Абонаментни кутии в България - Тема 16

• 55 229
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Aха! Нямам догадки какво ще е това с маслата. Но аз обичам масла! 🥰

# 166
И аз нямам нищо против да има масло. А защо мислите, че ще има слънцезащита и в Гууд Бокс🤔

# 167
Аз от повече слънце защита нямам нужда, имам един нов крем и един току що започнат. Ще ми стигнат за цяло лято ми се струва.

Хапнах си бисквитката от Гуд бокс, супер беше. А писах че не харесвам такива неща в кутиите. 🙂

# 168
  • Варна
И аз нямам нищо против да има масло. А защо мислите, че ще има слънцезащита и в Гууд Бокс🤔
Така ми звучи, за това ще изчакам звездата на кутията.

# 169
  • София

През Май ще откриеш уникалната и супер иновативна Blue Light Protection Mask от Мudmasky на стойност 93 лв., която предпазва кожата от вредната синя (HEV) светлина, излъчвана от екраните на лаптопите, телефоните, таблетите, телевизорите. Ще откриеш и водоустойчивата очна линия The Pen Eyeliner от любимите ни 3INA на стойност 28 лв. Очаквай общо 5 УАУ изненади в BelleBox 'Май' на обща стойност 158 лв. АБОНИРАЙ СЕ

Тази очна линия не беше ли вече в една тяхна кутия?!

# 170
Мисля, че я имаше... Супер еднотипни са ми Belle-то... Имам чувството, че въртят 4 марки и дотам. Отписала съм ги преди месеци

# 171
  • Варна
На Зина е имало 2 червила, каял и спирала. В сайта на BelleBox се вижда кога, какво сме получавали Simple Smile

# 172

През Май ще откриеш уникалната и супер иновативна Blue Light Protection Mask от Мudmasky на стойност 93 лв., която предпазва кожата от вредната синя (HEV) светлина, излъчвана от екраните на лаптопите, телефоните, таблетите, телевизорите. Ще откриеш и водоустойчивата очна линия The Pen Eyeliner от любимите ни 3INA на стойност 28 лв. Очаквай общо 5 УАУ изненади в BelleBox 'Май' на обща стойност 158 лв. АБОНИРАЙ СЕ

Тази очна линия не беше ли вече в една тяхна кутия?!

Какво е това чудо маска предпазваща от компа Fearful

# 173
🌿 През месец май My Full Box ще ви изненада с над 10 продукта, вдъхновени от пролетта и изобилието в природата! 🌷
Цяла палитра от пролетни емоции в една пълна кутия My Full Box! 🎁

🤩 Насладете се на:

- Подхранване и хидратация с най-добрите корейски маски
- Обновяваща грижа за лице с магични съставки от Тундрата
- Озаряващ ритуал за кожата с масло от ший и растителни екстракти
- Минерална декоративна козметика в универсални цветове, подходяща за най-деликатната и чувствителна кожа
- И още, и още...

▶Безплатна доставка до офис на Спиди с код FREESPEEDY
▶Над 10 продукта в кутията My Full Box през май
▶Корейска грижа за кожата и качествена минерална козметика
▶Стойност, която значително надхвърля цената на кутията
▶100% оригинални и качествени продукти
▶Специални отстъпки за всички клиенти с абонамент
▶Доставка след 24-ти май

# 174
В my full box да не пускат случайно продукт на Натура Сиберика,ако е така са много хубави.Аз съм имала крем за ръце и душ гел,качествени продукти на добра цена.

# 175
  • София
Кога се пуска поръчка към MFB за кутията през м. 5?
Има ли обявена цена?

Редактирам се: видях цената и информация за доставката. Simple Smile

Последна редакция: пн, 26 апр 2021, 16:51 от Amiamo

# 176
Вчера пробвах крема с витамин С от Гуудбокс, много е приятен като усещане и е с хубав аромат. Сега се чудя на Кибрита заради слънцезащитния и околоочния крем. Имате ли отзиви за марката Dr. Derm? Чакам от Гуудбокс да открият продукт за да преценя коя от двете да поръчам.

# 177
Поръчах My Full Box, но никъде не видях поле,в което да въведа кода и си ми стои доставката до офис на спиди.

# 178
  • София
Поръчах My Full Box, но никъде не видях поле,в което да въведа кода и си ми стои доставката до офис на спиди.

И да въведеш кода, от СПИДИ пак ще ти начислят такса.

# 179

И да въведеш кода, от СПИДИ пак ще ти начислят такса.

Не е вярно. Махат се парите за доставка и после се добавят тези на Спиди и стойността става колкото само на кутията.

Трябва да отидете в кошницата

Вчера пробвах крема с витамин С от Гуудбокс, много е приятен като усещане и е с хубав аромат. Сега се чудя на Кибрита заради слънцезащитния и околоочния крем. Имате ли отзиви за марката Dr. Derm? Чакам от Гуудбокс да открият продукт за да преценя коя от двете да поръчам.

Аз лично нямам опит с марката, обаче много я хвалят.

Последна редакция: пн, 26 апр 2021, 18:01 от MarianaP

Общи условия

Активация на акаунт