За пиърсинга, татуировките и още нещо - 22

• 36 425
  • 524
  •   1
Отговори
# 150
  • Street of Dreams
Искрице, аз нося постоянно (разбирай - не ги свалям) гривни около китката с татуировките. Нямаш причина за притеснения, ще стане супер. Все пак изчакай напълно зарастване.

Каролин, не се учудвам, че още не си се решила. 😆Обаче нищо няма да кажа, защото везните са известни както с колебанията си, така и способността си да не слушат никого.

# 151
Ondine, тoчно така е.
Като ми прищрака и си наумя нещо никой не може да ме спре.
Но иначе лесно се повлиявам от мненията на домашните.
Колебая се много. Поръчах си няколко временни, ще понося и ще реша в последствие.

Последна редакция: ср, 14 сеп 2022, 19:08 от Caroline_Bingley

# 152
Моля ви препоръчайте ми някое добро пиърсинг студио в Пловдив за обица на пъпа . И отиентировъчни цени 🙏🏻❤

# 153
На тъмно, за цена нямам идея.

# 154
Какво мислите за пробиването на пъп с пистолет ? По безболезнено ли е ?

# 155
Момичета, в последните две страници на няколко пъти споменавате временни татуировки. Хич не съм започната. можете ли да кажете как и къде се правят, колко време издържат, изобщо малко повече информация?

# 156
Какво мислите за пробиването на пъп с пистолет ? По безболезнено ли е ?
Абсурдно е да се пробиват такива части с пистолет. Преди 100 години така ми пробиха носа и естествено че беше накриво. Всеки един пиърсинг боли точно за няколко секунди докато минава иглата, така че ще изтърпиш.

# 157
Момичета, има ли сред вас такива, които са се татуирали преди опити за забременяване?
В момента чакам резултати от имунологична ендометриална биопсия и се чудя дали татуса не би навредил по някакъв начин при евентуално лечение или започване на опити

# 158
Аз! Януари правих 2 малки татуировки, февруари диагностична лапароскопия и през март забременях.
Не мисля, че ще навреди вече направена татуировка.

# 159
Момичета аз имам Час за татус и микроблейдинг на вежди в един и същи ден .. дано не дойде в повече болката

# 160
От микроблейдинга определено ще е повече.

# 161
  • Варна
Здравейте!Да ми препоръчате татуист във Варна.До сега си ги првих при едно момче,но последно направи на щерката и сякаш не ми хареса как я направи и искам да опитам при друг.Благодаря ви предварително.

# 162
Момичета, реших се.
Избрах и татуировката и уж и мястото.
Малко е неочаквано за мен мястото, защото по принцип не харесвам на ръката.
 Но... много го мислих и реших, че там такъв татус ще стои най-добре и най-нежно. Освен това сякаш искам да си я виждам.
Ще е на лявата ръка.
Дотолкова много ми харесва, че нямам търпение да си я направя.
Може би ми трябваха тези 3, 4 месеца мислене, защото просто не беше изникнал точният символ за мен.
И тогава след много ровене просто я видях и си казах ето нещо, което е моето. И ще ми пасва и стои добре.
Ето това съм си харесала. Точно същата искам да е. Малка, семпла.
Само се чудя дали да е така центрирана или да е леко по-долу в ляво и малко настрани. Това още не съм го решила.
Влагам много смисъл в този символ, лично за мен си. Свързвам го с много неща. То си е просто моето, така го усещам. Много, много ми харесва.

Говорила съм с Ивета Панова и мисля да я правя там. Остава само да си избера ден и час.
Каза ми, че за малки татуировки не се чака повече от 2,3 дни.
Колебая се дали при нея или при една украинка в същото студио.
Те двете правят предимно женски, малки и нежни татуси, следя работтата им и съм убедена, че при която и да седна ще я направи красива.

Последна редакция: ср, 19 окт 2022, 08:55 от Caroline_Bingley

# 163
Здравейте дами имам татус на 2 седмици, но от днес забелязах, че са ми излезли малки пъпчици на някои места и ме сърбят… дали е ОК или да търся мнение?

# 164
Здравейте дами имам татус на 2 седмици, но от днес забелязах, че са ми излезли малки пъпчици на някои места и ме сърбят… дали е ОК или да търся мнение?

Имам на същото място и имах и същата ситуация. С малки, сърбящи пъпчици. Не съм правила нищо. Не съм ги разчесвала само гледах да е хидратирана самата татуировка. После отминаха. Мисля, че е някаква реакция на тялото.

Общи условия

Активация на акаунт