От какво имат нужда жените ?

• 6 044
  • 160
  •   1
Отговори
# 60
  • Агент под прикритие
Е, за какво му е нова кола или екзотична почивка без любимата жена до него ? От къде иначе ще дойде вдъхновението за нови успехи, печалби и усъвършенстване ? Нищо не става в този живот без любов. Поетът без муза не може.
Офф, хайде да не подхващаме темите за "музите", защото когато същата беше представена в една друга тема и зададох въпроса дали на тая логика мъжете, започнали бизнес сами, без жена до себе си, трябваше досега да са фалирали в сравнение с мъжете, които са имали жена до себе си, отговор не получих, не и смислен такъв.... Grinning

# 61
С Криси както много си приличаме, така и сме безкрайно различни..)

# 62
Ми те искат всичко. От всичко имат нужда.

# 63
Да, на мен ми е непонятно да стоиш в счупени отношения заради деца, имоти и някакви материални придобивки.....ама явно хората намират начин .

# 64
  • София
Повечето нужди нали се покриват?
Къде е проблема, че една две не са покрити.

# 65
Абе некой сме пробвали и чужд мъж и сме видели, че е още по-голям шит....ама айде да не навлизаме в подробности...

# 66

Мислех, че основната нужда на повечето жени е да са ценени и обичани...
Криси, това че отново си попаднала на шийт, не означава че няма за теб по- подходящ. Човек не знае, какво го очаква...
Животът е проба- грешка, проба- грешка.
Проба- бинго.

# 67

Да, и също така от време на време може да ги зарадва партньора им с разни подаръци, за 8 март например Simple Smile.

# 68
  • София

Криси, това че отново си попаднала на шийт, не означава че няма за теб по- подходящ. Човек не знае, какво го очаква...
Много повърхностно и жалко за повечето жени, тогава.

# 69
Криси е наистина самодостатъчен човек, непоклатима. Stuck Out Tongue Winking Eye Честит й професионален празник, между другото.

Иванов... 8 март... подкрепям, нооо... въпросът е малко спорен във форума. Rolling Eyes

# 70
Кое е повърхностното? В едни отношения да си значим и ценен.?

# 71
  • София
Вие нуждите, ако имплицирате само в отношения - аз не го правя.
Ако той не ме цени и той не ме обича да легна да мра ли?
Аз си се обичам и аз си се ценя.

# 72
Лори, благодаря, но откакто съм вкъщи, не мога да почувствам празника!
Момичета, пред няколко години сменяха водопровода на нашата улица и малкият ми син се кефеше да гледа, как багера копае. Та докато седяхдо него и се любувахме на гледката, мина една съседка и ме заразпитва за децата. И аз и викам: ААА, малкият е по-кротък от големия, по - лесно ми е за сега. Че големият беше известен сред съседите, като Денис белята по две...
Човекът от багера спря да копае и ми вика:
-Булка, запомни от мен едно нещо: всяко следващо дете е по-добро от предишното и всеки следващ мъж/жена е по-лош от предишния.
Тогава не му обърнах много внимание, но да кажем животът ми го доказа...

# 73
Не е бил от най-умните багериста, но простено му е – багерист.

# 74
Не знам, при мен определено е положителна градацията при мъжовете..)

Общи условия

Активация на акаунт