От какво имат нужда жените ?

• 6 027
  • 160
  •   1
Отговори
# 90
Да, но темата е поставена за женските нужди.

Loyalty and orgasms. Joy

Скрит текст:

# 91
  • София
Щото им трябват пари? Smiley
Или пари ни трябват само на нас, жените? Smiley
А защо им трябват пари ? За пред кого ? Защо си дават зор ?
На жените им трябват пари, за да изглеждат добре, за да ги харесват мъжете. Защото мъжете избират по красота.
А мъжете не искат ли да изглеждат добре? Или да се чувстват добре, например с хобитата си, както жените с дрехите и гримовете?
Не отричам поддръжката ,но докато си по-млад, красотата не е непременно въпрос на финанси.

# 92
Lorelada,
Успешен,  умен, сериозен, с потенциал означава отново стремеж към сигурност.
Истината е, че и най-грозните, дъртите, шиши и тям подобни без парите си едва ли някоя щеше да си легне с тях. Фактите, обаче са други.

# 93
Ок, определена категория жени се купуват с пари. Не споря.

# 94
  • София
На света винаги е имало И мъже - златотърсачи. И жени, които са си "купували" любовта им.
Но по биологични причини, обратният вариант е много по-разпространен. Докато Виагра не направи всички равни.

# 95
Амбер, чичо и брат нямам, но баща ми никога не се е грижил за мен, така че не съм сигурна, че ти разбирам твърдението, че на баща не е нужно да обясняваш от какво имаш нужда, но на мъж е нужно...

# 96
  • СИ
Твърдо отричам някога да съм харесвала мъж заради това колко пари има.

Това може да го каже всяка жена. Въпрос на личен избор е. Може да не харесва мъжа, но да харесва парите му. Едното не пречи на другото.

# 97
Тц, тц, тц... Rolling Eyes
Няма да коментирам. Grinning

# 98
Амбер, чичо и брат нямам, но баща ми никога не се е грижил за мен, така че не съм сигурна, че ти разбирам твърдението, че на баща не е нужно да обясняваш от какво имаш нужда, но на мъж е нужно...

Мисълта ми беше, че нито на баща, нито на мъж е нужно.
Защото всичките са мъже, от тази гледна точка. Защото се очаква да се държат като хора, както се очаква същото и от жените. Това, че разочароват е друг въпрос.

# 99
Аз лично имам нужда от себе си и от прилична сума пари, за да не мисля за битовизми. Всичко останало е добре дошло или си го имам. Например, мъж, който да иска същото като мен. Нуждите ги свързвам с липси, предпочитам "кое кара жените да се чувстват добре"?

# 100
  • София
Имам нужда от мой Мистър Карсън Heart Eyes

# 101
  • София
А аз не мога да разбера защо в днешно време е толкова срамно да имаш нужди. Да имаш нужда от нещо, да имаш нужда от някого, да има неща, които не си набавяш сам. И се чудя, дали в стремежа си да се направим на толкова самодостатъчни, не забравяме как да общуваме с другите, как да ги ценим и да се грижим за отношенията си с тях.

# 102
Мнем, аз съм си идеална и като самодостатъчна и като общуваща (с избрани) с други хора. Нуждите съм си ги задоволила сама, от там тръгва щастието, всеки човек за себе си да осъзнае какво/що и да си го набави. Всеки, който чака друг да му случи щастието и да запълни нуждите му, ами, не искам да съм груба, но все нещастен ще си ходи и незадоволен. Simple Smile

# 103
А аз не мога да разбера защо в днешно време е толкова срамно да имаш нужди. Да имаш нужда от нещо, да имаш нужда от някого, да има неща, които не си набавяш сам. И се чудя, дали в стремежа си да се направим на толкова самодостатъчни, не забравяме как да общуваме с другите, как да ги ценим и да се грижим за отношенията си с тях.

Мен например ме е страх да поискам нещо от някого. Без значение какво е. Така, че предпочитам като Босилка, всички нужди да си задоволявам сама. Ако искаш и не ти се даде, това е равносилно на болка от несподелени очаквания. Пък вече след една определена възраст не искаш да изпитваш каквато и да било негативна емоция.

# 104
  • София
Ами не знам, има бая неща, които ми харесват много повече, когато друг се погрижи за тях. За мен част от щастието е да приемеш, че другите също са ценни и има какво да ти дадат. Нямам никакъв зор да си набавям всичко сама. Определено ще се лиша от доста удоволствия... И то за какво... да се доказвам на себе си? На хората? Да не се чувствам ощетена в определени обстоятелства? Някой да не си помисли, че нещо, някога, може да ми липсва? Не мерси. Черпя си с пълни шепи и хич не се стремя да опирам до собствената си самодостатъчност.

Криси, изобщо не ме притеснява, че някой може да ми откаже нещо. Ако не е той, има друг, ако няма, и сама мога. Ама да се пъна за всичко сама, че да си спестя някакво евентуално разочарование, което е само в моята глава... мне. Не съм дете, знам че да ти се откаже, да не ти се получи, да се разочароваш, е част от живота. И не ми носи никаква негативна емоция, или ако все пак някога се случи, е за кратко.

Общи условия

Активация на акаунт