Абонаментни кутии в България - Тема 16

• 55 153
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Благодаря за разяснението.
Аз вече поръчах лятната кутия на Goodbox и за сега съм пас, но искам да питам за тези олиа за тен. Аз не се пека, тен няма да правя но много ме влече това с шоколада. Предполагам, че олиото си е подхранващо и мога да го ползвам и без да се пека?
Чак днес забелязах че кутиите на Good box са с различни цени.

# 556
  • София
Може, но си е доста мазно и плътно за всекидневието, поне според моите разбирания. 😊

# 557
Ще задържа покупката тогава, поне за сега.
Този антицелулитния от Кибрит първоначално въобще не усещах да загрява, но може би на петото мазане вече усещам по-силен загряващ ефект. Добре, че ви чета, не съм ползвала такива продукти преди, щях да си помисля, че имам алергична реакция Joy
Искам да попитам за почистването на лицето. Някой спомена, че използва двойно почистване с масла. Може ли да ми обясните по подробно, какъв е този тип продукт, как се прилага, заедно или отделно от изминалия, измива ли се и т.н.

# 558
  • Варна
Ще задържа покупката тогава, поне за сега.
Този антицелулитния от Кибрит първоначално въобще не усещах да загрява, но може би на петото мазане вече усещам по-силен загряващ ефект. Добре, че ви чета, не съм ползвала такива продукти преди, щях да си помисля, че имам алергична реакция Joy
Искам да попитам за почистването на лицето. Някой спомена, че използва двойно почистване с масла. Може ли да ми обясните по подробно, какъв е този тип продукт, как се прилага, заедно или отделно от изминалия, измива ли се и т.н.
Двойното почистване е първата част от традиционната корейска рутина за красота. Първо се използва почистващ продукт на мастна основа, който може да е течен като олио или по-твърд, като балсам. Маслените почистващи продукти са най-доброто средство за премахване на нечистотии на маслена основа, като грим, слънцезащита и излишния себум. След тях се прави второ почистване, при което вече се използва почистващ продукт на водна основа, който премахва всички останали мръсотии. Продуктът на водна основа може да бъде под формата на пяна, гел или вода.
Когато имаш избор на продукт може да кликнеш върху бутона Виж всички: https://prnt.sc/1335vmv
Там освен информация за продуктите, можеш да видиш и отзиви за тях от хора, които реално са ги ползвали

# 559
Real Fantasy супер, мерси.

# 560
Получих си лятната кутия на Good box, трети вариант със слънцезащитата. Много ми харесва, защото попива лесно. Предпочетох този вариант на кутията, защото аз не мога да почернявам и предпочитам да се пазя от слънцето 😂. Много съм доволна, но не мога да я снимам, защото съм на работа. Кремът с блестящи частици е хубав, но доста течен. Когато пробвам всичко ще напиша отзиви.

# 561
Пристигна ми самър бокса ❤️ Чоко коколиса се е втвърдил не може се помпа ,явно наистина е истинско какаово масло

# 562
  • София
Да ама в био магазините го продават истинското какаово за 9-10 лв а cocosolisa e 40 😩
Мн ми се вижда... ако някой е ползвал да даде мнение

# 563
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Миналото лято го ползвах точно от някоя от кутиите.
Сега си го "правя" сама.Точно какаово масло е.За да не се втвърдява, се смесва с кокосово и винаги нанасям преди това продукт с SPF.

# 564
Разочарована съм от кутията на you are worth it за ЧРД. Освен обявените има едно балсамче и една шийт маска. Очаквах повече като за празнуване .

# 565
  • София
Да ама в био магазините го продават истинското какаово за 9-10 лв а cocosolisa e 40 😩
Мн ми се вижда... ако някой е ползвал да даде мнение
Aз го имам и го ползвам. На мен ми харесва, има приятен аромат и не ми оставя мазни следи, но съм чела и обратните мнения. Не е само каково масло обаче, май кокосовото преобладава.

# 566
Разочарована съм от кутията на you are worth it за ЧРД. Освен обявените има едно балсамче и една шийт маска. Очаквах повече като за празнуване .
Благодаря за споделеното. Много време се чудех дали да я поръчам, най-вече заради Saff, накрая се отказах.
Чакам с нетърпение какво ще разкрият от Кибрит от юнската кутия.

# 567
В Чоко кокосолиса има какаово,кокосово,ший,сладък бадем,жожоба  и още две три....глезотия си е ,но много го исках,а със серума с витамин Ц и др неща си е направо далавара ,имам и блестящото масло на кокосолис,ще си ги комбинирам,а като ми свърши ще си слагам домашно какаово и кокосово.От години се мажа с какао,кокос и бадем ,правя си ги по специална технология -замразявам за малко и после миксирам с миксер,нещо се хаква структурата на какаовото и не се втвърдява после толкова....ще си го държа в флакона на чокото😎

# 568
Получих кутията на You are worth it box. За първи път я поръчвам. Аз също очаквах повече продукти от постовете на страницата им, че е за рождения им ден, т.е ще е по-специално издание. Но за мен е стандартна кутия за месец май. А и разгледах предишните им кутии, поставят между 5 или 6 продукта. Надявам се продуктите да си заслужават. Марките са добри.

Последна редакция: ср, 19 май 2021, 21:17 от CatherineV

# 569
  • София
На мен ми харесва You are worth it... само ретинола няма да ползвам. Него ще го продам или разменя.

Общи условия

Активация на акаунт