Седмокласници 2020/2021 - Тема 11

• 32 214
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
  • В светлината на слънцето
Десем, и от мен стиснати палци! Heart

Адванс от утре са вече присъствено. За ПИ в училище не се е чуло нищо.

Сетих се за продукта срещу потене на ръце. На Ducray е, крем, не спрей - Ducray Hidrosis Control.
Забравила съм дали можехме да пускаме линк тук. Ако не може, някой да го изтрие - извинявам се.
https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000030007251

# 286
  • София
desem, желая ти всичко да е наред!

vox, честит празник с мааалко закъснение, страхотна торта

При нас правиха първи модул по БЕЛ, в редовния час.
По МАТ нищо такова не се е чуло, то май и не остана за кога в тази ротация.

# 287
Vox, Mira  в кое училище са децата и накъде са се насочили?

# 288
Как ви е графика за класните? В Школо има качени за 13.04 - БЕЛ Grin /пропадна - болна госпожа/ и 12.05 - МАТ. Чудя се дали не е техническа грешка, защото ми е твърде рано.

# 289
  • София
Класното по МАТ мина на 13.04 - даже и оценки вече имат, а по БЕЛ е планирано за 17 май.

# 290
  • София
БЕЛ 17.05, MAT 7.06, но при племенницата (също 7 клас) едното класно вече мина, така че явно преподавателят си решава. Ако е по-рано, материалът е само взетият до този момент...

# 291
  • Варна
При нас ПИ от училище изобщо не се предвиждат. То за цяла година една онлайн РС не ни организираха, та да се надявам за присъствен ПИ е направо кощунствено.
Класната работа по математика е обявена за 13.05, но не знам тогава пада ли се да са присъствено или не. По БЕЛ нямаме такава информация.
Тестовете и контролните са умерени този път. Пак има дни с по 2, но не е драматично. Засега всичко, освен злополучния АЕ е с шестици. Не съм я видяла да се натоварва с много учене. В 18ч всички дружно сме "затворили" компютрите/домашните и е време за нас. При положение, че в 4 от 5 дни е заета с тренировки или испански и почва да учи в 4ч, не мисля, че е натоварена... Накрая ще я видим тая нейна лежерност докъде ще ни докара.

# 292
  • гр.Варна
И в нашето училище все още не се говори за класни работи.С контролните не злоупотребяват този път,което е супер.
Младежът ходи с огромен ентусиазъм и на училище,и на школа и на курс по математика.Дано тази амбиция го държи до НВО.
Преди дни говорих с класната по личен въпрос и подхвърлих,че в някои училища чувам,че учителите ще правят ПИ по МАТ.Тя за мълча и реших,че ще ме среже,но после каза,че не се е замисляла и вероятно би направила,когато вземат успоредници.Вероятно следващото присъствено обучение ще се осъществи по нейни думи Simple Smile Ако това се случи,ще е супер Simple Smile
Очакваме с нетърпение да видим дали следващият ни ПИ по БЕЛ,който е тази събота,ще е присъствен.Дано!

# 293
  • София
Нашата присъствена родителска ще е днес. Да видим колко родители от целия випуск ще ни натъпчат в една зала... Целта на общата среща била да ни обясняват за бъдещите матури и да ни агитират да направим дарения за сумата, която не им достига за изграждане на СТЕМ център.  Щом е за пари всичко се случва явно.
Пробни изпити и при нас не са имали досега. Вероятно целта им е повече деца да останат в същото училище.

# 294
  • Varna
Класното по БЕЛ е за 25.05, а по Математика за 8.06. /Явно до последно ще ги мъчат/. Тази седмица се очертават повече контролни - химия, биология, история и БЕЛ /преразкав/. А миналата само по АЕ и БЕЛ /1 модул НВО/ пратиха. Определено е по-лежерно положението този път. Реално нашите правят нещо като ПИ, но в редовните часове. Обединяват 2 часа и правят първи модул... Обединяват 2 часа и  междучасията и става 2ри модул. А математичката вече им е казала че повече контролни няма да им прави... Само класното. Дано не се отпуснат по този начин, още повече че им обещала всички да имат 6ци за годината, което си е фактор да не се стараят много...
Който чака резултати от БЕЛ на СМБ да знае, че ще се забавят, защото били много участниците този път и още не са успели да ги проверят. За нас това е ПИ след който искам да видя дали ще се наложат допълнителни уроци или повече да не я тормозя... Тя очаква над 85 точки, но моята летва е 80 и всичко над това е приемливо. Иначе ще търсим учител в последния момент, така че варненки, ако някой знае добър учител по БЕЛ за 7-8 урока, ще се радвам да сподели информация.

# 295
Класното по БЕЛ е за 04.06. По математика не се е чуло за дата. Но и са назад, тъкмо почнаха неравенства. С това темпо ако се чака вземане на материала може и след НВО да е.

# 296
  • София
При нас по математика са напред - вчера взеха квадрат, но по БЕЛ са по-назад - на Бай Ганьо. Математичката бърза с взимането на материала, за да могат да почнат да решават задачи от всякакъв вид и да се упражняват на тези, които затрудняват класа.

# 297
Точки в диапазона на 80-90 достатъчни ли са за Варна?
За София, като гледах, мисля, че две по 92 не стигаха за първо класиране.

# 298
  • София
Дъждец, сайтът на Дидева е източник на безценни статистики. Виж тук дали има, каквото търсиш - https://dideva.alle.bg/%D1%82%D0%BE%D0%B7%D0%B8-%D1%81%D1%82%D1% … 0%B1%D0%B0%D0%BB/

# 299
  • Варна
Дъждче, зависи за какво Wink Но като цяло в топ паралелкаТА миналата година се класираха само деца с 490+точки бал. Тази едва ли ще е различно. За други две паралелки в МГ мисля ще са нужни около 85 по БЕЛ и над 90 по математика (но мисля, че Хана се тревожи само за БЕЛ, защото математиката за нейното момиче едва ли ще е под 90т Wink ). За всичко друго диапазона 80-90 сякаш ще стигне.

Общи условия

Активация на акаунт