Седмокласници 2020/2021 - Тема 11

• 31 587
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
Dive, дай координати. Вече друга любима съфорумка ми препоръча една и много ми хареса, че има онлайн записване на часове. Записах за мен за да я видя...но не се знае, може да не се харесаме.

# 166
  • В светлината на слънцето
Честити 14 г. vox!

lulumba излизат ли пъпки след тримера за веждите и не се ли сгъстяват, това не е ли като бръснене
аз пробвах няколко пъти с ленти за епилация , че му са сключени веждите, но много пъпки му излизат точно там

И при него са сключени, затова го ползва. Не му излизат пъпки там. По лицето има понякога, но то е на периоди. Като цяло силно намаляха.

# 167
  • София
Наистина е важно да си се харесвате с козметичката си 😉, особено пък децата. Аз водих щерката при моята предишна козметичка, когато живеехме на стария адрес... много мила жена, вече на възраст, но познаваше детето от почти бебе. Допадна й много и каза, че само при Роси не й причинява болка (за епилатора заяви, че няма да си причинява такава болка). Миналото лято така се случи, че я записах при друга козметичка,  по-млада и много готина на външен вид. Излезе от там почти ревяща и много обидена - козметичката я обвинявала, че си е бръснала краката, казала й че лъже и се държала много грубо 😶 Ами мисля, че тази случка я подтикна към самобръсначката.
Септември месец на първия учебен ден на малкия ми син се оказа, че въпросната козметичка е майка на дете от нашия клас. Беше интересна среща...

vox, много здрав и успешен да е младежа. А тортата си я записвам за проба 😋

# 168
Благодаря на всички за хубавите думи.
Страхотни орисници сте Heart Eyes

# 169
  • Бургас
Vox Честит ти рожденик!
Да е жив и здрав и с лекота да сбъдва мечтите си!

# 170
Честит рожденик Vox! Да ви е здрав и успешен! Тортата ти изглежда в пъти по-хубава  от оригиналния сайт. Идеята с аеронайлона е суперинтересна.

# 171
  • София
Олеле... Аз викам "затишие има голямо", а то имало нова тема... Кой знае колко съм пропуснала... До тук поне 12 страници...
Честито на порасналите деца!!!

Наборът на училище се чувства уморен, но жив тази седмица. Днес отиде на присъствена школа. Ще имат ПИ по БЕЛ. Да видим какви ще ги забърка. Дано поне школата така да остане до края. Четох, че пускат и детските центрове от 19-ти, та не виждам причина за затворени школи...

А за зодиите... Ох, какво да ви кажа... ММ е скорпион (все по-тежък характер става с годините). Децата от голямото към малкото - теле, дева (странно, че не си спомням много от септеврийки 2007) и близнаци... И аз една царица лъвица... Ама царица на работата на всички фронтове май.

Последна редакция: сб, 17 апр 2021, 08:30 от magi_sveta

# 172
vox, да ти е живо и здраво порасналото момче, и да те изненада приятно на предстоящото НВО Simple Smile
За окосмяването да се изкажа- под мишниците, от началото още му ги махам с депилиращи ленти. На лицето- миналата седмица махна няколко много дълги косъмчета с едно тримерче, което е към фотоепилатора ми.
  Лилла, благодаря за информацията, и аз не бях чувала за тази инициатива.

# 173
Ехааа, нова тема и 12 изписани страници 🙂
Честито на младежа на Vox и всички, които наскоро са имали повод 🎉🎁
Първата седмица от ПО мина нормално - умерено изпитване и контролни. И засега здрави, което е най-важното.
Прави ми впечатление, че тази година някои от учителите са станали изключително взискателни, за да пишат 6. В същото време са толерантни към по-незаинтересованите и посредствени в учението деца, и така се получава една уравниловка в оценяването, което е много демотивиращо за старателните. Така историята от любим стана нелюбим предмет. Имам подобни притеснения и за Бел и Мат, където пък оценките са важни.

# 174
  • Варна
Вокс честит рожденик- здрав и сбъдващ да е. Тортата изглежда страхотно. Седмокласника е много светъл - има някакви наченки на мъх. Петокласничката е по-тъмна и почнаха да и личат по карката- това лято няма да ни се размине с махането. Този път явно госпожите са се синхронизирали и имат по един тест на ден. Относно ДО в отбора на сина ми има дете, което получи гръбначно изкривяване последната година - в спортния диспансер лекаря казал, че рязко са се увеличили случаите напоследък. В тази връзка на какви столове седят децата - геймърски, офисни или обикновени?

