А колкото до мириса - винаги е миришело УЖАСНО, а сме само на мляко.
АМ ли? Защото на изключително кърмено бебе акото мирише на ферментирали плодове или сметана. Ана АМ -то мирише на антибиотик, това миказаха няколко момичета.
Диди, кгато се дават и двете гърди се стимулира даже производството на кърма. Аз така давах от раждането защото все не и стигаше и допреди седмица - две толкова ми се увеличи кърмата, че постоянно ми се препълваха, особено нощем, та почнах да я мъча на една цици докрай и после редувам другата. То е логично, помисли - като ги изпразниш и двете, после се пълнят и двете и има повече, нали?
Тези капки Тобрадекс които капете, внимавайте, защото първо не се дават на деца, второ са кортикостероид и сл. 5-ият ден отслабват имунната система. Ние ги капахме за конюктивит и съм капала точно две капки през няколко часа и се изчисти - смятайте колко са силни, така че явно това за което ги капете е друго. Може би стафилококи щом няма ефект от капките.
да видят ще дохранваме ли или да
Абе каква е тая мания за дохранване не знам...представете си при условие че замразявам по 350мл/ден да я тъпча и то с АМ..нещо хич не ми се връзва логиката им. А Пламена първо качи 1200гр, после 800гр...е кажете ми какво искат тия хора от детето 
Днес е много кисела, обичайно е спокойно бебе. Ще взема да проверя дали случайно и на нас не ни излиза някое зъбче. Аз също съм изстинала , от вчера съм със запушен нос и хрема, по цял ден съм с маска да не заразя дребосъчка.. Мисля да се поразходиме след малко. Я кажете, в колко часа къпете бебоците? Ние се къпем в 10.30 и след това ядем за последно, но ми се струва че е малко късничко. Някой беше питал за АМ, първо я храних с фризолак, но я запичаше, после аптамил, но един ден го нямаше никъде по аптеките и взех НАН. От НАН имаше страшни колики, буташе шишето и пищеще и се върнахме пак на фризолак. Давам и водичка от овесени ядки и не се запича. Ака по 1 път дневно. Това е от мен. Чао на всички.

А мъжа ми каза, че само да види повечко неизпрани дрешки и ще пусне не 1 а 5 перални една след друга!
- но пък така се знае че ще ти отдели повече време) 
и моите хора сведоха глави.
и я изцеждах редовно с помпата и след няколко седемици бебо започна да се храни на дясната с което предизвика стимулацията на дясната гърда и млякото и се врна
Сега мъника предпочита дясната пред лявата