ФЕВРУАРСКИ студ навън ще свива, мама сладко бебче вкъщи ще повива!

• 13 267
  • 346
  •   1
Отговори
# 210
Започнаха и киселините,а  Twisted Evil, аз се оправих с една лъжица сода за хляб. Иначе болки в кръста имам откакто имам шкембе, като поседя малко повече права, особено като мия чинии, лежане му е майката. Ако не можеш да лежиш мирно (какъвто е моя случай), тогава опитай да се занимаваш с нещо докато лежиш. Аз започнах да чета и си налагам по една глава от книгата и тогава да ставам, действа успявам поне 10 минути да остана мирна.

galastra, добре дошла отново у дома, толкова се радвам за тебе, сега малко повече почивка и заслужена радост.
Момичета пожелавам ви приятен ден и хубава разходка.

# 211
Привет.
Радвам се galastra,че вече си добре и честит принц.
И аз имах киселини на 3-4 пъти.Сега избягвам пърженото,газираното,подправки,кисело и съм
добре.Хапвам повече ябълки и мисля,че и те ми помагат.
Приятен ден.

# 212
  • София
Добре дошла, galastra  Simple Smile
Аз все още нямам киселини (въпреки ника ми  Mr. Green ), но ми е много гадно да стоя седнала дълго време. Подпира ми под ребрата. Предпочитам да се разхождам, или да се изтегна на фотьола у дома с една възглавничка зад кръста, много е удобно. На консултацията в четвъртък се втрещих, според кантара там съм качила 15кг от началото на бременноста  #Crazy  А външно не изглеждам чак като слон-балон... Направо се депресирах, но няма да го мисля сега, важното е бебо да е добре. След февруари, живот и здраве, ще го ударя на диети и фитнес, няма да се търпя дебела  Blush Чухме тоновете на бебо на апарата за записване на тонове, сърчицето му биеше с 158 удара в минута  Simple Smile Лекарката каза, че обикновено момиченцата имат такъв забързан пулс. Следващата седмица ще ходя на ехограф, може би ще успеем да видим пола на бебока този път  Simple Smile
Приятна неделя ви пожелавам, а аз сега отивам да гласувам  Mr. Green

# 213
galastra, много е хубаво ,че вече си си вкъщи!!  bouquet Няма наистина нищо по- хубаво от това! И мен , като тази мамма с близнаците, много ме е страх да не си ме приберат и мен в болницата! Sad Защото и моето попринцип се води рискова бременност! Трябва много да се пазим ,за да не стават такива неща!! Wink
Аз по- скоро имам парене или нещо като гастрит, а не киселини! Ама всичко си е от храненето! Просто сега сме по-чувствителни!
От мен това, за сега! Лека вечер пожелавам на всички ви! И да си милвате коремчетата докато заспивате!!! Simple Smile Heart Eyes

# 214
  • София
Привет момичета,

Пожелавам ви прекрасна седмица и като за начало - имам един малко тъп въпрос. От утре ми предстои дълга командировка (5 дни) с обикаляне и по планини та за да пазим коремче и кръст ще ми трябва чорапогащник. Има ли такива специални за бременни или просто си взимам някакъв по-голям от някой магазин?
И преди да забравя - добре дошла, galastra, а rene_rs, да знаеш, че в болница само за раждането те пускаме  Simple Smile

Последна редакция: пн, 23 окт 2006, 10:42 от green_dawn

# 215
Добро утро на всички и лека седмица,
Нашето PC вече работи и съм на линия.Galastra,прекрасно е че си вече в къщи,Rene_rs-даже и ни си ги помисляй такива неща!Green_dawn ,не съм много убедена но мисля,че има чорапогащници за бременни-хей да се пазиш много.
И аз да се отчета с гадните киселини Mr. Greenужасни са дори ми се гади от време на време-абе още малко остана ще изтърпи всичко.На мене днеска ще ми вадят мъдрец Cryако знаете колко ме е шубе Embarassed.

# 216
  • София
green_dawn има чорапогащници за бременни. Аз в събота си купих от premaman - има черно и бежово.

# 217
здравейте и от мен! От доста дълго не съм писала защото РС-то ми се повреди. Сега идвам от консултация в Шейново и слава богу всичко е наред с бебока, доста е пораснал и активно мърда. Искам да помоля ако може да ми сложите розово щъркелче, защото чакаме госпожичка! newsm44 така ми каза д-р Ковачева. много съм щастлива защото подозренията ми относно пола на бебо се потвърдиха и ми олекна HugНе знам какво чувство е това, инстинкт ли не мога да го опиша, но почти бях убедена и усещах, не зная как е при Вас. Желая Ви хубав ден!  bouquet

# 218
Чухме тоновете на бебо на апарата за записване на тонове, сърчицето му биеше с 158 удара в минута  Simple Smile Лекарката каза, че обикновено момиченцата имат такъв забързан пулс.

