Диетата на леля Мери

• 1 843
  • 31
  •   1
Отговори
Нека си припомним Диетата на леля Мери или така прочутата Зелева супа!
Споделете вашия опит!

Последна редакция: нд, 16 мар 2025, 17:24 от Mimeto7474

# 1
Ооо, като бях малка реших да я направя и всички щяхме да повърнем вкъщи...спомням си, че мама и татко ядяха обаче.😂😂😂😂

# 2
  • Козлодуй
https://www.bg-mamma.com/?topic=966253 - има такава тема

# 3
Намерих тази тема посочена в линка в нея не е писано отдавна.И затова реших да направя нова.

# 4
Преди време ми дадоха много хубава рецепта за тази супа.
За отслабване – не ми подейства особено, но пък от време на време си я правя просто така, когато ми се прияде.
Може и аз да не я правя правилно, щом толкова хора твърдят, че е гадна, а моята се получава просто вкусна постна супа. Simple Smile

# 5
Може ли твоята рецепта?

# 6
Ами, почти същата като в първи пост в темата от линка е:

6 големи глави лук
2 зелени пиперки
1 връзка целина (листа и стебла)
6 обелени домата (или 1 буркан консервирани)
1 зелка
1 кубче пилешки бульон
По желание може да се прибави сол, къри, чеснов сос.

# 7
Супер, благодаря, запазвам си я за някога...

# 8
Днес купих продуктите за супата от утре мисля да започвам. Преди много години по този начин свалих цели 15 кг-след второто дете изглеждах по-добре от преди първото. Децата вече пораснаха, те самите вече имат деца, та реших да пробвам пак. Може да не са 15кг. и на 5-6 кг.ще се радвам.

Последна редакция: нд, 16 мар 2025, 17:26 от Mimeto7474

# 9
Тоест диетата е да ядеш само тая супа сутрин, обед и вечер ли?

# 10
  • София
Тоест диетата е да ядеш само тая супа сутрин, обед и вечер ли?
Не, има си "график". Първият ден мисля, че беше супата + плодове, после супата + зеленчуци, към 5ти се добавя и месо и т.н.
Аз я знам като диетата със зелевата супа, още като тийнейджърка съм я правила, мале, значи преди поне едни 20г. Мен ме разхлабва много (въпреки че обичам зеле) и в един момент не мога да я ям и то малко се обезмисля, само на глад...
Харесва ми много протеиновата версия на тази диета на Руми Илиева, но гледам я е свалила от сайта си.

# 11
Имам ли подкрепление,минус 500гр за ден.

# 12
Мимето, как я направи супата с колко вода? И какво ядеш днес супа с плодове ли?

# 13
Гледам да има супа поне за два дни правя голямата тенджера първи ден се яде супа колкото искаш и плодове втори ден супа колкото искаш и зеленчуци продължаваш по схемата до седмия ден

# 14
Ооо ще се прави задължително. Мисля в събота да я направя, че по имам време. Плодовете ще са ми някоя боровинка и туй то, понеже съм с ИР и не са ми препоръчителни, а може и направо да ги пропусна.

Общи условия

Активация на акаунт