Абонаментни кутии в България - Тема 16

• 55 221
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
Кибрит направиха грешка като писаха в темата. Стана егати детската градина.

# 151
  • Пловдив
Кибрит точно на време пускат околоочния, бая време мина от серума на Мажи-то
Не разбирам защо тук си пишете желанията, Кибрит винаги пращат имейл за обратна връзка какво искаме да има в кутиите им.
Със сигурност няма да закупя кутия с лак за нокти или с червило /освен, ако не са бонус мострички/.

# 152
  • София
Пишем си ги навсякъде. 😉

# 153
  • Варна

През Май ще откриеш уникалната и супер иновативна Blue Light Protection Mask от Мudmasky на стойност 93 лв., която предпазва кожата от вредната синя (HEV) светлина, излъчвана от екраните на лаптопите, телефоните, таблетите, телевизорите. Ще откриеш и водоустойчивата очна линия The Pen Eyeliner от любимите ни 3INA на стойност 28 лв. Очаквай общо 5 УАУ изненади в BelleBox 'Май' на обща стойност 158 лв. АБОНИРАЙ СЕ

# 154
  • виртуално
Искам пак да си поръчам кутия по избор от MFB, но от някои продукти искам по 2бр.
Възможно ли е един брой да го заявя от списъка,а втория като замяна на нещо друго ?

# 155
Да, възможно е.

# 156
Искам пак да си поръчам кутия по избор от MFB, но от някои продукти искам по 2бр.
Възможно ли е един брой да го заявя от списъка,а втория като замяна на нещо друго ?
Зависи ит продуктите и каква наличност имат от тях. Питайте ги във фб или на имейл. Аз исках два еднакви балсама и ми казаха, че не може, защото нямат голяма наличност от тях.

# 157

През Май ще откриеш уникалната и супер иновативна Blue Light Protection Mask от Мudmasky на стойност 93 лв., която предпазва кожата от вредната синя (HEV) светлина, излъчвана от екраните на лаптопите, телефоните, таблетите, телевизорите. Ще откриеш и водоустойчивата очна линия The Pen Eyeliner от любимите ни 3INA на стойност 28 лв. Очаквай общо 5 УАУ изненади в BelleBox 'Май' на обща стойност 158 лв. АБОНИРАЙ СЕ

Ехаа, супер продукти! 😍😍😍
Отдавна искам да пробвам нещо на Зина, а маската за защита от синя светлина изглежда много интересна!
Благодаря, че сподели!
Поръчах си я вече, просто не се стърпях, чакам и майския кибрит, пак първо редовно тяхно издание ще ми е. 🙈
Благодаря ви, момичета, за полезната тема, ще си получа доста интересни продукти! 😊

# 158
Не съм поръчвала такива кутии от 5 години, но случайно попаднах на Good box и поръчах 2. Май повече ми се нрави да знам какво има вътре. Ще ви чета с интерес.

# 159
  • София
И аз поръчах good box заради крем, сега се чудя на лятнТа на pick and dazzle.
Някой с отзиви за cocosolis, наистина ли се почернява от него и при все че е 100 мл за колко дни на плажа стига? (Говоря за продукта за почерняване без фактор)

# 160
Почернявя се да и то доста и бързо. На мен ми стигна за 15 дни горе-долу, но не съм на 100% сигурна. По цяло лято съм на море и миналото изхабих две опаковки, но не всеки ден съм била на плаж. Маслото не е препоръчително за първи дни на плажа, шансът от изгаряне е голям, поне по-миналата година при мен се получи така. Според мен е икономично, не е нужно много количество като се прекали попива бавно и е неприятно усещането на пържене. Ползвала съм го и върху слънцезащита с малък фактор и пак виждах разлика. Ароматът му е уникален.

# 161
  • Варна
Маслото за тен на кокосолис е хубаво и да почернява се от него бързо. Аз не бих го взела на редовна цена, в кутия Ок, обаче ме дразнеше че няма фактор и се мажа с 2 продукта така. Още имам от миналото лято не изхабено не знам да го хвърлям ли или не? Идеи?
Иначе Гуд бокс са ми пратили мейл за майската кутия - ще поръчвам, но ще изчакам звездата - слънцезащита ще е определено и продукт за коса - дано е различно от шампоан че наскоро имаше. Кибрит ме отказаха с маслото, което са пъхнали, хич не обичам масла.

# 162
  • София
Какво масло в Кибрит? Пропуснала съм.

# 163
Ще има слънцезащитен крем в Кибрит от  Dr. Derm, както и техен околоочен крем. Не съм ползвала техни продукти, но реших да ги пробвам. Коколис не ги препоръчвам за слънцезащита.

# 164
  • Варна
Какво масло в Кибрит? Пропуснала съм.
КАКВО ИМА В КУТИЯТА?
🌞 Май е обещание за ново начало, което иска да ни разходи из слънчеви поляни, докато се държим ръка за ръка и се смеем заедно с птиците. 👫
🙈 Вълнуваш ли се да откриеш какво те очаква в новото издание за месец май? 🤫

🙋 Сигурни сме, че ще разгадаеш нашите подсказки:

☀ продукт, с който да посрещнеш слънцето с усмивка
😏 грижа за най-деликатната зона, за да си винаги озарена
🌿 арома релакс за копринено гладка кожа
🌹 уханни масла, в които се е “скрила” пролетта
👉🏼 и още...

🙋♀ Нещотърсачите подбраха общо 6⃣разнообразни съкровища на обща стойност над 115 лева от брандове, с които нямаме търпение да те запознаем! 🤗

Общи условия

Активация на акаунт