаги намирам време да надникна в темата.
Прекрасни цветя, такова настроение създават❤
Чакам да видя, какво ще излеце от моя разсад..🤪

Преди дне седмици ходихме  в едно село и по пътя толкова анемоне видях, че свят ми се зави.  И бяла горска теменужка имаше.

# 232
  • оттам, откъдето започва България
Срамота от годините ми, но досега не знаех че има и не бях виждала бяла горска теменужка. Dizzy Face

# 233
  • Бургас
Ейй, Бисе❤️разписвай се, по-често, че да сме спокойни!
Хубаво занимание имаш с подготовката за РД, простено ти е отсъствието 😊
Пиши, когато можеш!
Тъкмо разсада ще порасне.

# 234
D&A , няма нищо срамно, цял живот се учим. Каква ли скука би ни обзела, ако всичко знаехме. Белите рядко ги срещам, и винаги се впечетлявам при срещата ни🙂

Ка.зче, аз без бой си признавам, че почти го бях забравила разсада по едно време. Ама жилав излезе.
Статица синя и онзи трицветния треволяк🙂 Ако стане, ще подарявам❤

# 235
Нати, Карзче, много сте мили, момичета!❤🌷
Всичко е наред при мен, наглеждам ви, но времето ме притиска, защото организирам парти за юбилея на ММ, но винаги намирам време да надникна в темата.

Да ти е жив и здрав! Много се рдавам, че откликна на призива на Краз и Нат! Heart
Бялата теменужка е страхотна! Heart

# 236
Сърдечно ти благодаря, Магни!❤Всички да сме живи и здрави!
Аз реших, че и Великденските ми яйчица ще са на цветна тема с естествени цветенца🙂 То Великден, то РД на Мм, все цветно ще ни е🙂
Ето го и анемонето:

# 237
Бисе, имаш си мъж от моята зодия. Аз съм седмица след Великден. Simple Smile Абе хубави хора сме да ти кажа Stuck Out Tongue Winking Eye Но съм сигурна, че го знаеш де! Да ви е цветен празника!

# 238
Най-вероятно лаишки въпрос за по-опитните, но възможно ли е, кралско мушкато да мирише силно на тамян?
Прочиствах ги днес (не им е добре вътре, но навън при нас е студено) и ароматът се усеща в стаята (по ръцете ми - още по-силно).
За вкъщи са нови растения, купени преди около седмица. Определено ме изненада миризмата.

# 239
J_M_M, много харесвам такова лилаво и цикламено, какво е това красиво цвете?
Анемоне е, лилавото възрастна съседка ми извади миналата пролет с цвят, от цикламеното ми събра семена( не се знаеше какво е понеже има много различни) тази година съм си купила няколко луковици нямам търпение да видя какви са.

Общи условия

Активация на акаунт