Nan, бих те посъветвала да не дохранваш освен ако не виждаш наистина че бебето е гладно - отначалото и аз се шашках много за малкото наддаване и проблеми при кърменето, че по съвет на акушерката дохранвах отначало с ам, а след това почнах да цедя и да дохранвам с кърма. И така 3 седмици докато Ясмин стана на 1 месец и педито ми каза, че е качила вече добре (даже много 850 г) и да спра да доранвам и аз спрях. Още не мога да повярвам как за 1 седмица бебката започна да суче добре и за 1 м качи 500г и педката каза - отлично / давай така само на кърма без ам!!!! Според мен меренето не трябва да се взима толкова стриктно до грамовете - 400 или 500 ...ами зависи и кога си го премерила / ако го премериш когато са минали 1-2 часа от последното хранене,изпишкало се е няколко пъти докато стигнеш лекарския кабинет или пък се е изакало ужасно много както моята красавица винаги прави докато чакам да ме приемат

Исках да те попитам ще ми спре ли по-бързо кърмата ако на всяко ядене давам и двете гърди и другият въпрос- лактогенният чая само когато има недостик ли се пие или може и ей така профилактично 

Пу съм най-ранобудната!
На въпроса дали искам тя да се върне с нас вкъщи, отговорих изключително нежно и по шопски с "аре, нема нужда, а!"
Гляк!!! Ама...
тоест аз де, защото Ясмин вече спи ...Малкото зверче реши, че след похапването 5.30-6 часа не му се спи, а му се играе и никакви опити за приспиване от моя страна не помогнаха
. Като чета че може и да не се оправи с масажи, а се налага някакво перфориране на каналчето, МЕ ПОТРИСА!!!
.
, че иначе като не спи, все на ръце иска и аз нищо не успявам да свърша, пък нали съм и ученичка...
!
! Ама вече спирам, че мисля да се поразходим и днес. 
Имам повече доверие на него, отколкото на баба му. Тя си има пилета за гледане.Внуците са за радване и да ви кажа, така съм си най-добре!