Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда тема 33

• 52 535
  • 772
  •   1
Отговори
# 495
Някой знае ли Апостолова кога излиза в отпуск?
Аз дочух от 30 до 04.07, но пък вечеря някой тук каза, че две седмици няма да я има.

# 496
В токуда ли са ти часовете ? Предполагам че просто няма ла записват по телефон а ще си прегледа само тези които тя си е записала . А от афродите казаха че няма график за август та явно аз ще се вредя чак ща септември

Да, в Токуда . Ами да , сигурно , аз проследявам бременност от самото начало при нея.

# 497
Следващата седмица има кратка отпуска д-р Атанасова. И последните две седмици на август няма да я има

# 498
Някой знае ли Апостолова кога излиза в отпуск?

Минала седмица ми каза, вероятно от 19 до 25 юли 🙂.

# 499
Здравейте Simple Smile

И аз ще раждам в Токуда. В момента съм в 34та седмица, следя се при д-р Богданова от началото Simple Smile До момента имам чудесни впечатления от нея, макар да се виждахме само по веднъж на месец. Помни ме, комуникацията ни минава бързо и се надявам да си остане така до последно Simple Smile

# 500
Въпросче ☺️
Ако по някоя време започнат контракции, или изтекат околоплодните води или просто нещо спешно ви притеснява за раждане, къде трябва да отидем? На 5ти етаж регистратура ли се ходи, да чакаш с контракции своя ред 😄 или на първия етаж в спешното? Ако е уикенд предполагам в спешното, но да речем през седмицата ако се случи?
Благодаря предварително момичета

# 501
  • София
Хич не помня какъв ден е било... Минахме през спешното понеже беше късно. Казахме, че са ми изтекли водите и звъннаха на регистратурата на АГ ( там има дежурен винаги). На всичкото отгоре жената на регистратурата толкова се притесни, че 3 пъти им обърка номера Grinning

# 502
Ако е през седмицата до 16-17ч директно се качвате на ет.5 и пререждате всичко живо. 😆
Ако е след 17ч или през уикенда се минава през спешното първо и оттам звънят в АГ отделението.

# 503
Момичета може ли малко помощ 😊
Октомври живот и здраве ще си имам момченце.Ще раждам в друга болница.Прочетох на сайта, че мога да си платя пакета за изсветляване на новородени .Сложили са брошура с цена 600 лв включваща
*ехография на тазобедрени стави
*На коремни органи
*Трансфонетална
*Изследване на слуха
Ако има тази опция веднага ще я направя.
Но после погледнах, че има пакет грижа за най-малките за следене при неонатолог.Ако го взема него всъщност в него не влизат ли и тези прегледи за след раждането от първия пакет или трябва да платя и двата🤔Струва ми се, че се дублират пак има изследване на слуха и другите или те са за друг период в който бебето е по голямо и единия пакет не отменя другия...Малко се затрудних в разбирането😁Следили ли сте си децата там и доволни ли сте?Този големия пакет всъщност за една година ли е, защото някъде ми се мерна 18 месеца, а прегледите са 15.Ще трябва да звъня да разпитам в болницата, но исках да знам има ли доволни/недоволни🙂

# 504
  • София
Доволна съм само от Денева аз. На няколко пъти сме били при нея.

# 505
В Токуда правят ли тест за алергии, особено за упойки на родилките преди раждането?
Нямам спомен да ми е правен такъв 2019.

# 506
На мен през 2017та родих в Токуда не са ми правили тест за упойката. Правиха ми само тест за антибиотика, който дават след секциото. Ама след случая с жената в Благоевград наскоро и аз се бях замислила за това.

# 507
Раждах септември 2019, не ми е правен тест за упойки..

# 508
  • София
И на мен не са. Раждах 2018

# 509
  • София
Раждах планово секцио април и ми правиха тест за упойка

Общи условия

Активация на акаунт