Раждане във II САГБАЛ Шейново (3 тема)

• 54 993
  • 745
  •   1
Отговори
# 195
Има ли мами който ги изписват в деня когато предложат а бебетата в друг ден.
Питам защото бебо се роди на 5 ти Ноември 2020 на обяд секцио а мен ме изписаха на 8 ми след обяд  бебо се роди здрав искаха да го изпишат чак на 12 ти Ноември  но си тръгнах със бебо.

# 196
Ако ми трябват допълнителни документи за фонда, кого трябва да питам? За настаняване искат медицинско обоснование и епикриза. Това същата епикриза ли е, която е и за самото раждане? За избора на екип искат и заявление за избор на екип. Предполагам заявлението се дава на болницата, дали ще ми го върнат или нещо подобно?

# 197
Ако ми трябват допълнителни документи за фонда, кого трябва да питам? За настаняване искат медицинско обоснование и епикриза. Това същата епикриза ли е, която е и за самото раждане? За избора на екип искат и заявление за избор на екип. Предполагам заявлението се дава на болницата, дали ще ми го върнат или нещо подобно?

Иви, може да се обърнеш към административния секретар - кабинетът му е на етажа на Неонатологията.

# 198
Взима се при изписването ви, от регистратура. Струва 20 лв.

Момичета,а кога се взимат бележката за отпуска на бащата

Иви, документът за избор на екип ти се дава за подпис след като докторът изроди бебето. На мен ми го дадоха след като ме преместиха в реанимация. Не са ми връщали документа. От болницата си тръгнах епикриза за мен, епикриза за бебето, фактура и касов бон, както и бележка за ползване на бащинство. Не съм ползвала фонд, предполагам че това е допълнително здравно осигуряване. Обърнете се към административен секретар, за повече инфо.

Последна редакция: ср, 16 юни 2021, 12:53 от snezhana_todorova

# 199
След раждането дават епикриза, фактура и касов бон за платен избор на екип, които предоставих на фонда, друго не са ми изисквали.

# 200
Здравейте, може ли някой да сподели как протича нормално раждане с избор на екип и по-конкретно на др. Вецев? Той активно ли участва в родилния процес, през цялото време ли ръководи раждането?

# 201
Здравейте, някой знае ли дали в Шейново има wifi в стаите?

# 202
Здравейте, някой знае ли дали в Шейново има wifi в стаите?

В рискова бременност няма,предполагам,че няма и на етажа на родилното отделение

# 203
телевизия няма ти интернет искаш 😂то по точно е че тоалетна хартия няма

# 204
Телевизия има във всички отделения.  Къде няма?

# 205
е има срещу заплащане 😂Нее без пари .

# 206
е има срещу заплащане 😂Нее без пари .
Родих в началото на Май. 10 дни престой в болницата, никой не е плащал за телевизия!

# 207
В стаята, в която бях аз имаше ТВ с Булсатком и си работеше без заплащане. В съседните стаи също имаше.

# 208
  • Варна
В рискова бременност също е без заплащане

# 209
това е нещо изключително ново ! Добре значи телевизия има но тоалетна хартия си няма .

Общи условия

Активация на акаунт