Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява водното раждане?
Какво представлява феталната морфология и защо се извършва?
Какво представлява интимният гел Lactacyd?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява водното раждане?
Водното раждане е метод, при който жената ражда във вана или специален басейн. Този метод се свързва с по-естествен и по-спокоен процес на раждане, като водата помага за облекчаване на болката и намаляване на напрежението. Освен това водата осигурява подкрепа и свобода на движение за бременната жена, като същевременно осигурява комфорт и улеснява процеса на раждане.
-
Какво представлява феталната морфология и защо се извършва?
Феталната морфология е специализирано ултразвуково изследване, което се провежда по време на бременност, обикновено между 20-та и 24-та седмица. Целта му е да оцени здравето и развитието на плода, включително неговите органи, костурчета, мускули и други структури. Може да помогне за идентифициране на потенциални аномалии или проблеми в развитието на бебето.
-
Какво представлява интимният гел Lactacyd?
-
Какво представлява олиото с авокадо на Nivea?
-
Какво представлява олиото на Bübchen?
Моля се всичко да е наред пък и съм сигурна, че ще бъде!
Абе на мен 2 кг. не ми се струват много, даже си е много добре, но то пък зависи... Мен последния път не ме теглиха, кой знае защо и сега съм малко в неведение, понеже у дома нямаме кантар.
Дано да е от есента наистина. Но акнето, което бях получила в началото, премина
. Започва да гледа бебчето и мълчи, изведнъж казва, мислили ли сте ако нещо не е наред дали ще го задържите. Мъжа ми изтръпна и категорично отговори, че ще го задържим, после се сетил, че и аз имам думата, ама бил толкова шашнат, че взел сам решението. Оказа се, че се съмнява за последното прешленче от гръбначния стълб. Понеже мъжа ми има същия проблем и обяснихме, че ще си запазим бебчето. Движенията са му съвсем нормални и изглежда поне за сега, че освен естетическия проблем няма друго отклонение. Даде ми и направление за 3Д ултразвук да го видят още веднъж.
, като му казах, че това означава момиченце, така се е смял. Иначе и аз имам проблема на Цветелинка, понеже през цялото време имах усещането за момченце, сега се настройвам за момиченце, милото не може да се побере от щастие защото много искаше момиче.
Боли ме коремчетооооо, стяга ме лекичко, като при цикъл. Взех си едно хапченце и си кротувам на бюрцето, ама ми е кривичко. А бебчи си ме тресе, дали го боли, ако са контракции?
Много е хубаво! Дано само да няма изненади! Напоследък все чувам за такива случаи в които ни подготвят за единия пол , а на края се оказва другия! Ама и това са преживява!
Мен това не ме притеснява!
Гледам да почивам повече и си пия хапченцата! Дано отмине!! 
Относно покупките, аз не съм от най - суеверните и лека полека започнах да купувам по нещо дребничко.Преди малко ме изкуши един жълтичък гащеризон много сладък и го взех. Мисля си, че ако всичко върви както трябва едни предварителни покупки няма да объркат нещата. Пък и незнам при вас как е, ама аз няма на кого да разчитам като родя да купува и затова мисля да си набавя нещата от първа необходимост. Дано са ни здравички бебчетата и ние да устискаме още малко
Засега зяпаме колички, то много трудно било проучването бе мацки!
, имам си вече дрешки. Всъщност много са ми обещали, но предполагам, че ще ми ги дадат. Обещали са ми количка, креватче, проходилка, дрешки. Освен това тук дават комплект подаръци при раждането, аз си избрах един дето има столче за кола и разни други работи. Малко ми е чудно, че сте се юрнали да купувате, понеже и на сестра ми и подариха, пък и на всичките ми приятелки, които родиха им подаряваха дрешки.
.
(като, че ли като стискате ще стане ха-ха).