От какво имат нужда жените ?

• 6 015
  • 160
  •   1
Отговори
# 30
  • София
То,не е много трудно да се разбере от, какво има нужда една жена. Повечето искат внимание, любов, признание, хубав секс,
Скрит текст:

Да не би мъжете да не искат внимание и признание? Или секс?
Аз пароли и кредитни карти не искам, нито давам

# 31
  • Варна
Повечето жени имат нужда от осъзнаване и приземяване. Някои са прекалено витални или ефирни, други -материалистки.

Последна редакция: пт, 16 апр 2021, 10:54 от Viviana91

# 32
  • СИ
От какво имат нужда жените? На практика няма кой знае какво значение, защото обикновено е нещо различно от това, което предлагат мъжете им.

Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 33
Доколкото си спомням съкратения вариант беше 4-5 тома.... Simple Smile

По темата, една история обиколила соц. мрежи преди малко време, мисля много на място:

"Крал Артур бил пленен в една битка и враговете му казали:

- Има само един начин да избегнеш смъртта, която те очаква. Трябва да отговориш на един въпрос. Но той е изключително труден. За сметка на това ще имаш цяла година да намериш отговора. Сега ще те пуснем, а ти ни дай своята рицарска дума, че ако не откриеш отговора, ще се върнеш, за да бъдеш посечен. И така, въпросът е: Какво най-много искат жените?

Върнал се крал Артур в своето кралство, разпитал всички жени там, но никоя не успяла да му даде смислен отговор. Вече се бил отчаял, когато един старец го посъветвал:
- Иди в старата гора, потърси вещицата, която живее там. Тя знае отговора, но и цената, която ще поиска, е изключително висока.

Крал Артур отишъл при вещицата и тя му казала:

- Да, зная отговора, но ако искаш и ти да го научиш, ще трябва да се ожениш за мен.

Погледнал Артур ужасната вещица, гърбава, мръсна, дрипава и само с един зъб в устата и рекъл:

- Не - по-добре да умра.

Но всички рицари от кръглата маса го замолили да се съгласи, защото иначе кралството ще загине. Отстъпил крал Артур на молбите, съгласил се и вещицата му открила отговора:
- Жените - казала му тя - най-много от всичко искат сами да управляват живота си и да не им се пречи на свободата.

Това бил верният отговор и Артур спасил живота си, но трябвало да плати ужасната цена. На сватбата редом с блестящия рицар се мъдрела вещицата, която воняла нетърпимо, оригвала се и лапала с ръце от изисканите блюда. Но кралят бил истински рицар и нито веднъж не показал, че това му е неприятно. Настъпила първата брачна нощ, но когато Артур влязъл в спалнята, неочаквано видял в леглото прекрасна млада девойка, а от вещицата нямало и следа.

- Какво става тук? - попитал Артур, а девойката отговорила:

- Задето се ожени за мен и ме търпя на сватбата, ще ти направя подарък - половината денонощие ще бъда вещица, а половината - девойка. Остава ти да избереш кога да съм вещица - през деня или през нощта?

Замислил се Артур - какво да избере? Да го виждат през деня редом с прекрасна девойка, а през нощта да трябва да спи с вещица, или обратното? След това казал:

- Ти сама избери кога каква да бъдеш.

Усмихнала се девойката и рекла:

- Защото зачиташ волята ми и прояви уважение към мен - през цялото време ще бъда девойка.

И така те заживели щастливо до дълбоки старини."

И извода беше каквато и да е жената, млада, стара, красива, умна, грозна и т.н. в душата си е вещица Simple Smile

# 34
  • София
Всички хора имат нужди, но най-голяма е нуждата да имат нужда Joy Защото задоволиш ли им всички нужди, ставят вяли и незаинтересовани, и започват да си търсят тръпка другаде. Да не се бърка с другата крайност, където нищо не им е задоволено.

Та и жените така.

Повечето жени имат нужда от осъзнаване и приземяване. Някои са прекалено витални или ефирни, други -материалистки.

Това си го мислят определени мъже, за които "дивечът" лети прекалено високо. Попринцип хора с нужда от приземяване винаги има. Но то става точно с осъзнаване, а не със стандартните методи за "приземяване" (разбирай, мачкане).

# 35
Здраве,храна, деца,секс, удовлетворяваща работа, парцалки, излизания по ресторанти и театри, екзотични ваканции, разходки в планината, плажчета, басейни и приятелки. От безкрайно много неща....

# 36
Ето, Крис каза и доста неща, които не зависят от мъжа. Grinning
Криси, нали знаеш, че има и такива, дето не са по работата? Wink

# 37
  • Агент под прикритие
Мен това с "безусловното" ме изкърти.... Joy

# 38
Лъвице, много си права - една жена като получи това, което иска (по мои лични наблюдения) и всичко ѝ е наред, започва да си мисли, че иска промяна, тръпка и после обикновено намира мъж, който обаче се прави на интересен и само за един негов поглед е съгласна да я мачкат, да разруши каквото има и така... Това не е само моят личен случай, но и други няколко, което определено ме озадачава....

# 39
Това щото не става дума за търг кой ще предложи/ даде повече.
Аз впрочем мога да кажа, че никога не разсъждавам "какво" искам, ако става дума за отношения с мъже, а "кого" искам.

# 40
  • София
Безуслувни неща в тоя живот няма... или по-точно, не трябва да има. Иначе се оказваш като авторката на една от съседните теми. Плаща наем на мъжа, домакинства, секс правят, а той държи католог с голи снимки на бившите и един комплимент не може да й направи Joy

player82, всъщност е много логично. Човек за да се развива, му трябва промяна, нови цели, нови постижения. Иначе започва да буксува, изпада в стагнация, става летаргичен. Ето виж пандите - нямат естесвен враг, храна бол... дебели, мързеливи, вече и секс не им се прави, на изчезване... Човек е създаден да желае. Когато вече няма какво да желае, животът губи смисъл, инерция... Та не е само при жените така. И на мъжете им доскучава, ако всичко е цветя и рози.

# 41
  • Най-красивата страна
Жените имат нужда от обич,уважение,внимание,разбиране.
Повечето жени биха се радвали да имат до себе си един стабилен ,сериозен ,способен мъж.Такъв на когото може да се има доверие и с когото могат да се чувстват обичани,сигурни и спокойни.

# 42
  • София
Да, но темата е поставена за женските нужди.
Мечтите и желанията са друго.
Някак на по- първично ниво  е снета, не знам защо.

И Финикс е прав, че очакват безусловност, точка.

# 43
Аз впрочем мога да кажа, че никога не разсъждавам "какво" искам, ако става дума за отношения с мъже, а "кого" искам.
С възрастта и в тази сфера усещам у себе си промяна в приоритетите. Като по-млада без колебание бих избрала мъжът, който ми предизвиква най-силна емоция. Вече нямам нужда от емоционална буря, а от спокойствие и стабилност (подчертавам, че нямам предвид финансова), особено ако избирам мъж за дългосрочни отношения.

# 44
  • Варна
Лъвица, оспорваш ли факта, че някои жени са колебливи или не са наясно какви са нуждите им?
Темите във форума изобилстват с подобни терзания." Желая го, но го отблъснах. Как да го върна?" Или- " Колегата е любезен с всички. Но на мен ми намига и ме гледа особено. В кой квартал да ми купи жилище, за децата ни". Реално ,търсения не я помни или колегата е с конюнктивит.😁
Преекспонирането или проекциите, често пречат на реалните нужди.

Последна редакция: пт, 16 апр 2021, 12:00 от Viviana91

Общи условия

Активация на акаунт