Коликите свършват вече, весело е ЮЛСКОТО човече

• 10 776
  • 317
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте и от нас днес е много мрачно бре!
Ние снощи от ракии,бири и бели вина не стигнахме до червеното,пък и нямаше мезе подходящо и оставихме за днес!Като изядохме пържолките с бирата и после се сетих да давам виното,ама беше късно!Карай! Whistling
Иначе аз да пийна най- много една чаша бира така че няма да пропусна да нахраня бебка! Crazy
 Абе чета че някои работят още,не сте ли в майчинство бе,и защо се давате да работите на всичкото отгоре1
Аз вече 11 месеца не съм взела стотинка нито болнични нито майчинство! newsm78
Вече ще ме гледате в господари на ефира май,щото ми писна да чакам и да се моля!
          Вчера гледах една котка как си храни котенцата-беше много мила картинка!Снимах я!
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1368465

Последна редакция: чт, 12 окт 2006, 11:03 от Eli83

# 91
  • somewhere over the rainbow
Ехее,и аз съм будна бе.  bowuu Когато майка ми е тук,гледа бебка сутрин,докато си доспивам,ама сега йок Cry
Рени, снощи прочетох половината книга за йогата,ама не открих цитата. Мързи ме да чета другата половина Naughty За това сори за обещаното. Но в общи линии това пише.Даже на големите хора не би трябвало да миришат изпражненията,ама ние вече сме толкова задръстени,че няма как. "Акитата" на йогините /ама истинските йогини-тези,които водят абсолютно "йогински" начин на живот/ НЕ МИРИШАТ,защото те не престояват там,а само минават. А в дебелото черво на някои хора има остатъци от фекална маса отпреди 20 години Shocked,които са развъдник на к'ви ли не бацили. Та в общи линии акитата не миришат от самосебеси,а от нередовното им отделяне. Надявам се този път да съм била по-ясна Blush
Пише още, че наистина бебетата усвояват кърмата почти напълно. Ама не че кърмата е "вълшебна", а самите бебета го правят така,чрез специални движения на езика.
Рени,ние сме и на сокчета и пюрета, а акото пак не мирише Grinning

# 92
Здравейте момичета!
Писах, писах, и изчезна smile3511
Исках да кажа, че докато Мадлена се будеше нощем (щото вече не го прави от десетина дни  newsm44) не й сменях памперса, ако не е наакан. Иначе тя ака по 3-4 пъти на ден. Досега ни се е случвало само 2 пъти да не ака по 2 дена, а бяхме още само на кърма, защото бях решила да не давам друго, докато не навърши пълни 3 месеца. И така от 3 дни вече пие сокче от ябълка и го понася доста добре, харесва й, и продължава да ака по 3-4 пъти на ден.
В понеделник сме на консултация да видим колко е наддала.
Ами това е от нас, лек ден на всички!
Честито на всички бебенца с месечинки днес! Живи и здрави!

# 93
  • somewhere over the rainbow
Честити месечинки на бебенцата днес!
Честита годишнина на Ели и мъж й,на патерици! Да се обичате много,другото ще си го купите Money Joy
И ние нямаме брак,но ще си празнуваме годежа,ама той е чааак февруари Twisted Evil
maira,аз не мисля да дохранвам. Добре си ми е детенцето така Heart Eyes
marine,на мен преди да родя ми казаха,че в родилното върлува стафилококова инфекция. Беба не я хвана,но аз...ела да видиш...ту едното,ту другото око,точно както го описваш ти. Е,аз се оправих без нищо,но бебенце...незнам newsm78
Абе тва с болното гърло май е масово явление. И мен ме наболява #Cussing out Нищо не казахте за противогрипните ваксини!?

# 94
  • на правилното място, в точното време
  Ели,разбрах,че винцето ви нещо е останало  Joy Да намина, че да невземе да се вкисне, а!  newsm62
  За работата, в майчинство съм, в същност още си вземам болничните, до края на септември съм в полагаемите болнични и после е майчинството, но работата ми е такава, че мога да я работя и с беба. Ако спра сега, после трябва наново да си правя клиенти или направо да търся нова работа. Затова с помощта на тати продължавам да работя! А и никак не са ми излишни парите, които изкарвам. Освен бебе имаме и тийнейджър  smile3506 и.....сещайте се.
  И при нас е едно прачно и дъждовно  Wear Umbrella, ще ходя навън сама, а тати и бебка в къщи!
За сега чао от мен! bye

# 95
  • Варна
При нас пък днес един хубав слънчев ден  smile3533!
Памперса и аз нощно време не го сменям, освен ако няма вътре съкровище.
Ние акаме на 2-3 дни веднъж, но това е защото не си дояждал, каза доки.
Някой се беше оплакал от зълва, не помня кой, но мога да ви успокоя, че и нашта стринка не ни е виждала, освен на изписването, а пък живеем в един град, на 2 км разстояние, но на мен не ми пука. Mr. Green

# 96
Диди защо се притесняваш да даваш и двете гърди  Thinking
Аз на всяко хранене ги давам и двете.Това не означава че нямам кърма  Naughty

Честити месечинки на бебетата днес!