Последна редакция: сб, 17 апр 2021, 10:18 от Neri

# 175
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
не сяда. метнал се е като хвърлен от покрива, краката върху кутията на компютъра, заплеле се е междустола и бюрото така, че не може да се изчегърта понякога.

и е станал един... Голямата косматка ряпа да яде.
но не го напъва ни на бръснене, ни на епилиране, а ние гледаме да не му даваме идеи.
с неговите алергии и чудеса като нищо ще стане някой сакатлък.

# 176

и е станал един... Голямата косматка ряпа да яде.
но не го напъва ни на бръснене, ни на епилиране, а ние гледаме да не му даваме идеи.
с неговите алергии и чудеса като нищо ще стане някой сакатлък.

И моят е в този отбор.
Но сега с lumberjack модата това не е минус. На моят му остават само брадата и татуировките. Иначе мъх, козина и коса до кръста има. Веждите му са като на Питър Галахар. За мен е ок. Аз по принцип не съм фен на мъже, които си оформят веждите или се епилират. Не че е лошо, има дейности които го налагат, но иначе не е моето. За един мъж е достатъчно да е изкъпан, добре - ухаещ и опрятен.

# 177
Във връзка със столовете беше на обикновен стол, но се оплака , че го боли гърба. Затова му взехме геймърски на който има подвижни възглавници за врата и кръста. Доволен е. Сподели, че се е записал за ПИ по МАТ и БЕЛ в училище в реални условия с квестори. Не било задължително, ама той искал да отиде.

# 178
  • София
Да кажа за моя - той е рус още си е голямо хлапе. Висок е колкото мен, но е кльощав, все му падат гащите. Laughing
Иначе косми няма, всъщност има някакво мъхче под мишниците и на краката, но не се виждат. По лицето няма нищо още, пък и не проявява интерес към бръснене, епилиране. Даже си мисля, че не знае що е това епилатор. Simple Smile
Иначе като беше малък имаше нещо като самобръсначка, искаше и той да се бръсне като мъжете. Разбира се, това беше имитация само. Но май е време да потърся и аз такъв подарък за РД, та като се окосми повечко да му предложа. Само да вметна, да внимавате с лидокаина, защото аз и майка ми, например, сме алергични към него. А по-белите хора са по-чувствителни и могат да проявяват и по-често алергии. Казвам го като човек с опит и без претенции за професионална компетентност. Едно наум само.
Няколко стола сменихме за писане и учене, докато намери най-удобния за него. За очите не ми се мисли, като го заведа на контрола. Има очила с много малък диоптър, но не  ги носи постоянно.
Да е честит рожденика на Вокс, да е успешен и здрав, разбира се! Тортата е много хубава, вероятно и вкусна. У дома майка ми прави винаги за рождените ни дни торти. Каквато ѝ хрумне, за да ни изненада. Детето има афинитет към плодовите, може би, защото неговият празник е през лятото.
Моят син седи ужасно, с подгънат крак под дупето, или двата на стола. Чудя се и питам дали така е в училище. Отговаря със смях, че и там е така, но дано да се шегува. Simple Smile

# 179
vox, здраве и постигнати цели желая на твоето овне! Много късмет! Благодаря за линка към тези торти - може да се вдъхновя за нашия рожденик, макар че той вече си е поръчал бисквитена с крем маскарпоне.
Dive, дано вече си по-добре!
Нашият левент си е порядъчно окосмен и мустачки заформи, но това въобще не го трогва - харесва си се с тях и не иска и да чуе за бръснене...Аз съм на друго мнение, но от друга страна не ми се иска да започва с бръсненето, че както вече му се явяват и пъпки по лицето, ще е чуден, като/ако му излязат и по линията на мустака. Само подмишниците минава с машинка за подстригване, но не се сеща често.
Futfut, и нашият седи с крак под дупето и казва, че и в училище седи така...
lulumba, каква козметика ползва наборчето, та му намаляха пъпките? На нашия пубер сега набират скорост...

Общи условия

Активация на акаунт