Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 15

• 62 931
  • 732
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте, вече минаха 2 месеца от моята операция за увеличаване на бюста, но все още усещам двете си гърди по различен начин- едната е по-изтръпнала...Нормално ли е да ги усещам различно след толкова време? При вас до кой месец се променяха гърдите?

# 196
Здравейте, вече минаха 2 месеца от моята операция за увеличаване на бюста, но все още усещам двете си гърди по различен начин- едната е по-изтръпнала...Нормално ли е да ги усещам различно след толкова време? При вас до кой месец се променяха гърдите?
Аз съм на 1 месец, няма да съм ти полезна с отговора, но мисля, че при мен дискомфорта идва от сутиена. Вече нямам оток, но въпреки това ми стяга зверски и отдолу ми се впива в разрезите и постоянно го дърпам. Когато го сваля за час, всичко ми минава. Ти само медицинския сутиен ли носиш?

# 197
До скоро носих само медицински и тъкмо мислех да започна да нося обикновени сутиени без банели и моя доктор ми каза да нося спортни 6 месеца, така че от 10 дни вече нося спортен сутиен . С медицинския само спя. Тази гърда , която чувствам изтръпнала, изглежда по-голяма , но може би все още не е слегнала като другата.Още от началото я усещам и виждам по-различна.

Последна редакция: пн, 10 май 2021, 21:10 от bubanka

# 198
  • Пловдив
Нормално е да, 2 месеца не са кой знае колко време. Аз усещах моите различно, някъде до към 7-8 месец. Бяха твърди и недобреоформени. Чак след това омекнаха напълно и придобиха окончателна форма и големина. Ако трябва да обобщя след година при мен се видя окончателният резултат. С едно уточнение обаче, аз съм и с повдигане, не само имплант. Вероятно затова е трябвало толкова много време.
Ако има нещо което Ви притеснява, направо попитайте доктора.

# 199
Нормално е да, 2 месеца не са кой знае колко време. Аз усещах моите различно, някъде до към 7-8 месец. Бяха твърди и недобреоформени. Чак след това омекнаха напълно и придобиха окончателна форма и големина. Ако трябва да обобщя след година при мен се видя окончателният резултат. С едно уточнение обаче, аз съм и с повдигане, не само имплант. Вероятно затова е трябвало толкова много време.
Ако има нещо което Ви притеснява, направо попитайте доктора.
Със сигурност ще го попитам, но предполагам, че ще ми каже да изчакам до шестия месец... исках да разбера дали и други са усещали двете гърди по различен начин и дали резултата, който виждам в момента е окончателния или гърдите ми ще се променят още с времето...Аз бях с нулев (наистина нулев старт) и сега съм с 600

# 200
  • София
Напълно е нормално да се усещат двете гърди по различен начин. Това са два отделни разреза, все едно две отделни операции. Двата мускула са различно развити и е нормално да се възстановят по различно време.

# 201
Момичета,моята дата е средата на май при д-р Генов! Стискайте ми палци,много се притеснявам дали ще се харесам,защото не исках белези от повдигане и доктора се съобрази с това,каза че съм на границата и може да опитаме. Ще бъда с Мотива 320 silk с чип,някой има ли поставени такива? Доктора каза,че този чип по никакъв начин не вреди,но ми е малко странна идеята да бъде вътре в мен. Също така холестерола и  еритроцитите са ми завишени,което не било проблем за операцията,но ме притеснява по принцип този холестерол,някой има ли подобен проблем ?!
Здравейте, момичета! Събирам мнения за работата на д-р Мартин Генов относно уголемяване на гърди. Търся добър специалист в тази област и бях очарована от резултатите според снимките в страницата му. Моля авторката да сподели опит от срещата си с него, бих била благодарна и на други мнения свързани с въпросния доктор и работата му. Благодаря предварително!😊🌸

# 202
Момичета чета ви от няколко дни.Имам още няколко теми да изчета до края.Благородно ви завиждам,че можете да сбъднете мечтата си.
Аз от както се помня искам да си сложа силиконов бюст,защото изобщо нямам,но моя мъж категорично отказва да изтеглим заем за "моята прищявка".Аз така или иначе не му ги показвам и той си е свикнал вече и явно се е примирил,че гърди няма да пипа,така че не му пречи.Проблема ми е на психична основа.Може би  в "другия живот" ще имам и аз нормален бюст.
Ако имате възможност го направете и за секунда не се колебайте.

# 203
Здравейте. Бих искала само да попитам дали някоя от вас се е свързвала със Стоянов относно евентуално изтегляне на датата за консултация по-скоро и дали са взели молбата й предвид. Честно казано не ми се чака чак до Септември  само за консултация. Благодаря!

# 204
Здравейте. Бих искала само да попитам дали някоя от вас се е свързвала със Стоянов относно евентуално изтегляне на датата за консултация по-скоро и дали са взели молбата й предвид. Честно казано не ми се чака чак до Септември  само за консултация. Благодаря!
и аз се надявам за по-ранна дата, чак за края на ноември е моята Sad

# 205
ами момичета защо не се сетихте по рано да звъннете да запишете час за Стоянов , аз звъннах януари още ,за час за консултация а тя е за края на юни.Може ли момичета оперирани от него да ми пратят снимки на лично, ще съм благодарна

# 206
ами момичета защо не се сетихте по рано да звъннете да запишете час за Стоянов , аз звъннах януари още ,за час за консултация а тя е за края на юни.Може ли момичета оперирани от него да ми пратят снимки на лично, ще съм благодарна
Защото някои се възстановявахме от операция и не очаквахме, че ще се чака половин година. 🙂

# 207
Със сигурност ще го попитам, но предполагам, че ще ми каже да изчакам до шестия месец... исках да разбера дали и други са усещали двете гърди по различен начин и дали резултата, който виждам в момента е окончателния или гърдите ми ще се променят още с времето...Аз бях с нулев (наистина нулев старт) и сега съм с 600
Ехаааааа 600 Сс при нулев старт. При кой доктор и доволна ли сте от резултата? Ако бихте споделили и снимка, може и на лично 😊

Последна редакция: вт, 11 май 2021, 19:05 от bubanka

# 208
Ехаааааа 600 Сс при нулев старт. При кой доктор и доволна ли сте от резултата? Ако бихте споделили и снимка, може и на лично 😊
При Людмил Пеев във Вита. При мен 600 не изглеждат много  Simple Smile

# 209
Ако може и на мен снимка и аз съм горе долу с толкова 🤗

Общи условия

Активация на акаунт