Абонаментни кутии в България - Тема 16

• 55 189
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Поръчах новото кибритче .

# 511
  пристрастена съм😄
И аз! Но докато се начудя дали да поръчам още една кутия и те готините продукти изчезнаха...

# 512

Авант и Кибрит

# 513
  • Пловдив

И аз получих своята Направи си сам 😇
Избрах си продукт изненада, имам и подарък, та 2 продукта бяха загатка, но съм изключително доволна 🍀

# 514
  • Варна
👉  https://www.pickndazzle.com/…/natural-being/skin-bestseller
  За всички, които получиха своите SKIN+ кутии и нямат търпение да започнат новата си рутина за грижа с проуктите на AVANT и ECOOKING, можете да намерите пълната продуктова информация и указания за ползване в личния си акаунт на сайта, секция Моите продукти 🥰 Още информация можете да прочетете и в новата статията от НАШИЯТ БЛОГ

https://www.pickndazzle.com/bg/buzz/natural-being/skin-bestselle … goivOza4RibOxGUGI

Последна редакция: сб, 15 май 2021, 10:49 от Real Fantasy

# 515
Много ме е яд ,че изпуснах крема на екукинг,но нищо и маските за ок ,ама тях ги имам от преди .Пик енд дазъл на колко време пускат такива кутии лимитид едишън ?

# 516
  • София

Избрах си продукт изненада, имам и подарък, та 2 продукта бяха загатка, но съм изключително доволна 🍀

Еее,  ама за пореден път изпускам продукт на Caudalie. Много се нервирам.  Уж проверявам всеки ден по няколко пъти. Blush

# 517
  • Варна
Много ме е яд ,че изпуснах крема на екукинг,но нищо и маските за ок ,ама тях ги имам от преди .Пик енд дазъл на колко време пускат такива кутии лимитид едишън ?
Крема е много хубав наистина. Пиши им на лично в соц. мрежи, понякога им остава по някоя бройка, която да добавят към следващата ти кутия. Такива оферти по принцип пускат за да презентират новите си марки и продукти, тази и аз не знам с каква цел беше, но беше страхотна. Предполагам, че следващите хубави оферти ще са летни, но се надявам на приятна изненада и преди това (оферта с продукти основно на ECOOKING) Heart Eyes

Последна редакция: сб, 15 май 2021, 18:39 от Real Fantasy

# 518
  • Пловдив

Еее,  ама за пореден път изпускам продукт на Caudalie. Много се нервирам.  Уж проверявам всеки ден по няколко пъти. Blush

И аз съм голям фен на Каудали, в момента имат наличен още един серум, който съм ползвала и също е много хубав 😇

# 519
  • София
caprisha, коя е кутията от снимката?

# 520
Myfullbox -9 продукта по избор

# 521
  пристрастена съм😄
 А тази кутия коя е?

# 522
  • Пловдив
Това е MyFullBox направи си сам кутия, избираш си 9 продукта по твой избор от 9 категории, като можеш да заменяш до 2. Например не искаш декоративна козметика от две категории, но понякога дори в тях има и бяла козметика. Обикновено пращат и подаръче, цената е 40 лв, а доставката до офис на Спиди 2-3 лв., много често имат и безплатна доставка.

https://myfullbox.com/my-full-box-kutia-po-izbor/my-full-box-9

# 523
Здравейте, какво мислите за майската кутия на You are worth it? Разкриха три продукта, един от които е на Saff, но другите две марки са ми непознати. Като цяло добри ли са им кутиите или са малко измислени? Simple Smile

# 524
  • София

И аз съм голям фен на Каудали, в момента имат наличен още един серум, който съм ползвала и също е много хубав 😇

Имам го и го ползвам. Даже мислех,  че са еднакви двата серума.  Само опаковката и мл,  че са различни.

Общи условия

Активация на акаунт