Киселина и нашия бебо е с такъв пулс Wink и съм чувала същото, което е казала твоята доктора и тайничко се надявам нашия бебчо да е момиченце Wink Ние не знаем пола , защото се крие Mr. Green

Рядко ме нападат киселините , само като ям нещо пържено , но с чаша газирана вода ми минава.За сметка на това с Валери ми се беше вкиселил живота Wink

# 219
Здравейте на всички мами Simple Smile.Аз може би пиша само когато имам питане, но ще се постарая да се променя Simple Smile.
Искам да попитам дали някой от време на време го боли кръста, защото мен преди 1 час ме заболя и от време на време доста ме стиска.Не ми е за първи път.
    Понеже не съм много наясно към кой да се обърна и как, за да ме запишете и мен към февруарските мами.Надявам се, че ще ме упътите Simple Smile.
         Благодаря предварително.Simple Smile

# 220
Много се извинявам, че преди малко не ви попитах и за това, но просто изключих!
  Чета във форума мами споделят колко много ги ритат бебетата.При мен не е така.
   Когато за първи път го усетих следващата седмица постоянно ме риташе и 1 - 2 дена преди консултация не го усещах толкова колкото преди, само по 2 - 3 пъти на ден и то много леко.Бях се притеснила, но като отидох на консултации видяха бебчо казаха, че всичко е нормално имаше си и сърдечни тонове.Та, от тогава го усещам по - малко и по - рядко и все ми се иска да ме ритка постоянно, за да го усещам, а и да съм спокойна.Преди няколко вечери не можах да спя и тогава ме риташе повече и моя ми вика,че то ме рита през нощта, а през деня спяло.та искам да попитам нормално ли е или не и ако не е да ходя ли на преглед да не чакам до другата консултация.
    Извинявам се още един път ако ви досаждам, но се притеснявам когато седя и не го усещам Sad

# 221
Хелоу и от мен!
Галя, не се притеснявай за болките и неразположенията, кръста си боли от преумора, от лежане също smile3521. А бебчето понягога се усеща силно, а понякога изобщо. Чувала съм обаче ако не го усетим да мърда за някакъв период (не помня какъв беше), да се консултираме с лекаря. Сигурна съм, че при вас всичко е наред. И пиши по- честичко!
black angel, честита ти девойка, радвам се, че усещането ти не те е подвело (както мен Weary), но най- важното е, че всичко е наред.
bopsi, стискам силно палци, да се покаже бебчи и да е мацка smile3521, за да има баланс.
Киселини няма засега при мен, но очаквам включване, защото като напиша, че нямам еди какво си и след 2 дни вече го имам newsm12.
Отивам да обядвам, че вече примираме с бебчи от глад. И то се е разбунтувало нещо много здраво от сутринта. Днес може да е "спортен празник"  newsm32
Хубав ден ви желая!

# 222
Права си, Sky angel, и на мене кисевлото млеко ми действа много добре срещу киселинките, и също каквато и да е газирана напитка.
А кръста Слава Богу! още не е започнал да ме боли, вероятно защото съм качила само 5 кг от началото на бременността, и като чета как kiselina  e дръпнала на килца, си мисля че при мен не е нормално ....
Вчера прекалих с любимата ми салатка и се подух здраво, чак ми беше гадно на стомаха, и се зарекох да не прекалявам дори и с леките храни и салатите ...
Не знам за Вас, ама аз покрай това бебе май започнах да хапвам по-умерено.

# 223
Аз ядох сега на обяд зелева салатка и омлет с гъбки и ще умра
мног ме боли корем ама ниакаква странна болка все едно ми се движи насам натам Sad
но си взех прясно кисели краставички от бидон и нищо не може да спре да ги изям чакам от миналата зима:))
Мен бебчо ме буди всяка сутрин с шут точно в 7 и вече не се радвам като преди, щото става все по силно, кефиа се че го усещам ама малко по деликатно да ме рита пък

# 224
Ех ,момичета дано наистина до края, при всяка една от нас всичко да е наред! Praynig Praynig Praynig
И мен вчера ме понаболяваше стомахчето,но неможах да разбера дали е от храната!! И да ви кажа ,че усещам неустоим глад,дори ставах през ноща да ям портокал! Blush Гладна сам на всеки 3 часа! И при вас ли е така???  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт