Съни бийч по bTV - 3

• 46 634
  • 710
  •   1
Отговори
# 555
Жорката........

# 556
  • София
Как свърши....аз помня как Дарина я закопчаха

# 557
  • София
А, вярно Simple Smile

Как закопчаха, после я разкопчаха с помощта на Художника и двамата заформиха комбина.
Гомес и Ивончето имали били връзка в миналото, та затова богаташката го остави и се озлоби Simple Smile а малкия Тасев ще става татко (с Ивон, която определи като к**ва).

# 558
  • София
Ехее, бях забравила че Ивон е бременна.

# 559
  • Разпиляна във въображението
Бащата искаше Гомез да му помогне срещу сина и майката. Май тази сюжетна линия изглежда отпада след като няма да снимат в хотела.

# 560
  • Галифрей
Трябваше  да направят Ивон да е бремена от Гомез. Но сценаристи те си обичат любовните тригълници какво да се прави? Искрено се надявам във вторият сезон да се събират.

# 561
  • Варна
Трябваше  да направят Ивон да е бремена от Гомез. Но сценаристи те си обичат любовните тригълници какво да се прави? Искрено се надявам във вторият сезон да се събират.
Ако го бяха направили, Гомес и Ивон щяха да се вземат и да зарежат работата по курортите. Цялата история умира.

# 562
  • Галифрей
Не мисля,че щяха да зарежат работата по хотелите, щяха да имат високи постове (както и стана в краят на сезона) и да спестят излишни драми. Просто казвам,че  имат повече потенцял. Както и да е 😂 Шипвам ги повече, сега в 2 сезон Никола,майка му и Вики ще правят интриги. Много ме дразнят тия но без злодей няма да е интересно.

# 563
Нали все чакаме Никола да се промени към добро, детето може да е фактора. Но ще стане в края на 2 сезон, след ДНК тест или след като види русите къдрички на Ивониното дете Joy

# 564
  • Галифрей
😂г-н Никола да стане добър, искам да видя това чудо.  Ще сменя памперси и чисти. Бебето ще му реве през ноща, И в безсъните си нощи ще чете в бг мама 😂 скъпоценото му сакенце ще бъде изцапано от повръщано. Това трябва да се види.

# 565
  • Бургас
С тази смяна на хотела сюжетната линия се губи наистина -да не би да са им оставили предишния?

# 566
Гомес и Ивон изобщо не ги шипвам-плоски са и безинтвресни заедно.  Никола и Ивон си имат химия от ден 1 Simple Smile аз съм за тях

# 567
  • София
Какво значи "шипвам"? За два дни вече втори път ми попада думата, а не съм я чувала преди....

# 568
  • София
Какво значи "шипвам"? За два дни вече втори път ми попада думата, а не съм я чувала преди....
„саднат“ – тъжен, „хейтвам“- мразя, „шипвам, шипват ни“ – ставам гадже с някого, правят ни гаджета, „кръшвам“ -харесвам някого, влюбвам се.
„кп“ – Какво правиш?, „омг“ – Oh, my God, „к“ - OK, „кс“ – Какво става?, „нп“ – Няма проблем, „съп“ – What`s up, „ххдд“ – смях.

# 569
Е, вярно ли са съкратили "ок"
Все си знам, че тийновете са мързели, ама чак пък толкова hahaha

Общи условия

Активация на акаунт