От какво имат нужда жените ?

• 6 037
  • 160
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Дете какво си го очуваш, мъж какъвто си избереш.

# 76
  • Варна
Нужда не е точния термин. Но точния мъж до жената е бонус.

# 77
  • София
Дете какво си го очуваш, мъж какъвто си избереш.
Ааа, не, има една народна приказка: "Мъж, дете и прасе - както ги научиш"

# 78
  • София
Млад мъж да приучиш - може, зрял индивид - чЕкай.
Учете си децата, че да не се налага някоя несретна да ви върши работата Joy

# 79
  • София
Вие нуждите, ако имплицирате само в отношения - аз не го правя.
Ако той не ме цени и той не ме обича да легна да мра ли?
Аз си се обичам и аз си се ценя.

Няма да умра разбира се, просто ще си намеря друг. Което не ми пречи и аз да си се ценя и обичам междувременно. Всъщност, точно защото е така, няма да стоя с такъв човек.

# 80
  • София
И аз няма да стоя с този човек, най-малкото защото обичта и моята оценка е по подразбиране, не нужда, която трябва да изпитвам.

# 81
  • Агент под прикритие
Решението е просто: на нещата, които правиш в този живот и ти носят удоволствие и удовлетворение, не слагаш за движеща сила, "муза" или още както там може да се нарече, друг човек. Ти трябва да си си "муза" за тези нещата.
В живота хората идват и си отиват, но нещата, които вършиш и които дават смисъл на живота ти, остават.

Хора, които слагат друг човек за движеща сила на живота им, обикновено бавно и полека се подготвят за ритуално самоубийство (в който искате смисъл на думата).

# 82
Магазина за мъже да имаше още един етаж...

# 83
  • София
Тя нуждата си я има, но такъв няма да ти я задоволи, даже обратното. Тук не говорим за някаква неотложна нужда тип "умирам от жажда", а за една така тлееща под повърхността, с чието задоволяване ни става топло и приятно. Системната липса и дефицит вече могат да я превърнат в нещо по-сериозно, както и да се отразят лошо на човека, който е лишен от удовлетворяването й.

# 84
Как бихте обяснили на един мъж от какво имат нужда жените ?
Не бих обяснявала. Жените имат нужда от същото, от което и мъжете - нормално, адекватно отношение.
Ние не сме нещо по-различно и по-специално, някакви извънземни или "свръхчовеци" или знам ли какво още.
Ако човекът отсреща е груб и егоистичен, нито мъж, нито жена няма да го търпи.
Например, защо не се налага да обясним на братята, бащите, вуйчовците и т.н. от какво имаме нужда като жени, ами на мъжете ни да трябва? Те ако не са възпитани и на лист да им го напишеш, все тая.
От там нататък вече всеки си има и индивидуални очаквания, представи и др. Тук идва въпросът с това дали изобщо си пасват дадения мъж и жена. Аз имам нужда от едно, моя приятелка - от второ, майка ми - от трето и т.н.

# 85
Е, за какво му е нова кола или екзотична почивка без любимата жена до него ? От къде иначе ще дойде вдъхновението за нови успехи, печалби и усъвършенстване ? Нищо не става в този живот без любов. Поетът без муза не може.
Офф, хайде да не подхващаме темите за "музите", защото когато същата беше представена в една друга тема и зададох въпроса дали на тая логика мъжете, започнали бизнес сами, без жена до себе си, трябваше досега да са фалирали в сравнение с мъжете, които са имали жена до себе си, отговор не получих, не и смислен такъв.... Grinning
Все тая. Нали и едните и другите го правят все заради жените. Защо искате власт и пари ? За да ви харесват жените. За какво друго ? (без гейовете, но и там съреднованието си го има)

# 86
Щото им трябват пари? Smiley
Или пари ни трябват само на нас, жените? Smiley

# 87
  • София
Не, просто е ужасно хубаво да споделяш успех с любим човек!

# 88
Щото им трябват пари? Smiley
Или пари ни трябват само на нас, жените? Smiley
А защо им трябват пари ? За пред кого ? Защо си дават зор ?
На жените им трябват пари, за да изглеждат добре, за да ги харесват мъжете. Защото мъжете избират по красота.

# 89
Твърдо отричам някога да съм харесвала мъж заради това колко пари има.

Общи условия

Активация на акаунт