Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 15

• 62 971
  • 732
  •   1
Отговори
# 210
Със сигурност ще го попитам, но предполагам, че ще ми каже да изчакам до шестия месец... исках да разбера дали и други са усещали двете гърди по различен начин и дали резултата, който виждам в момента е окончателния или гърдите ми ще се променят още с времето...Аз бях с нулев (наистина нулев старт) и сега съм с 600
Ехаааааа 600 Сс при нулев старт. При кой доктор и доволна ли сте от резултата? Ако бихте споделили и снимка, може и на лично 😊
При Людмил Пеев във Вита. При мен 600 не изглеждат много  Simple Smile
Може ли и за мен снимка 😁 Наистина звучи сериозно 600сс..😊

# 211
  • София
Имайте предвид, че при такива големи кубици е нормално болките и дискомфортът да са по-силни. Особено при нулев старт.

# 212
Имайте предвид, че при такива големи кубици е нормално болките и дискомфортът да са по-силни. Особено при нулев старт.
[/quote
Честно казано болките не бяха страшни, не че не ги е имало, но бяха по-точно през първия ден.После останаха само болки при ставане от леглото, но си мисля определено че цялостното възстановяване и оформяне на гърдите е бавно заради малкия старт и големия размер импланти...

# 213
  • София
Скрит текст:

Ето и отпред, хич не изглеждат ултра висок профил Grinning Много си ги харесвам и наистина, направих добър избор на лекар този път поне!

Последна редакция: ср, 12 май 2021, 11:11 от bubanka

# 214
Момичета, моля споделете за мехлема с невен на Кройтерхоф. Скоро ми предстои да започвам мазането с него и реших да си го взема, но май се оказа не този който трябва. Чак като отворих в къщи видях, че пише вазелин. Напред в темите имаше снимка, до сега рових назад и не го открих. Пък и мисля, че ще бъде полезно и за други момичета. Ето това са ми дали.

# 215
ето заповядай мисля че за този говориш, бях си го снимала Simple Smile)

# 216
  • София
Трябва да е крем с розово-оранжев цвят. Опаковлата изглежда точно като показания от Деница. Много е хубав за целта, успокоява и овлажня кожата. Мисля, че ако е под формата на вазелин ще попива трудно, а особено в началото трябва да се стои почти през цялото време със сутиен и е добре да попива по-бързо.

# 217
  • Пловдив
Ехааа, Buena esperanza, прекрасни са!

# 218
Здравейте, момичета Simple Smile Ии най-накрая остана една седмица до моята операция и вече вълнението е огромно. Искам да ви питам дали някоя от вас е използвала следоперативно за оттоците пачове с охлаждащ гел? Thinking  Като гледам влогове на чужденки доста от тях ги ползват след това и ми се струва логично. Тук в предишни теми не съм чела някоя сякаш да споделя и започвам да се чудя дали да си купувам..

# 219
Здравейте, момичета Simple Smile Ии най-накрая остана една седмица до моята операция и вече вълнението е огромно. Искам да ви питам дали някоя от вас е използвала следоперативно за оттоците пачове с охлаждащ гел? Thinking  Като гледам влогове на чужденки доста от тях ги ползват след това и ми се струва логично. Тук в предишни теми не съм чела някоя сякаш да споделя и започвам да се чудя дали да си купувам..
Аз използвах първите 1-2 дни след операцията и ми се отразяваха много добре🙂

# 220
Здравейте, момичета Simple Smile Ии най-накрая остана една седмица до моята операция и вече вълнението е огромно. Искам да ви питам дали някоя от вас е използвала следоперативно за оттоците пачове с охлаждащ гел? Thinking  Като гледам влогове на чужденки доста от тях ги ползват след това и ми се струва логично. Тук в предишни теми не съм чела някоя сякаш да споделя и започвам да се чудя дали да си купувам..
Скрит текст:
Аз използвах първите 1-2 дни след операцията и ми се отразяваха много добре🙂

Това т.нар. "студени лепенки" ли са? Които се купуват от аптеката за понижаване на температура, оток и т.н.

Последна редакция: ср, 12 май 2021, 15:35 от bubanka

# 221
  • София
ами момичета защо не се сетихте по рано да звъннете да запишете час за Стоянов , аз звъннах януари още ,за час за консултация а тя е за края на юни.Може ли момичета оперирани от него да ми пратят снимки на лично, ще съм благодарна
Аз звъннах средата на февруари и ме записаха за консултация септември и операция октомври,хем аз съм с отложена операция,но ще чакаме,няма как.
Предпочитам да чакам за него,отколкото да отида при друг😊

# 222
И аз съм на това мнение май ,най-спокойно ще ми е при него, но аз съм много нерешителен човек така че да виидим... хаха. А иначе аз звънях края на януари или началото на февруари беше там някъде, и ми казаха 2-3 дати за юни и всичко друго вече беше за септември...

# 223
Момичета,моята дата е средата на май при д-р Генов! Стискайте ми палци,много се притеснявам дали ще се харесам,защото не исках белези от повдигане и доктора се съобрази с това,каза че съм на границата и може да опитаме. Ще бъда с Мотива 320 silk с чип,някой има ли поставени такива? Доктора каза,че този чип по никакъв начин не вреди,но ми е малко странна идеята да бъде вътре в мен. Също така холестерола и  еритроцитите са ми завишени,което не било проблем за операцията,но ме притеснява по принцип този холестерол,някой има ли подобен проблем ?!
Здравейте, момичета! Събирам мнения за работата на д-р Мартин Генов относно уголемяване на гърди. Търся добър специалист в тази област и бях очарована от резултатите според снимките в страницата му. Моля авторката да сподели опит от срещата си с него, бих била благодарна и на други мнения свързани с въпросния доктор и работата му. Благодаря предварително!😊🌸
Здравейте! Първата консултация с доктора направих онлайн тъй като не съм от София. Въпреки,че до колкото разбрах вече не е практикувал така не ми отказаха,а още същия ден лично той се свърза с мен. Беше много уважителен ,търпелив и изчерпателен. Това беше моя доктор и капарирах дата за операция още преди личната ми среща с него за съществената консултация,за измерване,уточняване на импланти и всичко друго. Преди два дена обаче на ехографа ми откриха два доброкачествени туморни образования,които доктор Генов каза,че не са пречка да поставим импланти. Операцията е след броени дни и ще пиша след това ако някой се интересува как е минало всичко.

# 224
Здравейте,
Днес ми беше операцията при д-р Стоянов. Постави ми Ментор 333( Tall height, high projection) анатомични, 380сс. Мога да си правя плавни движения с ръцете,няма болки, само кожата ми е толкова опъната, сякаш ще се разкъса. Не ми дават да ставам сама, за да не се подпирам на ръцете си.Стана дума в предишен пост за охлаждащите пачове- тук ми слагат и казаха, че и вкъщи е добре да се правят компреси. Екипът, който работи тук е прекрасен. Д-р Стоянов беше първият и единствен избор за тази интервенция и надмина очакванията ми. Снимки утре ако имам възможност ще кача!

Общи условия

Активация на акаунт