ФЕВРУАРСКИ студ навън ще свива, мама сладко бебче вкъщи ще повива!

• 13 260
  • 346
  •   1
Отговори
# 225
Апетитът нараства здраво а?
Най- лошото е, че кат си хапнем едно хубаво и после е умирачка- така ме подпира здраво под ребрата, диафрагма ли е к'во е незнам. Реших и аз да не се тъпча, щото вечер е страшно, като легна и нямам въздух чак. Затова трябва да ядем по- малко!  smile3521. Кой го казва, дето съм нашишкавяла кой знае колко...А си казвах, че няма да се тъпча, какво няма, то като ти се яде newsm45.
А за ритниците, нистина ще става все по- неприятно, мен понякога ми танцува в/у пикочния мехур и дори по назад някак си, ако МА разбиратИ Embarassed
Ама страшно няма мацки, ще устискаме, нали сме ПИЧОВЕ!!!

# 226
Аз през деня се храня нормално в смисал такъв не ме кара да се тъпча, но понякога вечер като се събудя и не мога да заспя ми се преяжда много все едно не съм яла 2 дена  smile3521.
    Искам да попитам на вас надуват ли ви се краката.Нали не постоянно!На мен сутрин като стана са ми се надули и ако се задържа за повече от час седнала пак се надуват newsm09.
    Предполагам след няколко месеца това да отмине, а сега освен да се примиряваме с промените, който стават и който предстоят няма какво друго да направим newsm12.
    Чао за сега от мен.

# 227
За киселините: Аз от около 2-3 седмици имам ужасни киселини. Появяват се вечер, като си легна пред телевизора. Пробвах да ги неутрализирам с бисквити, солети, газирана вода и какво ли още не, но резултат - нулев. Преди две вечери обаче забелязах, че киселините ми се появяват когато съм легнала на дясната си страна. Когато съм легнала на ляво - нямам киселини. И сега лежа на ляво и не смея да се обърна.... чак през нощта по някое време като ми изтръпне лявата страна се обръщам на дясно, но киселините не се появяват повече.
За кръста: Кръстът ме боли още от началото на 4-тия месец. Най-вече след разходка или повечко физическо натоварване (домакинска работа). Всяка сутрин обаче се събуждам без никаква болка в кръста и ставам с лекота от леглото.

Моите бебета от вчера ми правят едни номера.... някаква акробатика ли... знам ли?! Току ми се издуе корема от едната страна и се получава някаква смешна асиметрия за кратко, погалвам и се успокоява.

# 228
А аз забравих да ви се оплача, че от вчера като лежа на лявата страна (нали било най- добре) и ми изтръпва под реброто и айде пак на дясно. А нали за бебчи най- добре било така. Ама пусто, нали трябва да се наспинкаме за работа...

Последна редакция: вт, 24 окт 2006, 09:21 от Анонимен

# 229
  • Стара Загора
Галя, моите крака се надуват вечер и то ако не съм полягвала през деня, на теб правили ли са ти изследвания за албумин ? Ако не са, искай да ти пуснат урина ако има нещо да се вземат мерки.

# 230
  • София
Здравейте, момичета.
За първи път се включвам Simple Smile
И аз съм в четата на февруарките - 25.02.2007.

# 231
Здравейте момичета Grinning
Отдавна не съм писала, както и влизала във форума...  Бебока ритка усилено от месец и вече се чувствам съвсем бременна. Ходих пак на фетална морфология - всичко е ок(плацентата вече се е качила много нагоре) и вероятно ще съм мартенска мама. И със сигурност е момче. Киселините и мен ме подхванаха(предимно вечер) Confused но май им хващам цаката и гледам да се храня по-правилно и най-вече рано да вечерям, че ако взема да се изкуша да хапна нещо след 20ч и става ужас. Тия дни не излизах много и в неделя се качвахме на Витоша с дъщеря ми и ми беше много странно, че на отиване бях много по-изморена и задъхана, отколкото на връщане  Rolling Eyes Sunglasses Иначе ако не направя поне едночасова разходка се чувствам много разплута и без желание да ставам от леглото. Засега съм +2кг, от което съм много щастлива, защото ми е леко (за разлика от миналия път).
От средата на миналия месец дъщеря ми тръгна на детска градина и съответно аз оттогава съм болна:( Много е гадно Sick Тамън се оправя и айде пак.
Имам някакви контракции, но са безболезнени. Чудя се дали да се притеснявам....

Честит Рожден Ден, Пепеляшке!  Hug Hug Hug   bouquet  bigdance2 с малко закъснение

# 232
Здравейте на всички Simple Smile.Да "sier" направих си изследвания.
На последната консултация лекарката ми пусна за кръв и урина и каза, че всичко е наред.
Все пак благодаря за съвета Simple Smile. Аз като отида другата седмица на консултация пак ще питам.
    Благодаря ти.  bouquet Лек ден ти желая и на всички разбира се. Simple Smile

# 233
  • София
simantro добре дошл-а в нашия отбор.
Качвам няколко снимки на нашия малък мъж и ще направя ново албумче, в което да слагаме покупките за бебо. Нашата придобивка е от неделя - костюмче за изписване.

# 234
Добро утро от мен
как сте днес, аз спя все по трудно акто се местя от една на друга страна имам чувство че корема ми се изсипва като торба с камъни Sad
И гадния косопад продължава слагам ампули маски кво ли не Sad( дано е есенен че ако продължи до края на бремеността ще оплешивея Sad
НЯкой ходил ли е на козметик за почистване на лице, на мен ми излязоха страшни черни точки и реших да отида на почистване уж с много добри френски материали ама се чудя дали е безопасно (работят с Collin i dr. Renaud) я споделете дали ходите

# 235
Добро утро от мен
как сте днес, аз спя все по трудно акто се местя от една на друга страна имам чувство че корема ми се изсипва като торба с камъни Sad
И гадния косопад продължава слагам ампули маски кво ли не Sad( дано е есенен че ако продължи до края на бремеността ще оплешивея Sad
НЯкой ходил ли е на козметик за почистване на лице, на мен ми излязоха страшни черни точки и реших да отида на почистване уж с много добри френски материали ама се чудя дали е безопасно (работят с Collin i dr. Renaud) я споделете дали ходите

Добро утро и от мен! Моята кожа също се промени стана страшно суха и миналата седмица бях на козметик, направих си масаж на лице и ми сложиха подхранващи маски. почуствах се много добре, за сега няма странични ефекти, дори и на бебо му хареса! Така, че не се притеснявай. Относно косопада и аз съм така, започнах да си правя домашна маска със зехтин, преди миене се втрива в корените и се седи около 30 мин, след това се мие и косата става много хубава. същото може да сае направи отвара с корен от коприва, на пазара има и е екологично - няма да навреди на бебето! Пожелавам ти успех!  bouquet все пак освен че ще станем майки , преди всичко сме жени, трябва да се поглезим мъничко Mr. Green

# 236
Добро утро и от мен Simple Smile
Аз се чувствам превъзходно Simple Smile, като изключим неприятните болки в кръста ,вечер след работа. Не им обръщам внимание и така си отшумяват като си полегна.
На козметик не съм ходила , но си правя разни пилинг маски и подхранващи други у дома Simple Smile
С Валери не ми беше толкова леко, но вече тялото и организмът си знаят работата. Wink
При първата бременност всичките ми неразположения произхождаха от неправилния ми начин на хранене! Въпреки съветите на акушерката , не се вслушвах и страдах от отпадналост , излишни килограми , подути крака , неприятни киселини и т.н. Много е важно да се избягват мазни банички , туршии , пикантни храни и да не се спазва правилото ,че трябва да се яде за двама Laughing

# 237
Ето ме и мееен...
Вече се оплаках и аз за спането, въртя се по цяла нощ, а на ляво, а на дясно, сутрин съм една подута и сънлива...
Аз вече няколко пъти ходя на козметик, кожата ми е доста проблемна явно, защото не може да се изчисти и не може. Възможно е и сега от бременността да ми излизат повече пъпки, но ходя веднъж месечно и преди посещение вече съм се опъпчила smile3518. А и като сметна, докато ми зарастнат белезите, все едно съм си постоянно пъпчива...Козметичката не ми прилага само ултразвук, заради бременността, иначе всички други процедури си ги правим.
Аз засега се чуствам отлично като цяло, разбира се не говоря за болежките тук там и временните неразположения, но си хапвам точно най- неполезните неща. Засега не ми се подуват краката (аз лежа от няколко дни и ги подпирам на високо на стената), не ми е ултра тежко, така, че според мен си зависи от организма. СИгурна съм, че след някоя и друга седмица като остана у дома, ще стане ЗЛЕ!!! Ама и тук пък вече не ми се седи...

# 238
Здравейте и от мен!  bouquet
Blaga не се притеснявай , че бебките ти правят номера! И при мен е така! Такива цицини ми се получават на моменти, ту от едната страна ,ту от другата! Heart Eyes Ама това е за предпочитане,пред това да не помръдват! Нека да си шават! Simple Smile
Аз пък точно сутрин като се събудя имам ужасни болки в кръста! И карам мъжо да ме масажира! Само така ме успокоява!
За спането на ляво , аз от самото начало спя само на лявата страна и яв Naughtyно бебчетата така са свикнали! Така,че не ме ръчкат! Но немога да си помисля въобще за лежане по гръб!!
И да се оплача ,че за една седмица наддадох с 2 кг! Blush Много кофти!
Никаде не съм срещала колко е позволено да качиш с близнаци? newsm78

# 239
  • Стара Загора
Cvetelinka я по-ведро бе момиче Hug, всичко ще се оправи след като родим. Наслаждавай се на бременността и не си позволявай лоши мисли, че и бебо се депресира.Относно кожните проблеми имам приятелка която беше с изключително лоша и пъпчива кожа и като роди се промени толкова много, явно организма се пречиства и хормоните се "наместват" Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт