Абонаментни кутии в България - Тема 16

• 55 170
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
Аз се чудя за Гууд бокс, но този античелулитен нито мисля да го ползвам, нито ще свърши неща, а той явно е основния продукт в кутията.
Остават ли кутии за поръчка при тях след като започнат с изпращането? Че да видя какво друго има оттук.
Все още са налични кутиите за март и април, аз ще изчакам.

# 391
  • Варна
Аз се чудя за Гууд бокс, но този античелулитен нито мисля да го ползвам, нито ще свърши неща, а той явно е основния продукт в кутията.
Остават ли кутии за поръчка при тях след като започнат с изпращането? Че да видя какво друго има оттук.
Остават кутии понякога.... на късмет е работата.

# 392
  • Варна
Good Box имат много хубави кутии в последно време. Този лосион бих го ползвала зимата, че е със затоплящ ефект.
Mamma Box, не са публикували нищо в страницата си от 2020г. Не е много сигурно, че ще се върнат, но не пречи да им се пише и провери, дали не им е останало нещо налично

Последна редакция: нд, 09 май 2021, 20:55 от Real Fantasy

# 393
Ще му дам шанс на лосиона, поръчах Good Box. Искам нещо подобно да включа, съчетано с тренировки и режим на хранене. Не очаквам уау  резултат, но поне леко тонизиране и заглаждане на кожата.... Дано 😊

# 394
  • София
You Are Worth It разкриха втори продукт:

🌙Нощна терапия с РЕТИНОЛ🌙

Още един великолепен продукт ви разкриваме от нашата birthday box. Цената му е 72.90 лв❗️, а само през май, заедно с ексфолианта на Saff, можете да грабнете нашата кутия за 39.99 лв. Вътре ще ви очакват още невероятни продукти 🎀

А ето още информация за нощната терапия 🌙на @cllcgn

Ефективна нощна терапия с 0.3% съдържание на Ретинол. Витамин А е доказано най-ефективната съставка в борбата с признаците на стареене на кожата. Подобрява тонуса и текстурата й, като изравнява тена и видимо намаля фините линии и бръчки.
Формулата е обогатена с високо съдържание на сквалан, изключително дълбок хидратант, което прави структурата на терапията лека и нежна с гарантиран комфорт при нанасяне и употреба.

# 395
You Are Worth It  това е с ли едни розови кутии?
Този май месец чакам само Кибрит..
До дома в който живея има два магазина Лили единия е буквално залепени до нас, другия на минута и един ДМ на две минути... а аз само по кутии се зарибявам...

# 396
На Mamma box последната публикация е от 31.03.2021г със снимка на кутия и надпис Coming soon. Чакаме ги.

[/b]
Good Box имат много хубави кутии в последно време. Този лосион бих го ползвала зимата, че е със затоплящ ефект.
Mamma Box, не са публикували нищо в страницата си от 2020г. Не е много сигурно, че ще се върнат, но не пречи да им се пише и провери, дали не им е останало нещо налично

# 397
В МФБ са добавили някои продукти от кутията с декоративна козметика към тези, с които може да си направиш кутия.
Поръчах една Направи си сам с 9 продукта като си добавих спиралата и сенките.
В останалите категории продуктите не са подменяни.
Ето малко отзиви за някои продукти, които ги има в МФБ направи си сам
Маска за ръце и нокти Etude House Help My Finger Nail Finger Pack - маска за пръсти. Поръчах я с предната си направи си сам кутия, защото останалите продукти са кремове за ръце и лак за нокти. Имам достатъчно кремове, а в къщи не се лакирам, затова реших да пробвам маската. Не ми допада продукта, много е пипкаво да си ги нанижеш всички 10 на пръстите и да стоиш после с тях 15 минути без нищо да пипаш, а и ефект не виждам от маската. Не бих си я купила определено. С новата кутия взех лака, аз няма да го ползвам, но дъщеря ми ще му се зарадва. Някой поръчва ли е кутия с продукт изненада да каже какво са му сложили вътре?

Течни сенки за очи EYEKO Galactic Lid Gloss, цвят Zodiac, 4 мл. - имам ги от lookfantastic, могат да се поръчат с МФБ. Първо тубичката не е удобна, за да изцъркаш въобще нещо дори внимателно да стиснеш излиза изведнъж огромно количество продукт, който просто няма как да използваш на едно гримиране. Остатъка бързо изсъхва и не става повече за употреба. Аз не съм фен на такива типове сенки с много глитър, но иначе са красиви, ако ви допадат по-блестящи сенки, ще ви харесат. Могат да се плзват самостоятелно или върху други сенки за добавяне на блясък. Аз си ги наплесках и на устните да уползотворя това, което изкочи от тубата. Много ми хареса как изглеждат на устните, но определено не са за там. Бързо се изтриха при хапване и пийване и изсушават устните, на другия ден устните ми бяха много сухи.

# 398
  • София
Искам да пробвам Ретинол, но ли се струва че сезонът не е подходящ, дори и да използваш висока слънцезащита.  Бъркам ли?🤔

# 399
  • София
Искам да пробвам Ретинол, но ли се струва че сезонът не е подходящ, дори и да използваш висока слънцезащита.  Бъркам ли?🤔

Какво общо има? Това е витамин А, не съм чела да има ограничения. Питам защото и аз съм харесала един тоник с ретинол.

# 400
  • Варна
Няма слънцезащита, която да пази на 100%. Не е добра идея да се започва с ретинол при много висок UV индекс Simple Smile

# 401
Ретинол от есента до пролетта, така знам аз, в момента привършвам моя и ще го спра за лятото.
Освен ако не си супер прилежен от към слънцезащита, с най-висок фактор и подновяване през няколко часа...
Защото ретинола повишава чувствителността на кожата към слънчевата светлина, поради което се увеличават шансовете за увреждане от слънчевите лъчи, които са най-силни и вредни през лятото.
Аз не бих рискувала.

# 402
  • София
Уф, чудя се. Оферта си е . Ама пък много продукти за лице имам. Simple Smile)

# 403
Цитат на: anbibian link=topic=1326940.msg42812365#msg42812365 date=1620628802

[b
Някой поръчва ли е кутия с продукт изненада да каже какво са му сложили вътре?[/b]
На мен ми изпратиха това кремче.

# 404
Аз още използвам Ретинола,но и не съм много на слънце през деня.Спретнах една кутия с 9 продукта.

Общи условия

Активация на акаунт