Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 15

• 62 983
  • 732
  •   1
Отговори
# 225
Дами, преди година си оперирах бюста и имах обиране на кожа около ареолите, но от тогава не си харесвам ареолите - станаха доста по-големи, с дебели белези, които не искам да гледам. Затова искам да направя корекция намаляване на ареолите и моля да ми препоръчате доктор, на когото мога да се доверя, че ще ми направи малки, симпатични ареоли с тънки разрези 🤷🏻♀ Насочила съм се към Романски, но бих искала да чуя и други предложения?

# 226

Това е охладителя

# 227
Моля, ако може и на мен снимка с 600 кубика. Аз вероятно есента ще слагам 700

# 228
Здравейте,
Днес ми беше операцията при д-р Стоянов. Постави ми Ментор 333( Tall height, high projection) анатомични, 380сс. Мога да си правя плавни движения с ръцете,няма болки, само кожата ми е толкова опъната, сякаш ще се разкъса. Не ми дават да ставам сама, за да не се подпирам на ръцете си.Стана дума в предишен пост за охлаждащите пачове- тук ми слагат и казаха, че и вкъщи е добре да се правят компреси. Екипът, който работи тук е прекрасен. Д-р Стоянов беше първият и единствен избор за тази интервенция и надмина очакванията ми. Снимки утре ако имам възможност ще кача!

Честити да са ти и бързо възстановяване! 🤗 Аз уж се мажа от месец с хидратиращ крем сутрин и вечер, за да избегна колкото мога този дискомфорт от опъването на кожата..но да видим. Мерси за отговора за компресите. Щом вече няколко момичета споделиха, ще си купя такива пачове за възстанявоването. Ще очакваме снимки✌️

# 229
Качвам снимки - преди и след😊
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 13 май 2021, 14:09 от bubanka

# 230
Страхотен резултат! Аз също се оперирах при др. Стоянов преди почти година, нямам никакви оплаквания, изключително съм доволна от резултата и целият екип. Той ми беше единственият избор за хирург и вече съмсигурна,че каквото и да реша да правя по себе си,ще е пак там🙂

Последна редакция: чт, 13 май 2021, 14:12 от bubanka

# 231
  • Бургас
Rapuncel6, честито, много са хубави!
Моите също са Ментор 333 от каталога, но са 430 сс, то така си и пише, де. Да няма нов каталог?
 Даже и изходния ни старт е сходен, само че моите бяха по-зле Simple Smile))

# 232
Скрит текст:

Честито ! Много добър резултат !
Искам да попитам дали д-р Стоянов Ви препоръча анатомични импланти или Вие искахте такива ? Понеже на снимката “преди” се вижда, че нямате обем в горната част на гърдата. И ако може да кажете колко Ви е подгръдната обиколка ? Моите гърди в момента са нещо подобно.

# 233
Скрит текст:

Честито ! Много добър резултат !
Искам да попитам дали д-р Стоянов Ви препоръча анатомични импланти или Вие искахте такива ? Понеже на снимката “преди” се вижда, че нямате обем в горната част на гърдата. И ако може да кажете колко Ви е подгръдната обиколка ? Моите гърди в момента са нещо подобно.

В моя случай само анатомични импланти препоръча доктора. А подгръдната нямам идея колко ми е 🤔 сутиените ,които имам са 75 А.

# 234
Здравейте дами. Мина и моята операция . Засега се възтановявам бавно. Доволна съм от резултата,остава само да свикна с големината ( 490сс кръгли висок профил) . Няма да хваля доктори ,ясно е,че щом съм го избрала ,значи съм го почувствала за моя. Ако някоя дама и предстой операция с подобен кубик ,ще помагам със съвети и скимки на лично( въпреки ,че всеки резултат е индиидуален) .

# 235
Rapuncel6, уникален резултат само ден след операцията! Представям си след няколко месеца какви ще са.. Wink Докторът, според мен, много добре е подбрал имплантите да са анатомични, защото горният ти полюс не е очертан, а плавно прелива към основата на гърдата. И аз искам такъв резултат с плавен преход, защото гърдите изглеждат по-естествени.

# 236
Рядко виждаме резултати с профил Corse, тъй като е най-високият на Мотива. Ще ми бъде любопитно живот и здраве да ги видя. Докторът ли го препоръча този профил?

Да. Аз имам проблемен гръден кош. С т.нар. птичи гърди съм, което ще рече изпъкнала кост между гърдите. Затова предложи този профил.
Живот и здраве да мине всичко и ще споделя.
Дръж ни е течение и аз съм с такъв гръден кош. Но преди операцията не знаех, че има значение и доктора не го отчете спрямо избора на импланти. Само ми каза, че не може да са големи, тъй като костта ги избутва под мишниците.

# 237
  • Пловдив
Скрит текст:

Честито, страхотни са гърдите ти! Поредната отлична работа на д-р Стоянов, много добре подбран размер и форма. Радвам се, когато виждам красиви гърди съобразени с размерите на тялото.

# 238
Rapuncel6, честито, много са хубави!
Моите също са Ментор 333 от каталога, но са 430 сс, то така си и пише, де. Да няма нов каталог?
 Даже и изходния ни старт е сходен, само че моите бяха по-зле Simple Smile))

Честно казано аз се колебаех между 380сс и 430сс, но доктора ме убеди да сложим 380сс, защото съм висока 1.55см и 44 кг. Иначе ги има в каталога.

# 239
Рядко виждаме резултати с профил Corse, тъй като е най-високият на Мотива. Ще ми бъде любопитно живот и здраве да ги видя. Докторът ли го препоръча този профил?

Да. Аз имам проблемен гръден кош. С т.нар. птичи гърди съм, което ще рече изпъкнала кост между гърдите. Затова предложи този профил.
Живот и здраве да мине всичко и ще споделя.
Дръж ни е течение и аз съм с такъв гръден кош. Но преди операцията не знаех, че има значение и доктора не го отчете спрямо избора на импланти. Само ми каза, че не може да са големи, тъй като костта ги избутва под мишниците.

Здравейте! Юли месец ми е операцията. Като мине ще споделя резултатът. Вие оперирана ли сте или те първа ви предстои?

Общи условия

Активация на акаунт