Съни бийч по bTV - 3

• 47 077
  • 710
  •   1
Отговори
# 120
Аз долових  плагиатство и от Кухня.
Ама нищо. То какво ново може да се измисли.
Днес случайно попаднах на епизод от Хотел Елеон и ми направи впечатление, че..хм..са се вдъхновили за образи, сцени и от там (не съм гледала тези руските комедии). Не ми пречи, както каза - няма да откриваме топлата вода, много истории вече са разказани. Ама да ми ползваш един от най-разпознаваемите цитати от една от най-известните романтични комедии...сори, не.

Ивон и Гомез днес ми бяха много интересни - точно присмял се хърбел на щърбел. Всеки се сърди на другия за нещо, а прави същото.
Чудя се Розата дали ще се върне? Нали Никола каза, че бизнесът им е приключил...

# 121
Аз не съм гледала Нотинг Хил, може ли някой да напише цитата
Г-н Крумов много ми прилича на Шон Конъри.
Имаше забавни моменти, но в началото бях по-ентусиазирана за сериала. Изтървах началото на серията и по това дали ще го изгледам утре ще съдя дали все още ме вълнува сериала или ще го гледам между другото.
Видях и  Стоян Радев в промото, нямам търпение да го видя тук, в Белезите е такъв психопат, направо настръхвам.

# 122
  • Велики Преслав
А има ли начин да гледам сериите
 по-напред? Имам предвит тези които не са излъчени още по БТВ.

# 123
  • Sofia
Не ми хареса и на мен. Протяжни сцени, сякаш за пълнеж сглобени. Нищо не се случва, някакви безсмислени диалози вървят. Съжалявам, но днес - не от мен. И сценката с готвачите беше много зле скалъпена. В Кухня някак забавно беше, а тук ми се искаше цялата мъка да свърши по-бързо.

# 124
И на мен не ми хареса този епизод.

# 125
  • Велико Търново
Сигурно цитатът е това: „Аз съм просто едно момиче, което стои пред едно момче и иска то да я обича.“

# 126
  • София
Историята в кухнята изобщо не ме грабна. Трбва повече 'екшън' по основната ос между двата лагера, защото наближава края.
Младен прекалено тъп го изкарват вече, все едно от Марс пада.

# 127
  • София
Най-слабия епизод досега, нито беше забавно, нито оригинално, както вече сте отбелязали. Репликата за едно момиче, което стои пред едно момче не сетих, че е от Нотинг хил, но веднага се ми се стори позната, а филмът е от преди 20г сигурно. За руските комедийни сериали само мога да кажа, че си много си заслужават гледането, напр.Хотелите Гранд и Елеон.
А Ивон и Гомес се ревнуват като бивши гаджета, които още имат някакви чувства, не че ще го признаят.

# 128
Аз не съм гледала Нотинг Хил, може ли някой да напише цитата
Не забравяй, че аз съм и просто едно момиче, което стои пред едно момче и го моли да я обича. (Героинята, която го казва, е холивудска актриса - известна, богата и т.н.)

Последна редакция: пт, 23 апр 2021, 22:38 от Donna Paulsen

# 129
  • Велики Преслав
На пък ме дразнеше, бащата на Виктория. Във кухнята беше тъпо.
  Обаче ако някой знае къде може да се гледа по напред да каже моля.

# 130
  • Mediterraneo
Да бе, НВО, хахаха.

# 131
  • Велики Преслав
Тарталета сбърках. Забравих как се казва платформата, на която можеше да се гледат по-нататъчни епизоди. Обърках като споменах НВО.

# 132
  • Разпиляна във въображението
Аз очаквах Гомес да спомене, че е от "Нотинг хил". Разпознаваема реплика като "Ти ме допълваш" или "Млъкни, спечели ме още на "Здравей" /Джери Магуайър/. Някак не върви да не се каже откъде е.

Войо ги излъчва предварително.

# 133
  • Mediterraneo
За Войо говориш сигурно. Не съм запозната.

# 134
В HBO GO качват и бг филми.
Дона, не са за пропускане Кухня и Хотел Елеон.
Сценките с готвачите не ми харесаха. Голямо преиграване.
Между Ивон и Гомес има нещо. В момента сякаш се залъгват с тези връзки. Така го усещам.
Това с продажбата на дрога нещо...

Общи условия

Активация на акаунт