Седмокласници 2020/2021 - Тема 11

• 31 652
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
  • София
За школите, вчера или в сряда получих мейл, че Междучасие остават онлайн до 30.04. и ако обстановка го позволи присъствено започват от 05.05. С тези непрекъснато сменящи се заповеди се надявам скоро да тръгнат присъствено, че време не остана.
За обезкосмяването, махаме косъмчетата подмишниците, заради танците с крем. Страх я със самобръсначка, за да не се пореже. От лятото ходи на козметик за оформяне на веждите, но последният път козметичката се е държала много грубо с нея и тя отказа да ходи. Търсих друга в квартала, за да си ходи сама, но не успях да открия такава, която да ми вдъхва доверие. Сега преди да тръгне на училище положението беше отчайващо и аз се заех с оформянето. Доста е боля, но красотата изисква жертви 😄
За диоптрите, това е болната ми тема. Лятото я водих на преглед и беше качила диоптера с 2. Към момента е с 4,75 и 5. След НВО ще я водя и съм сигурна, че няма да ни се размине сменяването на стъклата 🙁

# 151
Докато още не сте подкарали нова тема Simple Smile че много бързо се случват смените напоследък, да попитам - Къде водите децата на козметик (обезкосмяване)? За Варна питам. Няма да рискувам със случайни, а аз не съм ходила никога и нямам идея. Ще съм благодарна на препоръки!

# 152
Момичета, включвам се да ви почерпя. Днес момчето ми навърши 14 г. За мен си пожелавам да е здрав, а на него да има куража да мечтае за невъзможното и да постига тази мечта Heart

# 153
Честит празник, Vox! Пожелавам на момчето ти, да се сбъднат желанията на майка му! Бъдете здрави!
Тортата е страхотна. Това парфе или чийз кейк е?

Последна редакция: пт, 16 апр 2021, 20:55 от MollyBy

# 154
Vox да ти е живо и здраво момчето, много успехи и да влезе в мечтаната паралелка
Откъде купи тортата, страхотно изглежда 🙂

# 155
  • София
Vox, да е живо и здраво твоето момче!
Да постига мечтите си с лекота и да е много, много щастлив!
Честит празник на цялото семейство!
BirthdayBalloonChampagneGiftTadaWine Glass

# 156
Моли, благодаря ти. Чийзкейк се води, но на вкус много прилича на парфе. Мисля, че ще се хареса и на твоето момче Wink

http://lussisworldofartcraft.blogspot.com/2019/08/honeycomb-cheesecake.html?m=1

The Invisible, сега, като видите оригинала ще се разбере, че на снимката е мое производство. Обаче е с домашен мед и орехи Simple Smile

Kally May, сърдечно благодаря Hug

# 157
  • София
vox, да ви е жив и здрав рожденикът! Нека животът му бъде сладък като страхотната ти торта! С лекота да сбъдва мечтите си, с радост да изпълва дните си Kissing Heart

# 158
  • София
vox, честити 14 години! Да е здрав най-вече, да има смелост да работи и да сбъдва мечтите си, да е щастлив. И дано тази година да е много успешна за него.

Явно сме на една вълна, аз също правих торта на Люси Simple Smile Страхотно изглежда.

# 159
VOX, честит да ти е рожденика, много здрав и с късмет. Тортата е страхотна, браво на теб.
Моята щерка също е с късогледство. Ходим наесен преди училище. Беше вдигнала 1 диоптър, отдавам го на висенето пред компютъра.
Следя идеи за обезкосмяването. Баба й я скубеше с ленти, пръскайки с лидокаин. Сега какво ще правим не знам. На козметик сигурно ще ореве квартала.

# 160
Наборът се оплака в началото на зимата, че изглеждал като Хитлер и така ми реши проблема с коледния подарък. Обръсна мустака ритуално на 1 януари, после си изгуби самобръсначката и тази седмица пак се бръсна 😁

Едит: Пф, мислех, че пиша в темата за 10 клас 😂
Седмокласникът още е на 12 и много далеч от всякакви такива....

Последна редакция: пт, 16 апр 2021, 23:48 от тити

# 161
Ще попитам и тук. Как ще се формират оценките по БЕЛ и по математика в свидетелството за основно образование, издавано в края на 7. клас - от оценките от 5., 6. и 7. клас или само  - от 7. клас?

# 162
Вписват се годишните оценки от 5, 6 и 7. клас. Не се формира окончателна ( средноаритметична) оценка. Балообразуващи са само оценките от раздел А в седми клас.

# 163
  • Варна
Вокс, да ви е жив и здрав младежът! Много постигнати цели и сбъднати мечти му пожелавам! А тортата е жестока, браво на теб!
Моли, мога да препоръчам нашата козметичка, но ще ви е далечко. Ако искаш, ще ти пратя на лично координати.
МиаНаНия, това с лидокаина е много яка идея! Моята девойка търпи на болка при козметичката, но в къщи с епилатора опищя света, та може да пробвам, само не знам дали бих могла да се сдобия с лидокаин легално...

# 164
Вокс, жив и здрав да е младежът, много успешна година да има и да постигне мечтите си! За тортата, ах, за тортата как ме е яд, че не ти знам точния адрес. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт