В списъка на Шейново фигурира помпа за кърма. В същото време не мога да разбера как точно ще стане стерилизирането й в болницата. Там имало и електрическа за общо ползване, но не е ли нехигиенично да я ползват всички?
С водата от ел каната се поливат частите на помпата или се слагат вътре в каната да поврат:)) Сори за вероятно тъпия въпрос.
С водата от ел каната се поливат частите на помпата или се слагат вътре в каната да поврат:)) Сори за вероятно тъпия въпрос.
) и тя на 2рия ден беше пушка и кръстосваше коридорите, а секциото не беше по Щарк. Индивидуално е
). От него знам, че при предишно секцио, което не е по Щарк няма как да се направи Щарк при следващо раждане. Секциото, което ми направи нямаше как да е напълно по Щарк, заради първото ми секцио, но определено е по щадящо, тъй като се правят по малко шевове. Факт е , че много бързо се раздвижих , след махане на последните конци на петият ден бях все едно не са ме оперирали, а на втория месец след разрешение от негова страна се върнах към тренировките. С първото секцио до шестия месец усещах болка на мястото на операцията , а сега все едно никога не съм била оперирана и във форма от преди бременността ми

) и тя на 2рия ден беше пушка и кръстосваше коридорите, а секциото не беше по Щарк. Индивидуално е 
Препоръчани теми