Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 15

• 62 825
  • 732
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте, мили дами!
Колко дълго време взимахте решение за импланти? Аз съм в страхотна дилема дали да е само повдигане или с импланти, заради всички тези отзиви по BII (Breast Implant Illness) и умирам от страх тялото ми да не ги отхвърли. От една година само за това мисля и още не знам какво да правя. Като цяло докторите са убедени за импланти, но те така или иначе друго няма да кажат.

Здравей, щом все още се чудиш, хубавото в твоя случай е, че е най-добре първо да направиш повдигане и след около 6 месеца евентуашно да сложиш импланти. Знам, че този вариант е най-успешен и така ще имаш време да помислиш.
Аз лично преди 11-12 години много четях форума на Тялото и много исках да си увелича бюста, но нямах възможност, а и не бях раждала. Добре, че не съм успяла да го направя, защото най-вероятно щях да съм с импланти на вече забранените фирми и щеше да се е наложила втора операция и на този етап след кърменията - трета.
А ти щом имаш нужда от повдигане, значи си на етап “готова” за операцията.
Моето мнение е, че ако много го искаш ще го направиш, но ако имаш голям страх и мисълта, че ще го направиш, ти предизвиква чувство на тревожност - недей.
И все пак, направи си първо повдигане, после помисли отново. Тогава има вероятност да се харесаш без импланти или да си пречупиш мисленето след вече една операция и да си по-смела за имплантите Simple Smile
Успех !

# 526
Здравейте, мили дами!
Колко дълго време взимахте решение за импланти? Аз съм в страхотна дилема дали да е само повдигане или с импланти, заради всички тези отзиви по BII (Breast Implant Illness) и умирам от страх тялото ми да не ги отхвърли. От една година само за това мисля и още не знам какво да правя. Като цяло докторите са убедени за импланти, но те така или иначе друго няма да кажат.

Здравей, щом все още се чудиш, хубавото в твоя случай е, че е най-добре първо да направиш повдигане и след около 6 месеца евентуашно да сложиш импланти. Знам, че този вариант е най-успешен и така ще имаш време да помислиш.
Аз лично преди 11-12 години много четях форума на Тялото и много исках да си увелича бюста, но нямах възможност, а и не бях раждала. Добре, че не съм успяла да го направя, защото най-вероятно щях да съм с импланти на вече забранените фирми и щеше да се е наложила втора операция и на този етап след кърменията - трета.
А ти щом имаш нужда от повдигане, значи си на етап “готова” за операцията.
Моето мнение е, че ако много го искаш ще го направиш, но ако имаш голям страх и мисълта, че ще го направиш, ти предизвиква чувство на тревожност - недей.
И все пак, направи си първо повдигане, после помисли отново. Тогава има вероятност да се харесаш без импланти или да си пречупиш мисленето след вече една операция и да си по-смела за имплантите Simple Smile
Успех !
Здравей! Много благодаря за отговора. Твърдо съм решила, че ще правя операция на гърдите , в това поне съм сигурна. Много добър съвет ми даде, да пробвам първо само с повдигане, лошото е, че са две операции с голям разход и почти една година няма да мога да тренирам което правя всеки ден, но пък така съвсем ще се убедя дали искам импланти или не съм готова. Мерси. Извинявай за личният въпрос, но ти сложи ли си импланти след това или се отказа тотално?

# 527
Лично за мен, това е сериозно решение и се иска време да "отлежи" идеята, както и определена степен на зрялост. Също са важни и подбудите, заради които се прави. Аз лично съм минала етапа да съм харесвана и забелязвана, семейна жена съм, имам две деца. Причината да искам операция е за лично мое самочувствие. Когато родиш две деца и ги кърмиш дълго, пораженията върху бюста могат да са много неприятни. Моите гърди се скапаха и изобщо не ги харесвам. А съм млада жена и някак си не мога да го преглътна. Grinning Операция обмислям от около 8 месеца, но засега е само идея и разучаване на въпроса. Тъй като аз категорично не искам големи гърди, може да се наложи първо да направя повдигане и после евентуално импланти. Имам лека птоза и съм почти сигурна, че ще ми предложат голям имплант за да повдигне достатъчно гърдите, а аз не желая големи гърди.

# 528
Операцията ми е насрочена вече. Освен това вече го искам и смятам, че реално имам нужда, не е както преди.
Вярно, разход са двете операции, но ще е по-лошо за теб ако резултатът е незадоволителен при операция 2 в 1, а ако не си сигурна, защо да го правиш…
Сигурна съм, че ако вземеш решението осъзнато и с желание, това ще са добре похарчени пари.

# 529
Ида, много ти благодаря за бързият отговор. Успокои ме, че не съм единствената да се колебая толкова дълго време. Истината е, че искам да си сложа, но ме е страх.

Напълно те разбирам! Трябва за себе си да решиш страха, или желанието надделява. Да, може да ти се случат някакви неща след поставяне, но шансът да не ти се случат, поне засега е по-голям.
Аз съм качвала своя снимка по напред с изходното и сегашно положение при мен. И искам да ти кажа, че ако имах и минимални свои гърди, бих ги повдигнала и никога не бих сложила имплант. Имам достатъчно висока самооценка и едни пластмасови цици по никакъв начин не биха ми я повишили.
Просто аз съм изтеглила късата клечка и съм плоска като дъска.

По отношение на харесването ми и придържането към естествена визия, искам да кажа, че сега и 100 пъти да се върне времето, никога не бих добавила и милиграм повече в гърдите си.
Предимствата за мен са страшно много - нямах никаква болка, или дискомфорт след операцията, защото гръдният ми мускул е напълно съхранен заради малкият имплант. Мога да дишам дълбоко, нищо не ми тежи, няма да имам и проблеми с гръб/кръст. Още няма и месец след операцията, а аз от седмица тренирам долна част без никакъв проблем. Ще мога да се върна след 2 месеца и към бягането, без да се замислям дали гърдите ми няма да се пръснат докато бягам, без да трябва да мисля дали сутиена е достатъчно стабилен да издържи тежестта и т.н.,и т.н.
Просто имам гърди и съм супер доволна, и от друга страна, досегашният ми начин на живот не се променя заради тях, което за мен беше цел номер 1.

А и винаги когато искам по - драматична визия, сутиенът push up върши чудеса Simple Smile
Ще кача една снимка, на която моите 275сс хич не изглеждат като толкова. Пък след като омекнат и може да ги събира повече сутиена, вярвам резултата ще е още по-добър.

Харесвайте се, момичета! Всяка една от нас е уникална по свой начин и размерът на сутиена не ни прави това, което сме.

# 530
  • Бургас
Wow, Ида , колко огромни изглеждат, по моите критерии, де  Simple Smile
Абсолютно си права за всичко, може би и аз трябваше да направя повдигане +имплант, за да са малко по-малки, но хич не щях белези и т.н Иначе само повдигане и при мен нямаше как, защото само кожа си имах Simple Smile
Всъщност установих, че преди носех повече деколтета и т.н, а сега гледам да са ми прибрани.
Но пък по бански положението е идеално, стоят ми доста съразмерно.
Сега си изнамерих една снимка, даже хич не са големи Smiley

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 16 юни 2021, 13:18 от Алина

# 531
И аз много се чудех за повдигане +имплант. Но след консулултация с доц. Романски той категорично каза, че нямам нужда от импланти, а само повдигане. Имам и дата за операцията, така че живот и здраве ако не ми харесват ще слагам и имплант. При мен старта е 75Д-Е...

# 532
Момичета, показвате страхотни гърди! И на Ида и Алина са прекрасни.За моите виждания и разбирания тези гърди са си големи  и седят много красиво. Аз искам възможно най-малките които ми предложиха - 220 сс, защото не искам да съм повече от чашка С, а сега съм толкова. Просто искам да се повдигнат, но и да имат горе обем, че сега не е красиво положението. Със сутиен изглеждам супер, но каква муха ми е влязла в главата та не спирам да мисля за импланти. Не стига, че сексуалният ми живот не е определено във вихъра си пък и съм и на 42 г. и се чудя къде съм тръгнала, но толкова много ми се иска. Виждам, че е не лесно решение. Благодаря ви за цялата подкрепа. Това е прекрасно, че тук има такъв форум да обменяме опит и мнения.

# 533
На 42 г. не си прехвърлила границата, за да не направиш нещо за себе си Simple Smile Освен това,  когато станеш на 52 може би ще си кажеш: А защо не го направих на 42…
Относно сексуалния живот, може пък след една такава промяна да се промени и той Wink

# 534
  • Бургас
Момичета, показвате страхотни гърди! И на Ида и Алина са прекрасни.За моите виждания и разбирания тези гърди са си големи  и седят много красиво. Аз искам възможно най-малките които ми предложиха - 220 сс, защото не искам да съм повече от чашка С, а сега съм толкова. Просто искам да се повдигнат, но и да имат горе обем, че сега не е красиво положението. Със сутиен изглеждам супер, но каква муха ми е влязла в главата та не спирам да мисля за импланти. Не стига, че сексуалният ми живот не е определено във вихъра си пък и съм и на 42 г. и се чудя къде съм тръгнала, но толкова много ми се иска. Виждам, че е не лесно решение. Благодаря ви за цялата подкрепа. Това е прекрасно, че тук има такъв форум да обменяме опит и мнения.
Светла, аз ще стана на 44 тази година и си направих операцията преди 2 години, т.е на почти 42г
Нищо ни няма на годините. Като бях млада и със стегнати ц*ц*, пък било то и малко В, хич и не съм се замисляла да се режа.

# 535
Момиче, 40 е новото 20, нали знаеш 😉
Аз съм на 35, приключила с раждания и кърмения и е дошло времето да направя нещо, което съм искала винаги.
Щом това е нещо, което ще те накара да се чувстваш добре в кожата си, действай смело!

Алина,наистина е уау, но с такъв сутиен 😁
Иначе са си съвсем нормални, чашката ми е С. И точно това ме радва много - ако искам, може да се виждат, ако ли пък не - са напълно пропорционални и по никакъв начин вадещи окото.
Твоите между другото, са страхотни и ти пасват идеално!

# 536
Пламена, според мен си взела правилно решение и не трябва да съжаляваш.
Аз не разбирам стремежа за огромни гърди и това "малеене", за което много жени говорят. Гърдите според мен, трябва да са пропорционални с останалата част от тялото и да не личи, че жената има корекции.

Светла, повече от 2 години мислих, като имах и платена операция, която отмених, след като започнах да чета и гледам за BII. Не съжалявам за решението си да се подложа на операция, чувствам се прекрасно и мисля, че постъпих 100% правилно. Хубаво е, че знаеш рисковете, човек трябва да е информиран.

Аз може би малко се стреснах, когато докторът ми каза, че с по- големия размер може да достигна до чашка Д, а аз не се стремя чак към толкова голям бюст. А съм и с много тесен гръден кош и не знаех дали няма да изглежда вулгарно, ако мога така да се изразя. Обаче след като прочетох, че повечето момичета съжаляват, че не са се спрели на по- големия размер и се зачудих дали не съм направила грешка. Но както и да е, говорила съм вече с доктора и ще слагаме 395cc. Благодаря за отговорите на всички и хубав ден!😊

# 537
Светла, не мисля, че възрастта трябва да те спира. Напротив, според мен е точното време. Моята беше преди 8 месеца. Току що навърших 40. Идеалното време. Бях празно С, станах Д, но за моята фигура стоят изключително симетрично и не са огромни. Аз съм с тясна талия и широк ханш (същинска Дженифър Лопес 🤣) сега си върнах формата от младини със стегнато, пълно С.
Обмисли, но не се мисли за престаряла. Та сега сме в разцвета си 🤗

# 538
Изключително съм ви благодарна за отговорите и подкрепата! От д-р Георгиев и д-р Стоянов, на кой бихте се доверили?

# 539
Светла, аз след месец ще стана на 40. Операцията ми беше преди 27 дни. Родила съм и съм кърмила 2 деца и реших, че вече е време за мен. Не съжалявам за решението си и смятам, че за мен това е най-подходящият момент.
Бих искала съвет от вас момичета. Имам притеснение, което не знам до колко е основателно. Както писах минаха 27 дни от операцията ми. С Мотива 475 съм. Мисля че имам дабъл бабъл. В понеделник имам час при хирурга, който ме оперира. Не искам да качвам снимки, но на момичетата, които мислят, че могат да ми помогнат със съвет или преценка, ще изпратя на лични.

Общи условия

Активация на акаунт