Раждане във II САГБАЛ Шейново (3 тема)

• 54 965
  • 745
  •   1
Отговори
# 210
  • София/Севлиево
Тоалетна хартия нали ние си носим...И течен сапун и други хигиенни принадлежности.Иначе е супер,че има тв,не че гледам де...

# 211
е носиш си ама по принцип би било редно да не си носим предвид че плащаме осигуровки всички тва ми беше идеята. Последно телевизията се плащаше със стотинки и за това казах че е платена . Което също е пълен абсурд нали .

# 212
Родих през февруари 2021 г, в стаята ни нямаше телевизор. Даже не сме и питали за такъв. Това беше последното, което ние интересувало. 😁😁😁

# 213
е има срещу заплащане 😂Нее без пари .
Не се плаща .

# 214
  • Варна
Абсолютно 😁 Първото ми раждане беше на във Варна и също нямаше телевизор...Сега се замислям,че не си представям да гледам телевизия в тези три-пет дни 😂

Родих през февруари 2021 г, в стаята ни нямаше телевизор. Даже не сме и питали за такъв. Това беше последното, което ние интересувало. 😁😁😁

# 215
това е само ако раждате а ако лежите за задържане повярвайте ми ще изперкате ако не гледате нещо . Та когато аз лежах имаше миниатюрен телевизор на който дистанционното не му работеше и гледахме 4 жени 1 канал дет се вика поне да говори нещо за разнообразие , и беше със стотинки

# 216
това е само ако раждате а ако лежите за задържане повярвайте ми ще изперкате ако не гледате нещо . Та когато аз лежах имаше миниатюрен телевизор на който дистанционното не му работеше и гледахме 4 жени 1 канал дет се вика поне да говори нещо за разнообразие , и беше със стотинки

При 4 жени в стаята не е имало кой да говори ли? Grinning

# 217
е съгласи се че не иоже денонощно да говориш като цяло тв е привилегия за такива жени .

# 218
  • София/Севлиево
Аз тв не гледам.В къщи имаме във всяка стая и на едната тераса и само едни новини вечер се зяпат набързо.Хич не ми е драма...

# 219
е то за това всички сме различни но нее въпроса в ТВ то както казах а в тоновете осигуровки и нямането на елементарен сапун и хартия .

# 220
Като бях в рискова много ни помогна да си пускаме музика по тв или да гледаме някое предаване. По цял ден в стаята, месеци наред...в един момент тв ти става най-добрият приятел.
Иначе минах през почти всички отделения и навсякъде имаше тв и си зяпахме да минава времето.

# 221
  • Варна
Факт,но в повечето държавни болници няма ТВ. Иначе на мен в рискова не ми е бил нужен телевизор,не го гледах,но бях само за 3 нощувки. Всичко си е до човек 😊

е то за това всички сме различни но нее въпроса в ТВ то както казах а в тоновете осигуровки и нямането на елементарен сапун и хартия .

# 222
абе не е и до човек Simple Smile повярвай ми ако лежиш 2 седмици ще изперкаш . 3 дена нищо нее . Лежала съм и сама в шейново в стая , е тогава какво правиш . Гледаш стената и превърташ . След туко що направен аборт особенно

# 223
  • София
Аз също потвърждавам, че има ТВ. Два пъти лежах в рискова, като втория път беше 29 дена и ако не беше ТВ сигурно щяхме да превъртим. Тоалетната хартия ти е най-малкия проблем на фона на състоянието на банята и тоалетната. Такива луксове с хартии и сапун съм виждала само в частните болници. Ноо в крайна сметка човек намира начин да се приспособи особено при такъв дълъг престой като мен. За капак вече и кафето в двора не работи(поне правеха хубаво кафе).

# 224
  • София
Момичета, да разбутам малко темата Simple Smile Има ли сред вас скоро родили? Споделяйте вашите истории - за всички, които очакваме тепърва раждане там, е много полезно. Аз лично не се  интересувам толкова от материалната база - раждах там преди 5 години и мисля, че беше абсолютно прилично и чисто. Единствено ми лиспваше легло с механизъм (не бях във ВИП стая, по мое желание), но разбрах, че междувременно и това са оправили и такива легла има навсякъде. Та, как са лекарите, акушерките - как протича раждането? Има ли много дирижиране? Споделяйте Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт