Съни бийч по bTV - 3

• 46 637
  • 710
  •   1
Отговори
# 540
  • Велико Търново
Хахха, да... бях я забравила тая таблица. Преди седмица я намерих на лаптопа и я изтрих. Радвам се, че има някой, който си спомня за нея. Grinning

А след толкова финали през тази седмица не ни остава нищо друго освен очакването на момента за следващата таблица...

Последна редакция: пт, 21 май 2021, 21:59 от DamaPika

# 541
О, таблицата ми беше в телефона и аз я изтрих преди няколко дни. Такъв труд се уважава! Полезен е бил на много хора.

# 542
  • Велико Търново
Благодаря, Азалия!

# 543
Извинете ,може ли да ми кажете общо колко епизода са първи сезон на сериала. Случайно видях в интернет епизод 13 ( който естествено не го отваря) но ми е странно дали съществува такъв ?

# 544
  • София
Извинете ,може ли да ми кажете общо колко епизода са първи сезон на сериала. Случайно видях в интернет епизод 13 ( който естествено не го отваря) но ми е странно дали съществува такъв ?
Няма 13-ти епизод, само 12 са.

Скрит текст:

Съни Бийч - епизод 1

епизод 2

епизод 3

епизод 4

Епизод 5

Епизод 6

Епизод 7

епизод 8

епизод 9

епизод 10

епизод 11

епизод 12

Съни Бийч - сезон 1
 всички епизоди

# 545
  • Велико Търново
Преди 20-на минути Андрей е пуснал лайв във ФБ от среща с някои от актьорите. Както се вижда от скрийншота (който е и линк), са присъствали Иво, Дънди, Евелин и (мисля, че русото момиче е) Боряна. В средата е Мирон, който е един вид водещ. Не съм го изгледала цялото все още и не знам точно какво са говорили.

# 546
За пловдивчани, търсачи на автографи 🤣
Цитат
Спират част от движението по бул. „Княгиня Мария Луиза“ на 13 юни за времето от 08:00 до 20:00 часа. Ограничението обхваща само дясната лента на северното платно от булеварда в отсечката от ул. „Петко Д. Петков“ да автобусната спирка в началото на подлеза под Централна поща.
Временната организация на движение се въвежда заради  заснемането на втория сезон на телевизионния сериал „Съни бийч“. Актьорите ще бъдат заснети в Епископската базилика, като по тази причина тя ще бъде затворена в неделя.

# 547
  • Sunshine state
Като знам колко е натоварен този булевард, направо им съчувствам на пловдивчани. 🤣

# 548
  • Варна
Като знам колко е натоварен този булевард, направо им съчувствам на пловдивчани. 🤣
E, това е неделя. На мен ми е чудно защо Пловдив?

# 549
  • Sunshine state
И неделя да е, има си движение. И аз не знам защо Пловдив, но ще видим скоро. Simple Smile

# 550
# 551
  • София
Аз вече забравих как свърши сезонът Joy

# 552
Не си само ти.JoyНо се надявам както преди, в началото на всеки епизод преразказват какво се е случило досега.

# 553
  • София
Охо, вече са петимата приятели. Включили са и брадатото поколо (забравих му името) Wink

# 554
Гошето, бе. Wink Grinning

Общи условия

Активация на акаунт