Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда тема 33

• 52 696
  • 772
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте! Имам голям проблем с паркирането на колата в Токуда. Стигам там за 10 мин, а чакам за да вляза в паркинга повече от час. Моля ви дайте идея къде мога да паркирам. Последния път я оставих в Парадайс, но има ли по-близко местенце, на което е позволено?
Точно преди да влезнете в Токуда има един паркинг пробвайте там.

Никога няма свободни места на този паркинг, колкото и пъти да съм опитвала да вляза. Не ми е вариант, защото отново не знам в колко да тръгна от вкъщи, за да съм навреме за часа си.
#BellaMoma, благодаря много. Ще проверя тези места, поне за Малееви и Св. Георги, че на другите места не мога да се класирам.

# 286
  • София
Възможно е. Ние сме откривали може би късмет, но имаше и беше на по- сносна цена от Токуда.

# 287
В токуда пооблема е основно по обед , около 12-15 часа . Тогава ако имаш час винаги доста по рано отиваш

# 288
Наистина е много зле положението с паркирането. Тази сутрин бях там в 8:20 сутринта (без кола) и вече имаше задръстване по булеварда към паркинга. Явно вече проблемът е целодневен!
Живея сравнително наблизо, но ми е по-удобно да ползвам такси. И без това за паркинга плащах винаги по 6 лв. минимум.

# 289
  • София
Аз обукновено успявам да се класирам за този паркинг преди Токуда, но ми излиза златен. Даже днес бях и хванах последното място. На Малееви винаги има места. И аз преди така предпочитах такси, защото съм наблизо, но сега с ковид съм си с колата.

# 290
  • София
Ето решение ако сте шофьори: хващате Спарк и там може да се паркира почти навсякъде с него в близост до съседния бизнес център. После на връщане почти винаги в тази зона има свободен да се приберете обратното.

# 291
130/230 лв./вечер според вида стая, 50 лв. припознаване на дете ако има нужда, другите цени са същите. Таксата не знам дали още е толкова,не съм обърнала внимание

Благодаря. Аз по спомен платих към 3600 лв, но с допълнителни услуги. Значи, към момента най-бюджетния вариант излизаоколо 2900лв?

# 292
130/230 лв./вечер според вида стая, 50 лв. припознаване на дете ако има нужда, другите цени са същите. Таксата не знам дали още е толкова,не съм обърнала внимание

Благодаря. Аз по спомен платих към 3600 лв, но с допълнителни услуги. Значи, към момента най-бюджетния вариант излизаоколо 2900лв?
Даже не съм ги смятала Simple Smile човек като реши да ражда в Токуда според мен трябва да не смята защото току виж се отказал. Ето искат 50 лв за припознаване,при нотариус е 6 лв.

# 293
А имате ли представа дали цената за секцио и нормално раждане  е еднаква? Аз от 2 дни се опитвам да се свържа на телефона, който е даден за информация относно цените, но безуспешно Confounded

# 294
Да, няма никакво значение как ще раждате. Включва се избор на екип, упойки, всичко.
А имате ли представа дали цената за секцио и нормално раждане  е еднаква? Аз от 2 дни се опитвам да се свържа на телефона, който е даден за информация относно цените, но безуспешно Confounded

# 295
Еднаква е, аз им взех ценоразпис последния път

# 296
Благодаря!

# 297
Онзиден чакането за паркинга започваше от сеетофара на Вапцаров. Оставих колата на Малееви, беше наполовина празен, а цената е като в Токуда. Разликата е, че трябва малко да се ходи пеша. Не бих стояла да чакам за техния паркинг 1 час никога. Ползвала съм го, ако съм ходила следобяд/вечер или уикенда, тогава е ок. Сутрин до ранен следобяд е ад.

# 298
Някой знае ли как стоят нещата с банките за стволови клетки? Работят ли с някой специално или можем ние да си изберем, има ли смисъл да го коментирам изобщо с Апостолова или няма да има проблем.

# 299
  • София
Някой знае ли как стоят нещата с банките за стволови клетки? Работят ли с някой специално или можем ние да си изберем, има ли смисъл да го коментирам изобщо с Апостолова или няма да има проблем.
Коментирайте го да Simple Smile Иначе ние бяхме на CryoSave и в момента положението е плачевно меко казано даже не знаем материала пази ли се изобщо...

Общи условия

Активация на акаунт