Обратно на очакванията ми моят мъж много ми помага за бебо.Като си е вкъщи все си намирам ходене нанякъде  Joy

Нан предполагам че зависи от пюрето.Щото тая женица дава микс картоф,целина,лук,чесън,морков,масло...Малии  ooooh!
Каквото и дошло на акъла набухала вътре и в хола стана не се дишаше  Tired
Ама не мога да и говоря защото тя пак нейната си знае  Crossing Arms

Пърли Галко не ака нощем защото като го сложа на гърдата цока и заспива там.После го слагам в кошарката.Само пиша.  Wink
Вече ако се разбуди и реши че не му се спи,тогава пълни гащите  Joy

# 97
  • някъде
Рени, така ми беше казала една приятелка- че може да намалее ако даваш и от двете на ядене! Rolling Eyes
За ваксините- няма да слагам на бебока! Naughty
Абе момичета вие всички май сте на пюренца и сокчета? Thinking

# 98
ние още не сме на пюрета и сокчета  - аз смятам да захранвам чак към 6ти месец Laughing Аз давам и двете гърди на хранене - много рядко се наяжда от 1 и не само че не ми е намаляла кърмата а се увеличи  Laughing

# 99
Венка, Нан, благодаря ви за отговорите.
Дано не е стафилококова инфекция.
Венка, вие колко дълго капахте капките - аз също капах Цилоксан (след Тобрекса), нямаше ефкт, после капах 6 дни Тобрадекс - пак май няма кой-знае какъв ефект, започва секретирането слабо е все още, че вчера спрях капките, ама се опасявам, че ще се възобнови.

Ние като maira и бебе Ясмин сме само на кърма, смятам и аз да захранван на 6 месеца, пък дано имам кърма дотогава.

Искам да ви споделя нещо може да ви е от полза. Рецепта за кърма: по една супена лъжица стрити семена копър и анасон в едно бурканче от детски храни - пълно с мед, се разбърква и се хапва по една лъжичка преди всяко кърмене.

# 100
Диди, аз давам и двете гърди на всяко хранене и пия чай всяка сутрин, а понякога и втори по- късно през деня.

# 101
Аз редувам гърдите, но ако иска пак преди да са минали 2,5 часа, давам тази, от която е яла последно. Запасила съм се от бг чая за кърма, но не пия всеки ден, че нощно време преливам и чак бучки се образуват тук-там (Ема ги оправя малко по-късно и слава богу).

Преди малко се върнахме от рехабилитаторката ни, която ни показа масажа-гимнастика за следващия месец и познайте какво - вдингнах я голичка да я успокоя, че се разпищя и ОПИКА всичко наоколо включително и моите крака!!! Днес май така ни е трагнало - да омазваме навсякъде  Joy Joy Joy Joy Joy

# 102
marine, аз съм алергична към мед и не мога да го ям това, дето казваш Sad Аз пия чай - състава му е анасон, медицински копър (една позната каза, че го знаела като без-без на български??), лавандула и маточина и определено има ефект  Grinning

Хайде чао от нас засега - отиваме на втората разходка Laughing

# 103
Здравейте,
Черпя ви за месечинката на Павел, става на 3 месеца!!!
 newsm38 Tada beer3 smile3510
 Павел скоро не се е изхождал нощем, а памперса вече не го сменям нощем да не се разбужда.Отдавна мечтая да спи цяла нощ, че вече не издържам с този накъсан сън.
А колкото до мириса - винаги е миришело УЖАСНО, а сме само на мляко.
След консултацията мисля да пробвам пюренце-ябълка.
Чао и приятен ден

# 104
Eхее,народът е задавал сокове и пюрета  newsm78
Ние сме само на кърмица.Вода Галко неще да пие.Понякога успявам да го излъжа да изпие няколко глътки  Joy

Не пия чайчета понеже кърмата си ми стига.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт