За пиърсинга, татуировките и още нещо - 22

• 36 413
  • 524
  •   1
Отговори
# 135
Аз десет дни ги мислих и ги измислих. Едната има значение за мен, двете по-малки просто ми харесват. Толкова много татуировки със знаци на безкрайност, пера, рози и надписи видях по плажовете, че категорично се отказах от подобни.
Снощи ги направих, нямам никакъв дискомфорт, почти и не усетих болка по време на татуирането. Татуистът ми даде някакъв френски крем за татуировки, който като гледам съдържа пантенол и невен.  

Ако харесвах корона щях да си направя нещо такова.

Последна редакция: нд, 21 авг 2022, 08:26 от Анонимен

# 136
Аз десет дни ги мислих и ги измислих. Едната има значение за мен, двете по-малки просто ми харесват. Толкова много татуировки със знаци на безкрайност, пера, рози и надписи видях по плажовете, че категорично се отказах от подобни.
Снощи ги направих, нямам никакъв дискомфорт, почти и не усетих болка по време на татуирането. Татуистът ми даде някакъв френски крем за татуировки, който като гледам съдържа пантенол и невен.  

Ако харесвах корона щях да си направя нещо такова.

Къде са твоите? На какви места?
Знам, че е строго индивидуално, но болката също ме притеснява, макар да съм с восок праг на болка.
Чувала съм, че боли най-много където са ребрата, а аз искам там.
Харесват ми и на бедрото, по-скоро затам обаче няма да се осмеля.
Ще го премислям до есента има време.
Така и така сега не може.

# 137
Аз имам на ребрата, но не откъм гърба, като на снимките, които споделяш, а буквално следва линията на реброто. Татуистката изрично ме предупреди, че ще боли повече от първата, която беше на мекичко върху паласките. Да, ама не. Почти не я усетих, а моите ребра са си кльощави и ръбати за разлика от всички останали зони.
Много изненадана беше, та вероятно съм малцинство, но все пак - казвам го, защото аз лично приключвам с нагласите в това отношение.
Имай едно на ум само, че снимката с Love yourself first ще изглежда така прясна, но 10 години по-късно вече няма да се чете. На мен този шрифт в такъв размер ми го отказа - преработи го и пак към днешна дата само аз си знам какво пише.
Още ми узрява идеята дали да не направя един cover up и да "преместя" надписа другаде, където този път и ще си го виждам.

Последна редакция: нд, 21 авг 2022, 10:52 от evenfall

# 138
Благодаря ти за споделеното.
Явно наистина е строго индивидуално. Тези снимки, които показах са само примерни. За да покажа мястото.
Нито един от тези шрифтове не ми допада съвсем.
Мисля, че намерих идеалната.

Мен ме притеснява също, че на картинка е едно, реално може да не стане както си го представям.
И това го има.
Много добре трябва да го обмисля.
Надписа ще бъда на италиански. Изречение от песен на Ерос Рамацоти, в което има много смисъл лично за мен си и свързвам с мигове от живота.
А корона винаги съм искала и преди си бях убедена, че ако някога си правя, това ще бъде.

# 139
Да, болката е относителна. Имам на 5 места, не е боляло кой знае колко, дори на гръбнака като ме работи задрямах.
За модел може да се пита самия татуист, някои от тях са изключителни артисти и могат да измислят страхотни модели според предпочитанията на клиента.

# 140
Аз съм от провинцията и тук си имаме добра татуистка, при която кажи-речи всички ходят.
Братовчедите ми, леля ми си правиха при нея. Приятелки също и са много доволни.
Тя ми е на 10 минути, работи си в къщи.
Ще го помисля.
 Вариант ми е София или Пазарджик.
Обаче сякаш предпочитам да си ида при нея. При познат човек, от града, в който си ми е по-спокойно.
А и съм виждала работата й.
Мисля прави и временни. Може първо това да пробвам.
Иначе ще ми коства време в проучвания, посещения и пътуване.
По-спокойно ми е на местна почва.

Последна редакция: нд, 21 авг 2022, 16:36 от Caroline_Bingley

# 141
Едната ми е от рамото до лакътя, другата от вътрешната страна на ръката между лакътя и китката и третата е до глезена, но по-отпред. С единични игли ми ги прави, защото са графични. Едно към едно стана със снимките, които му показах, даже едната е по-хубава от оригинала. Пратих му снимките по Уотсап, той ги принтира, един час нещо рисува, променя малко, защото исках по-дебеличка и чипоноса котка от тази на снимката, после наложи моделите върху кожата ми и татуира. Не ме болеше изобщо, нито кръв имаше.

