Съни бийч по bTV - 3

• 47 087
  • 710
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Накрая Гомес ще е с Ивон. Simple Smile

# 136
  • Mediterraneo
В HBO GO качват и бг филми.

Да ги гледаш предварително, преди да са излъчени премиерно?!

# 137
  • София
На мен не ми е смешно главни герои да продават наркотици. Ако е вмъкнато епизодично, с някои третостепенни персонажи, как да е, но така се разваля лекотата на сериала. Напряга ме. Не е весело.
За мен идеалната конструкция в такъв сериал е непрекъснатата игра на котка и мишка от страна на двата лагера с превес ту на единия, ту на другия лагер, по-често добрите, разбира се, защото е комедия.
А за втори сезон нов общ "враг", срещу когото бившите лагери се обединяват. Издържано във времето клише, безотказно работещо.
Дано следващата серия се завърне към първоначалния лек характер на сериала.

В историята с готвачите ми липсваха детайли. Чухме едната страна, не разбрахме мотивите на другата, съответно сдобряването им от нищото беше неубедително.

Не ща Гомес и Ивон. Искам си катарзис на Никола и "опитомяването" му от Ивон. Да си мисли до последно, че я манипулира, а накрая да се окаже като влюбен десетокласник. Simple Smile

# 138
Да, линията с дрогата хич не ми хареса. Не е гот любими герои да се окажат в пандиза. А пък да се измъкнат след престъпление, не е справедливо. Дано са измислили правилния начин за измъкване от ситуацията.

# 139
  • София

Съни бийч - епизод 9

# 140
Благодаря за цитата Hug
Във Войо мисля, че може да се гледа само 3-4 дни напред програмата, т.е. 1 епизод напред.

# 141
  • Варна
Много сте взискателни. Simple Smile
На мен ми хареса. Завързаха се много неща в тази серия.
Заяви се бащата на Виктория, интересно ако Никола я уволни дали ще сложи Гомес за Фронт офис..
Дарина тепърва ще избухва - става главен аниматор и главен дилър на дрога в хотела.
В драмата с готвачите имаше хляб, но като че малко я претупаха.

# 142
  • София
Основната история е интересна, искаше ми се да видя повече от нея. Готвачите, наркотиците, не ми бяха интересни. Боряна не играе убедително. Струваше ми се непълен образът ѝ, е, сега видяхме повече, амии няма нужда. Честно казано, беше нейните сълзи не трогнаха, а по-скоро чаках реакцията на Ивон.

Беше ок Младен да загуби парите, ама твърде тъп го бяха направили. Той е отракан мъж, пък толкова дебилно да се държи относно залозите. В тази прослойка, още повече мъжете са наясно, ако не той, то приятели все ще има, които да имат понятие от футбол.

# 143
  • София
То вярно, че бившата жена на Гомес е отврат, ама ако разбера, че някой е возил детето ми по този начин и аз сериозно ще се замисля дали трябва да го оставям при толкова безотговорен човек.
 Леопардовото халатче е един път. 🤢
 Това с наркотиците наистина беше ненужно... За сватбата не знам аз ли нещо не разбрах, ама Дарина искала ли е пари от техните изобщо. Не беше ли тяхна идея да им купуват билети за Малдивите и не знам си още какво. Не смятам, че им е длъжна, ако е така.

# 144
  • Велико Търново
Тези наркотици и на мен ми идват в повече. И също се надявам някак по-лежерно да се разреши казусът с тях, въпреки че за такова нещо лежерното едва ли е най-подходящото.

А родителите на Дарина наистина сами са си го натътрузили тоя разход, що трябва тя да им връща пари.

# 145
Скучен беше днешният епизод. Много ме подразни линията с дрогата. Това ли трябва да гледаме в най - гледаното време? Как е лесно да изкараш пари, продавайки дрога в мускалчета. И това не го гледаме само ние, гледат го и подрастващи.

# 146
Обаче забележете, че Виктория има напредък. За първи път тя знаеше нещо, свързано с туризма и хотелиерството, което Гомез не - кои са най-добрите шеф готвачи и каква им е историята Joy

# 147
Много се подразних, че именно Дарина и Младен - уж най-чистите и добри души - веднага направиха схема с дрогата. Обикновено сценаристите в други филми/сериали избират най-лошите герои за престъпленията, зрителят някакси разбира, че става въпрос за липса на морал, сгрешени ценности, лош характер и изглежда достоверно.

А тук на най-милата, морална и добра героиня й трябват пари и веднага почва да пласира наркотици?! Това ли е посланието? Дори думите й са, че няма друг избор. Много много лош пример за подрастващите, доста от тях боготворят сериала и героите.

Че тя е в по-голяма престъпна схема от уж лошия герой на сериала Никола. Слаба работа от страна на сценаристите - прекалено рязък, нелогичен и недостоверен преход на Дарина

Последна редакция: сб, 24 апр 2021, 00:22 от Анонимен

# 148
Да, линията с дрогата хич не ми хареса. Не е гот любими герои да се окажат в пандиза. А пък да се измъкнат след престъпление, не е справедливо. Дано са измислили правилния начин за измъкване от ситуацията.

Няма правилен начин при пласиране на наркотици.Ужасна сюжетна линия,която оставя горчив вкус в устата и за мен сериала ме загуби тук.Срамота,от толкова възможности да измислят точно тази..
И какво се очаква от нас зрителите,да се радваме на Младен и Дарина,че продават дрога и се измъкват ли?!

# 149
Само агенти под прикритие остава🤣😂🤣 но едва ли.

Общи условия

Активация на акаунт