Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 15

• 62 832
  • 732
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте,
Ще приложа снимка от прегледа ми при д-р Стоянов. На който му е интересно, ще види, че ми е предложил импланти, които сега се изтеглят. Това не означава, че всички трябва, да си сменят имплантите.
Няма 100 % гаранция за качество, нито хирургът може да я даде.
Ние имаме избор и  всички последствия са за нас. Радвайте се на гърдите си!
Скрит текст:

Това на коя дата е ?
01.06. 2016 г.

# 91
Здравейте,
Ще приложа снимка от прегледа ми при д-р Стоянов. На който му е интересно, ще види, че ми е предложил импланти, които сега се изтеглят. Това не означава, че всички трябва, да си сменят имплантите.
Няма 100 % гаранция за качество, нито хирургът може да я даде.
Ние имаме избор и  всички последствия са за нас. Радвайте се на гърдите си!
Скрит текст:
Аз никъде не прочетох, че Ментор се изтегля от пазара. Прочетох само препоръки и предупреждения.. Каквито има за всички импланти. Хайде малко да се успокоим всички😊 Всеки сам поема риска за здравето си, това няма как да се прехвърли на доктора или вида импланти.

# 92
Цитат
Аз никъде не прочетох, че Ментор се изтегля от пазара. Прочетох само препоръки и предупреждения.. Каквито има за всички импланти. Хайде малко да се успокоим всички😊 Всеки сам поема риска за здравето си, това няма как да се прехвърли на доктора или вида импланти.

Именно !

А относно снимката от консултацията със Стоянов: Информацията за Ментор е от март 2020 г, а предложението му е било през 2016 г.

Да не говорим за това, че препоръките ги дават в друга държава, на база техни наблюдения. Ако ще има развитие по темата, най-вероятно ще разберем Simple Smile

Последна редакция: чт, 22 апр 2021, 20:50 от bubanka

# 93
Публикувах го, с цел, да се види, че гаранция няма. След 5 години, е възможно и Мотива да изтеглят.
Не по - малко важен фактор са организмите ни!
Затова и казах, да им се радваме Simple Smile

# 94
Аз бях на консултация миналата седмица. Предложи Ментор или Мотива така, че явно си работи с тях.

# 95
Цитат

Именно !

А относно снимката от консултацията със Стоянов: Информацията за Ментор е от март 2020 г, а предложението му е било през 2016 г.

Да не говорим за това, че препоръките ги дават в друга държава, на база техни наблюдения. Ако ще има развитие по темата, най-вероятно ще разберем Simple Smile
На снимката от консултацията НЕ са Ментор

# 96
  • София, Надежда
Здравейте,момичета! Моля ако някоя от Вас се е оперирала при д-р Мартин Генов да сподели мнение.Не намирам нищо за доктора,а от консултацията ми с него мисля,че това е моя доктор! И все пак м се иска да чуя мнение на негови пациентки за това как е протекла операцията,след нея отношението какво е ,имало ли е някакви следоперативни проблеми,възстановяването как е протекло,как чувствате имлантите,някоя снимка преди и след...Ще съм много благодарна ! Simple Smile
Привет! Аз съм оперирана от доктор Генов преди 2 месеца. Писала съм в 14 тема, стр. 26. Ако имате въпроси, може да ми пишете на лично.

# 97
Публикувах го, с цел, да се види, че гаранция няма. След 5 години, е възможно и Мотива да изтеглят.
Естествено, че и на Мотива ще им дойде редът. Това са игри за милиони. 😊 В края на краищата, щом лекарите продължават да ги слагат, не смятам, че има място за тревоги. 😊 Идва лято, нека мислим за нови секси бански..

# 98
Аз бях на консултация миналата седмица. Предложи Ментор или Мотива така, че явно си работи с тях.
Ще ги сменяш ли? Помня, че ти имаше и повдигане, сега ще се наложи ли пак?

# 99
Ще ги сменяш ли? Помня, че ти имаше и повдигане, сега ще се наложи ли пак?
Ще ги сменям, защото са Алерган. Няма да има повдигане, даже ще сложи висок профил. По параметрите на сегашните тези на Ментор и Мотива са много големи кубици и ще помисля....

# 100
  • София
Ами то всеки решава кое е добро за него. По тази логика те ще изтеглят и други марки импланти.

# 101
Някои хора много обичат да всяват ненужна паника. Много е вредно това. Всяко едно нещо на света, създадено от човек, може да даде дефект - утре, след месец или другата година. Може и утре съответната здравна организация да реши, че се изтегля. Абсолютно ненужен и параноичен дебат се е заформил. Кристална топка нямаме. Ако някой толкова го е шубе от евентуални усложнения, просто да не се оперира. Не е като да е задължително.

# 102
Здравейте, момичета. 11ти ден след операцията, като изключим "спането по гръб", ставането и лягането...ласничната лента... Се чувствам доста по-добре. Имам въпрос към момичетата, които са си правили масажи на гърдите... От кога започнахте? 🤔 Говорих с моя доктор, той ми каза след месец най-рано. Вие правите ли си масажи на гърдите? И кога ви се оеднаквиха двете гърди като форма? 🤔

# 103
  • Варна
Здравейте, момичета. 11ти ден след операцията, като изключим "спането по гръб", ставането и лягането...ласничната лента... Се чувствам доста по-добре. Имам въпрос към момичетата, които са си правили масажи на гърдите... От кога започнахте? 🤔 Говорих с моя доктор, той ми каза след месец най-рано. Вие правите ли си масажи на гърдите? И кога ви се оеднаквиха двете гърди като форма? 🤔

Моят доктор не препоръчва масажи. Няколко пъти го попитах, той беше категоричен, че няма нужда да правя.

Иначе моите гърди от 2-3 дни ги усещам някак по-мекички и вида им стана по-естествен. Дясната ми е малко по-проблемна и се смъква по-бавно, но разликата е толкова минимална, че почти не се забелязва. Тя стои и леко по-оттекла още. Аз също нося ластична лента. Но да си призная отвреме на време я слагам, защото трудно я търпя. Simple Smile

Аз вече свикнах със спането по гръб. Болки нямам никакви с изключение на шевовете под гърдите. Не знам дали е нормално това и колко време ще продължи, но е много неприятно.

Последна редакция: нд, 25 апр 2021, 18:53 от AvaN

# 104

Да, точно след месец. Моите гърди си бяха еднакви от началото или поне аз не съм забелязала някаква видима разлика, но е нормално по принцип да има неравномерни отоци. Имай търпение.

Общи условия

Активация на акаунт