# 142
  • Light of Zartha
Аз имам на ханша(точно където седят бикините, отстрани) - не ме боля грам. Имам на ребрата, отстрани, точно след лявата гърда започва - също не ме боля, а на мен също ми обясняваха как там боли много. Имам и между гърдите - е там си ме боля много! Тя е и детайлна, но после няколко дни ме боля като натъртено дори и при дишане.

# 143
Имам на ребрата от двете страни и не ме е боляло,НО ви съветвам да избягвате надписи и то в ръкописен стил - разливат се. Моя надпис вече е с няколко слети букви и обвинявам татуиста,че като професионалист не ме предупреди,а директно ми шляпна шаблона и айде…поне “разреждане” на шрифта би спасило положението за малко по-дълъг период.

# 144
  • Light of Zartha
И аз това го имах в предвид. Шрифтът е едър и с разстояние. Ще видим до кога ще е ок. Засега ми се струва добре.

# 145
Аз имам партньорска на дланта.Казваха,че се размива там,но все още се виждат цифтите.
Имам и други.
Включвам се,за да дам съвет да го обмислиш наистина добре.Брат ми е художник,той ми довърши предпоследната,която уж мъдрих 2 год и бях сигурна за нея.Предложи да си я направя временна.Аз-не!
Сега съжалявам за всички,с изкл на една,свързана с детето.Това и разказах и на нея.
Така,че,ако се колебаете,е по-скоро-не😊

# 146
  • Някъде там
Много ми допада тази нежност
Реших да си направя такава татуировка.
Ще е правя на лявата ръка, единствено ме притеснява,че нося часовници, часовниците са ми мания и се чудя дали по някакъв начин ще спомогнат за по бързо избледняване след като ще се търкат доста често там.

# 147
Едва ли.Моите все са на лявата ръка.Аз часовници бе нося,но имам гривни,които са ми сантимент и символ и не се отказвам от нито една.Не ги и свалям никога.
Нищо им няма на рисунките.

# 148
Моите татуировки, които са на около три седмици вече, нито се белиха, нито рани имаше, нито нищо. Мазах ги с каквото ми даде татуистът, но като цяло нямаше нищо освен леко зачервяване първите два дни. И не ме болеше докато ги прави. Много съм доволна.

Последна редакция: вт, 13 сеп 2022, 22:28 от Анонимен

# 149
Много ми допада тази нежност
Реших да си направя такава татуировка.
Ще е правя на лявата ръка, единствено ме притеснява,че нося часовници, часовниците са ми мания и се чудя дали по някакъв начин ще спомогнат за по бързо избледняване след като ще се търкат доста често там.

И аз харесвам точно такива неща.
И ако се реша ще е при Ивета или някоя нейна колежка.
Само те правят това, което ми допада.
От много гледане това установих.
Тази ми е много нежна.
Любимито ми цвете е розата.
 На ММ обаче не му харесва. Знам, че не бива да слушам никoго, но все пак ми се иска и на него да му допада.
 Ивета прави точно такива и в момента са много актуални. Принципно аз не обичам твърде модерните неща, но пък тези са ми много на сърце, какво да се прави?

Такива сърца също ми харесват много.
И това сърце на Дара много ми харесва(въпреки, че нея хич не я харесвам, не знам защо).

И коронка. Винаги съм била с идеята, че ако някога си направя ще е корона. Трудно ми е да си харесам корона обаче.
Има много, но все нещо не ми допада.
Повечето са груби, а нежните не ми допадат как се правят в повечето случаи.

И другият вариант ми е надпис, много нежен, на ребрата, под гърдите точно или отзад някъде на гърба.
Аз много ги мисля, не съм се решила още.
Притеснява ме единствено, че е до живот.
И, колкото и тъпо да звучи аз бях казала, че никога няма да си направя.
Ни гледам всеки ден, телефона ми е пълен със снимки.
Само в това си мисля, но не мога да се реша още.
Ще го оставя да от лежи.
Другата ми тревога е, че не знам дали ще ми отива. Аз не съм с фина фигура(е, не съм пълна, но съм с широки рамене и определено не съм фиданка и супер нежна като фигура, по-набита съм).
Това ме притеснява доста. Не знам дали ще стои крадиво на моят гръб изобщо на моето тяло.
Харесва ми на други хора, но себе си никога не съм си се представяла с татуировка.
Розата обаче, в розата съм влюбена.
Ще си почакам. При Ивета така или иначе едва ли ще има часове и ще чакам поне месец.
Прегледах десетки татуисти. Само inkfacory ми харесват и специално работите на Ивета и другата й колежка.

Последна редакция: ср, 14 сеп 2022, 09:38 от Caroline_Bingley

Общи условия

Активация на акаунт