Съни бийч по bTV - 3

• 47 166
  • 710
  •   1
Отговори
# 225
Adoralova,
Моят живот така съм го организирала, че протича в центъра на София, където няма нищо от изброените мизерии!

В центъра на София Grin

# 226
  • Варна
На мен ми харесва пътя по който поема Виктория. Не желае да се съобразява с баща си, редно е да се откаже и от привилегиите, които получава от него. Щом е решила да е независима това си има цена и тя е решила да я плаща. Не одобрявам обаче баща й да я притиска финансово като иска да я уволнят от работата от която би трябвало да се издържа.
Никола също не желае да се съобразява с баща си, но не му стиска да се откаже от всичко и да се оправя сам.
Съвсем различни са.

Никола иска да впечатли баща си, Виктория иска да се откопчи от своя.
Тасев старши пренебрегва и подценява Никола, Крумов старши надценява Виктория /едва ли не е някаква принцеса, та всички са под нея - пакистанеца, пиколото/

# 227
И аз се впечатлих от барамана - страхотно приъствие.
Имаше и други свежи моменти - Севда с яйцата, Младен дето накара дилъра да му направи филия... Тези малките моменти всъщност ме карат да продължавам да харесвам сериала, защото иначе наистина има много недомислени неща, или просто не отива в посоката, в която ми се искаше
Историята с гейовете не ме подразни, но някак бяха представени гнусничко, правеха едни гнусни, мазни физиономии, чак ти е гадно да гледаш.... И не разбрах защо Дънди трябваше да се облече с тая тениска и да гледаме как го пипат по корема 😤

# 228
Уффф, сигурно някои хора са много горди от себе си и от своите клавиатури - морал и възвишеност струи на талази!
В анкетата гласувах за всички, но страшно много харесвам Евелин Костова и героинята ѝ Ивон. За мене това е най-яката и красива жена в бг ефира в момента. Всичко ми харесва в нея. Също така стайлингът и визита на Ивон са трепач. Не мога да кажа същото за "сестра ѝ". Ми, не ми харесва тази актриса и това си е. Признавам ѝ качествата на актриса и до там. Не мога, колкото и да се опитвам, не само в този сериал, съжалявам, не ме линчувайте :/

# 229
  • София
Уффф, сигурно някои хора са много горди от себе си и от своите клавиатури - морал и възвишеност струи на талази!
В анкетата гласувах за всички, но страшно много харесвам Евелин Костова и героинята ѝ Ивон. За мене това е най-яката и красива жена в бг ефира в момента. Всичко ми харесва в нея. Също така стайлингът и визита на Ивон са трепач. Не мога да кажа същото за "сестра ѝ". Ми, не ми харесва тази актриса и това си е. Признавам ѝ качествата на актриса и до там. Не мога, колкото и да се опитвам, не само в този сериал, съжалявам, не ме линчувайте :/
Ивон е супер, но аз много харесвам и Дарина. Много добра поддържаща роля направи в Дяволското гърло.
Много е красива, просто ролите, в които играе, не предполагат да е предизвикателна. Страхотни са всички актьори  в сериала.

# 230
На мен сюжетната линия с дрогата не ме подразни, напротив. Това е Съни бийч, и той може да поквари дори и най-добрата, най-милата работничка от БАН. Тепърва чакам да стане провокативна Дарина.

# 231
По принцип не гледам български сериали, защото не ми харесват/скучни са ми. Единствения български сериал, който съм гледала преди доста време е "Откраднат живот" (само първи сезон си струваше), а Съни бийч е втория(засега много ми харесва). По назад прочетох коментари свързани с подрастващите, възпитанието, примерите и понеже все още спадам към тази група... Аз смятам, че съм възпитана добре и мога да си преценя кое е добро и кое лошо. Не бих тръгнала да продавам наркотици, защото е модерно(дори да нямам пари). Смятам, че и Вие сте възпитали децата си добре и едва ли ще вземат пример от който и да е сериал. Всеки може да си прецени какво да гледа. Но не всеки може да различи какво е градивна критика и хейт.....Не коментирам тук, защото гледам сериала два дена по-рано по войо(което няма много смисъл и е супер излишен разход) и не искам да ставам един спойлер. Докато все още не е пуснат 10еп. ще се възползвам и аз да коментирам. Аз честно казано се надявам Никола да спре с номерата си и да оцени Ивон докато не е късно. Също имам леки съмнения-дали е възможно Ивон да е бременна? Дали и тя няма да влезе в схемата със сестра си за да прецакат Никола и плановете му за Bedroom. На мен сцените с Дарина и Младен засега са ми малко скучни, но следващия епизод изглежда обещаващо.

Последна редакция: пн, 26 апр 2021, 12:35 от Mishimm

# 232
Аз не съм никакъв моралист и съм далеко от възмущения, тип "какъв пример се дава на подрастващите".
Просто ме издразни, че дадоха наркотиците баш на най-захлупената героиня и то с несериозен мотив.
Логиката е нула.

# 233
Аз не съм никакъв моралист и съм далеко от възмущения, тип "какъв пример се дава на подрастващите".
Просто ме издразни, че дадоха наркотиците баш на най-захлупената героиня и то с несериозен мотив.
Логиката е нула.

Много точно. Но явно идеята е да се покаже, че и от най-скритата лимонка можеш да очакваш неочакваното. Но не мисля,че това в случая е ОК.

# 234
И мен ме дразни именно това, че въобще не кореспондира с образа на Дарина, а не толкова самият “наркотик”.
Можеха да го направят забавно, например Дарина да ги продава без да знае какво има вътре и да си мисли, че чужденците са очаровани от розовото ни масло. 😃

# 235
  • София
Да, това щеше да е по-смешно.

# 236
  • пустинен пъпеш
За комедиен сериал нито от линията с дрогата,нито от линията с готвачите( търсена политкоректност с ориентацията им) последваха някакви комични ефекти,което направи проследяването им излишно и серията дори неприятна,а за децата между 12-13-14 г.непрепоръчителна за гледане.

# 237
За комедиен сериал нито от линията с дрогата,нито от линията с готвачите( търсена политкоректност с ориентацията им) последваха някакви комични ефекти,което направи проследяването им излишно и серията дори неприятна,а за децата между 12-13-14 г.непрепоръчителна за гледане.

Не ми казвайте, че вие проверявате и гледате всичко, което и вашите тийнейджъри гледат. Ако имах родители като вас, да бях избягал от нас. Сериалът яде страшен хейт, при положение че е едно от малкото смислени неща в програмата на националните тв. За мен епизода си беше страхотен и забавен. Тясно скроен човек съм, но и все пак линиите с дрогата и готвачите ме забавляваха, а бате Младен е бог. Сериалът продължава да бие с рейтинга си конкуренцията ( разликата между конкуренцията в тайм слот 21-22 ч. е малко над 57%)

# 238
  • Варна
Сериалът продължава да бие с рейтинга си конкуренцията ( разликата между конкуренцията в тайм слот 21-22 ч. е малко над 57%)
Откъде е тази информация?

# 239
Ти ако си мислиш, че 12-13-14г. не са наясно с дрогите, наличието на гейове и тн, си в голяма заблуда. Даже могат да те открехнат за неща

Общи условия

Активация на акаунт